Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 22:45 1 230 4

Ердоган посети лидера на турската националистическа партия

  • турция-
  • реджеп тайип ердоган -
  • партията на националистическото действие-
  • (пнд)-
  • девлет бахчели

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган днес посети лидера на Партията на националистическото действие (ПНД) Девлет Бахчели

Ердоган посети лидера на турската националистическа партия - 1
Снимка: БГНЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган днес посети лидера на Партията на националистическото действие (ПНД) Девлет Бахчели, предаде турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Срещата между двамата е продължила един час и се е състояла при закрити врата. Предишната среща на Ердоган и Бахчели бе на 7 юни.

Засега няма информация за темите, които са били обсъдени на днешната среща, но се смята, че най-вероятно са били дискутирани проблеми, свързани с вътрешната и външната политика. Вероятно е било обсъдено и предложението на Ердоган правото на жените да носят ислямски забрадки да бъде утвърдено на конституционно ниво, посочва СиЕнЕн-Тюрк.

ПНД е съюзник на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР).

През юни 2023 г. в Турция ще се състоят президентски и парламентарни избори.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аутопсия

    3 5 Отговор
    всеки път, когато престъпният старец бахчели, босът на дълбоката държава и мафията в турция за всяко незаконно действие, контрабанда, убийства, наркотици и т.н., е замесен в правителството, страната фалира
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 В други новини

    1 3 Отговор
    Германският посланик в Гърция: Берлин отхвърля поставянето под съмнение на гръцкия суверенитет от страна на Турция.

    Посланието, че "колкото по-заплашителна е реториката от Изтока и колкото по-открито турското ръководство поставя под въпрос международното право и гръцкия суверенитет, толкова по-ясно е нашето публично отхвърляне на тези позиции и Германия е солидарна с Гърция", изпрати германският посланик от Гърция .
Новини по държави: