Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 09:25 1 671 5

Ким чен-ун: Няма да разговаряме с врагове

  • северна корея-
  • ким чен ун -
  • ракета

Ким Чен Ун обеща да засили военните операции на страната в бъдеще

Ким чен-ун: Няма да разговаряме с врагове - 1
Снимка: БГНЕС

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун заяви, че не смята за необходимо да преговаря с врагове, съобщава южнокорейската информационна агенция Yonhap, позовавайки се на Севернокорейската централна информационна агенция (KCNA).

„Ким беше цитиран да казва, че не чувства необходимост да води диалог с врагове и че няма какво да говори с тях“, съобщава Yonhap.

Както на свой ред съобщава Reuters с позоваване на KCNA, Ким Чен Ун обеща да засили военните операции на страната в бъдеще.

В материала на KCNA също така се казва, че новоразработена ракета е била изстреляна над Япония на 4 октомври, предназначена да „предостави по-силно и по-ясно предупреждение на враговете“.

Северна Корея изстрелва балистични ракети от края на септември в отговор на отказа на САЩ и Южна Корея да спрат военни учения, които Пхенян разглежда като репетиция за война срещу КНДР.

Източник: РИА Новости

Ким чен-ун: Няма да разговаряме с врагове
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пинокио

    16 4 Отговор
    Форца Ким!
  • 2 фен на танас

    8 0 Отговор
    Да им имам дизайнера на шапките. Страшни са!!!
  • 3 Мамул

    15 3 Отговор
    Само жените в армията му са повече от населението на България. Въоръжен е до зъби и има гръб...Китай. Няма западни вещи втора ръка, но не се изхранват от кредити и Кауфланд. Всичко си има цена.
  • 4 23456

    5 8 Отговор
    Ти си враг на себе си на и на цялото общество Отка..лка
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: