Last news in Fakti

5 Декември, 2022 14:50 674 2

САЩ ще помогнат за елиминирането на последиците от кибератаките в Черна гора

  • сащ-
  • кибератаки-
  • черна гора

САЩ са готови, чрез експертна подкрепа и сътрудничество, да подкрепят Черна гора в елиминирането на последиците от кибератаките

САЩ ще помогнат за елиминирането на последиците от кибератаките в Черна гора - 1
Снимка: МИНА

САЩ са готови, чрез експертна подкрепа и сътрудничество, да подкрепят Черна гора в елиминирането на последиците от кибератаките и създаването на нормативна рамка и институционална инфраструктура за превенцията на тази форма на нападение, съобщи черногорската агенция МИНА.

Това бе заявено след среща в Държавния департамент на министъра на публичната администрация Мараш Дукай и специалния представител за Западните Балкани Габриел Ескобар.

„Участниците в срещата потвърдиха твърдото участие на Черна гора в европейския и евроатлантическия път и ценности и в размяната на информация и мнения за ситуацията в политиката, сигурността и икономиката на Западните Балкани“, се казва в прессъобщението.

Ескобар е подчертал ясната и недвусмислена подкрепа на САЩ към процеса на интеграция на Черна гора в ЕС.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боруна Лом

    5 0 Отговор
    КРАВИТЕ КАТО ФЕЯТА НА ЗЪБКИТЕ ПОМАГАТ НА ВСИЧКИ!АМА ДРУГ ПЪТ,ЯКО СМУЧКА
  • 2 Виц на годината

    2 0 Отговор
    Сащ ще помогнат...?!