14 Декември, 2022 10:50 1 424 4

Намериха тялото на пилота, загинал при разбиването на изтребител на остров Сицилия

  • италия-
  • сицилия-
  • пилот-
  • изтребител

Пилот от италианските военновъздушни сили е загинал, след като управляваният от него изтребител се е разбил на остров Сицилия

Намериха тялото на пилота, загинал при разбиването на изтребител на остров Сицилия - 1
Снимка: Shutterstock

Пилот от италианските военновъздушни сили е загинал, след като управляваният от него изтребител се е разбил на остров Сицилия, предаде ДПА. Тялото на пилота е било намерено рано тази сутрин, съобщи италианската новинарска агенция АНСА.

Вчера италианското министерство на отбраната съобщи за боен самолет, който не се е върнал след тренировъчна мисия, проведена в следобедните часове.

Предполага се, че катастрофата е станала на около десет километра в югоизточна посока от военната база "Трапани", която се намира в Западна Сицилия.

В търсенето на пилота и разбилия се самолет са се включили хеликоптер, служители на реда и пожарникари, информират военновъздушните сили. Причините за катастрофата все още се уточняват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломоносов

    3 2 Отговор
    Скрап, такава скрап летеше над София преди 20 дни над жилищната част летеше.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Механик

    2 1 Отговор
    Дано се оправи човека! То пак добре, че не е летял на руски "кюнец", че много падат.
  • 4 ломанносов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ломоносов":

    слетващия път сино си чадър че руzzкия кюнец се разпиля в орбита.
Новини по държави: