Last news in Fakti
  Тема: Украйна

29 Декември, 2022 20:37 3 659 162

Сергей Лавров: Русия ще постигне целите си в Украйна с търпение и постоянство (ВИДЕО)

  • русия-
  • сергей лавров-
  • украйна-
  • война-
  • сащ-
  • колективният запад-
  • руската федерация-
  • москва-
  • кремъл-
  • владимир путин

Първият дипломат на Москва още веднъж потвърди позицията на Москва, че за да бъдат възобновени преговорите с Киев, трябва да признае анексирането от Русия на четирите украински региона

Сергей Лавров: Русия ще постигне целите си в Украйна с търпение и постоянство (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Москва ще постигне целите си в Украйна благодарение на своето "търпение" и "постоянство". Това заяви руският външен министър Сергей Лавров в телевизионно интервю.

Той допълни, че Москва наблюдава доставките на модерно военно оборудване от Запада за Украйна, както и че руските стратези планират да попречат на тези доставки да достигнат до украинската армия.

Още новини от Украйна

Лавров още веднъж потвърди позицията на Москва, че за да бъдат възобновени преговорите с Киев, трябва да признае анексирането от Русия на четири украински региона. Понастоящем Русия не контролира изцяло регионите Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие, а Лавров потвърди, че това е крайната цел на Москва.

Сергей Лавров: Русия ще постигне целите си в Украйна с търпение и постоянство (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Ето и част от основните тезиси от телевизионното интервю на министъра на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров:

- Руският президент Владимир Путин многократно е казвал, че ние никога не отхвърляме предложения за постигане на дипломатически споразумения. Известни са условията, при които сме готови да ги обсъждаме. Неразделна част от тези условия е собствеността върху четири територии, региони на Русия

- Съгласен съм с онези анализатори, които, анализирайки изтичащата година, отбелязват, че раздорът между претендиращия за хегемония и контрол върху прилагането на „собствените си правила“ навсякъде Запада, от една страна, и световното мнозинство, от друга страна, има обективен характер. Узрявайки, така или иначе, рано или късно щеше да придобие материални очертания. Нашето решение, че не можем повече да търпим унижението на руснаците и заплахите за сигурността на страната ни в Украйна, затова започнахме специална военна операция, която послужи като катализатор и драстично ускори този процес.

- Приоритет за нас е животът на войници и цивилните, които остават в зоната на военни действия. Ние сме търпелив народ. Въз основа на тези приоритети ние ще защитим нашите сънародници, граждани и земи, които са били руски от векове.

- „Колективният Запад“ е във война с нас, воден от ядрената сила – САЩ. Тази война ни беше обявена отдавна: след завършването на държавния преврат в Украйна, оркестриран от САЩ и подкрепен от ЕС, след като Минските споразумения никой нямаше намерение да изпълнява.

- Западните колеги казваха, че „Русия трябва да си знае мястото“. На нас гледаха като на обикновен "младши" партньор, който притежава необходимите на Запада ресурси.

- Убеден съм, че с упоритостта и търпението си ще отстояваме благородните цели, жизненоважни за нашия народ и страната ни, последователно, оставайки винаги готови за равнопоставен диалог и споразумения, които да осигурят наистина равнопоставена, неделима сигурност в Европа. Това предполага отчитане на интересите на Русия.

Сергей Лавров: Русия ще постигне целите си в Украйна с търпение и постоянство (ВИДЕО)
Снимка: МИД Русия

Четете цялото интервю в оригинал:

Интервю на министъра на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров за програмата „Голямата игра“ на Първи канал, Москва, 28 декември 2022 г.

https://mid.ru/ru/foreign_policy/news/1845915/

Вижте цялото интервю тук:


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бау

    87 73 Отговор
    Дрогарю, Украйна си е върнала около 50% от заграбените от вас територии. Ако продължавате да се мотате ще бъдете първата държава в историята, която е анексирала нещо от което няма нищо.

    Коментиран от #45

  • 2 Българин Сл.

    82 74 Отговор
    колкото и да цвили коня-РФ си заминава ,заедно с Путинчо
  • 3 хахаха

    30 67 Отговор
    Американците дадоха на руснаците Украйна. За да изолират Русия и да и сложат санкции. А то какво стана. Тия абни руснаци дори не можаха да вземат Украйна
  • 4 ЛАВРОВ ТИ

    65 53 Отговор
    ЧУВАЛ ЛИ СИ ДУМАТА ДОКТОР...НА КОЛКО ГОДИНИ ТРЯБВА ДА СТАНЕШ, ЧЕ ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ СИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ...
  • 5 Петьо Петров

    51 38 Отговор
    Зелените хартийки избледняват, държавите си връщат гербовете, флаговете и независимостта.

    Коментиран от #10, #96, #131

  • 6 Ако

    42 37 Отговор
    Много шават укрите ще има и пета територия.
  • 7 За лудницата

    69 46 Отговор
    Дърто. Я си пий аповете и си гледай склерозата. Чао от тука. Вие сте най - големият бич за руският народ. Както е впрочем и у нас - политиците ни са най-долнопробни българоубийци и продажници. Това сме го наследили от московските комуняги.
  • 8 007

    60 46 Отговор
    Диииййй коньоооо!!!!!. Русинант ще постигне целта да спечели конкурса-Най-грозна, нагла,лъжлива кранта в северното полукълбо!!!🇧🇬🇺🇦🇪🇺🇺🇸🇧🇬

    Коментиран от #160

  • 9 Хохо Бохо

    45 32 Отговор
    Лавров казва:
    „Колективният Запад“ е във война с нас, воден от ядрената сила – САЩ.

    А Путин каза:
    "Ако я няма Русия, защо светът трябва да го има"
    "Руснаците ще идат в рая при евентуална ядрена война, другите просто ще умрат."
  • 10 амг

    35 17 Отговор

    До коментар #5 от "Петьо Петров":

    Това е пъдара дето е пазил българите. Да не избягат от комунизма.

    Коментиран от #16

  • 11 Аааааа

    30 33 Отговор
    Добре казано, трябва да се повтаря статията през час да узреят тиквите на недружелубните
  • 12 отшелника

    37 29 Отговор
    ПОДАРЪЦИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ

    РАКЕТИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ

    НАРКОМАНА КОГА СЕ ПРЕДАДЕ
  • 13 Ха на бас

    36 9 Отговор
    Щом кучетата лаят............... кервана върви в правилната посока !
  • 14 Бухал

    40 28 Отговор
    Те само тва знаят тез противни руснацо да плашат ама куче дет много лае не хапе никой не го интересува какво говорят тези измамници и смешници
  • 15 ХОХО БОХОВ

    16 28 Отговор
    Прохватилов: Поляците от неприязън към украинците съобщават за масово предаване на Въоръжените сили на Украйна 
    27.12.2022 г. 19:42 ч
    Поляците не харесват Руската федерация, но нямат нищо против да убодат Киев. Затова може да се вярва на информацията на полските медии не в полза на Украйна.
    Това съобщи старши научен сътрудник от Академията на военните науки Владимир Прохватилов.
    Според него полската преса е пълна със съобщения, че войници от украинската армия масово се предават при първа възможност.
    "Преди това имаше масови предавания, след това информацията затихна. И тогава изведнъж полската преса пак пише за това", каза водещият на радио "КП".
    Той отбеляза, че Варшава се държи рационално, първоначално казаха, че ще откажат петрола от Руската федерация, но сега отстъпиха. Промените в спецоперацията също са очевидни. И Варшава реши по някакъв начин да получи своя дял от печалбите от сегашния дневен ред.
    И ако поляците съобщават за масови предавания на Вушници, то на това може да се вярва, подчерта експертът.
    „Поляците винаги са щастливи да кажат нещо негативно за украинците, спомняйки си същото „Волинско клане“, обобщи Прохватилов

    Коментиран от #31

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 вятъра на промяната

    43 33 Отговор
    Ще анексирате ако ви дадат. Не се побеждава лесно задружен народ като украинския. Руската армия е сбирщина на която и липсва опит и дисциплина. Стратегията въобще я няма. Азиатска примитивна орда с много въоръжение, но без капка въображение.
  • 18 Антипутлерист

    34 28 Отговор
    Ами да ще постигне, но не точно целите си, а по-скоро разпада си.Унижението за безаналоговите орки на Путлер няма край. Те в безсилието и неспособността си да спечелят на фронта нанасят удари по цивилната инфраструктура тероризирайки обикновените украинци надявайки се отчаяно че така ще сломят съпротивата на един истински народ каквото са украинците, но реално единственото кое ще се случи е, че ще се разпадне е измислената федерация на злото.Защото тя се крепи единствено и само на терора над поробените народи подчинени със сила, репресии и страх. С отслабването на хватката на “безаналоговата” армия която бързo изчезва благодарения на героичната съпротива на Украйна тези народи ще си поискат независимостта и с федерация се свършва завинаги. От Русия ще остане московска област и нищо повече както и трябва да бъде.
  • 19 ВАТИРАН МУ'Р'ЗИЛ

    29 17 Отговор
    ТЪЙ ДЕ,.. ИМПОТЕНТНИЯ ХИПОФИЗЕН ПИДИРАС.. ХУЙЛО ПИЧКИН СКАЗАЛ...2 ДНЯ И МЬI В..КИЕВЕ!😂
    КОЛКО ЖСЛКО Е ДА СИ 120см ДРЪТ ПЕДЕРАС😂

    Коментиран от #144

  • 20 Ветеран от Протеста

    30 16 Отговор
    Тия ще ни принудят да зачитаме интересите им с ракети,танкове и бомбандировки с търпение и постоянство...Спешно Закон за Лустрация на Комунистическите партии в България...Утре ще е късно!!!
  • 21 амг

    9 3 Отговор

    До коментар #16 от "Петьо Петров":

    Не ме занимавай с глупостите си бе. Аз просто помня имена.
  • 22 Примати

    35 27 Отговор
    Няма да си постигне целите. Вече Украйна има 5 модерни батареи ПВО които могат да свалят и балистична ракета. Знам какво съм написал. Русия вече изгуби войната…

    Коментиран от #43

  • 23 Хаха

    25 14 Отговор
    Конят си цвили, керванът си връща заграбеното....
  • 24 гумата

    35 23 Отговор
    Русия води порожителска война. Това е невиждан позор. Срещу този позор застава Цяла Европа без Сърбия и Унгария. Цяла Африка без бамбучикстаго,Цяла Азия без папиростан. Какво постоянство е това да застанеш срещу целия свят и да кажеш вулгарно: "Ние ще поробим един народ и ще унищожим държавата му!"
  • 25 Васил

    29 16 Отговор
    Лавров и сам не си вярваш!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Навалний

    25 17 Отговор
    Тъжният кон е съвсем под силното влияние на аржентинския кокс!
  • 28 3D кроше

    31 30 Отговор
    Руската армия воюва с фашистите за свобода на целия Свят.

    Коментиран от #56, #121

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Жълто джудже

    12 20 Отговор
    Преведено на български мъките на Европа ще продължат, докато Америка упорито се съпротивлява.Трябва да приемете статута на заложник на Москва и пленник на Вашингтон. За ваша сметка Съединените щати се обогатяват и бързи контрареформи в Русия (водещи до световно лидерство и статут на суперсила).
  • 33 Сократ

    22 29 Отговор
    КОЙТО НЕ Е С РУСИЯ Е СОРОСОИДЕН РОБ НА ГЛОБСЛИСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ.

    Коментиран от #36

  • 34 Лех Валенса

    24 28 Отговор
    САЩ е извора на злото
  • 35 Фантом

    22 21 Отговор
    Соросоидите са модерните фашисти на 21 век
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Слава

    24 27 Отговор
    На Путин, че прави каквото трябва, който разбрал-разбрал!

    Коментиран от #114

  • 38 Ева Браун

    24 27 Отговор
    Фашистите след 1945 се преместиха от Берлин във Вашингтон!

    Коментиран от #154

  • 39 Ко става уе

    26 15 Отговор
    Всеки ден пускат тъпизмите на катъра.
  • 40 8888

    9 11 Отговор
    Президента Владимир Путин е майстора американския фашизъм!
  • 41 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    22 20 Отговор
    Вярвай си...Ротшилд ще те остави да си постигнеш целите с ...Търпение и постоянство ще ви зачисти от корен !вси кремълски плъхове сте обречени.

    Коментиран от #49, #57

  • 42 среднощен

    22 15 Отговор
    "..Западните колеги казваха, че „Русия трябва да си знае мястото“. На нас гледаха като на обикновен "младши" партньор, който притежава необходимите на Запада ресурси...";
    "Обикновен младши партньор" - тази "илюзия" се променя с всеки изминал ден... ЕС вече разбира към какво ги води САЩ... Започна натискът над Зеленски да седне на преговори... Защото Китай чака "вакумът" в икономиките на Германия и Франция... В центъра на тази "икономическа черна дупка" е енергийният дефицит... ФАКТ.
  • 43 Зевзека

    27 24 Отговор

    До коментар #22 от "Примати":

    Нищо не знаеш какво си написал. Русия тепърва започва войната. Молете се да не ви приложи хватката Васелиса прекрасна, че тогава не Макрон, а целия ЕС барабар със секретарите ще ходи да моли за мир и преговори. Хората познаващи руския военен подход се сещат за какво говоря. Както казах, Русия тепърва започва войната. Не случайно Путин уж ей така я нарече война. Той никога не казва случайни неща, дори когато уж така трябва да изглежда.

    Коментиран от #55

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Коя украйна

    15 16 Отговор

    До коментар #1 от "Бау":

    тая,която я няма вече ли?!Мало умници,не разбрахте че такава държава вече няма да има!
  • 46 Тема: Украйна

    5 13 Отговор
    НАКРАЯ СИ ПРИЗНАХА ЧЕ НА СВЕТЪТ НЯМА ЗЕМНА СИЛА КОЯТО ДА ПОБЕДИ РУСИЯ САМО ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ОРА НА ЗЕМЯТА ДЕТО ВЛАДЕЯТ СИЛАТА МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ РУСКИТЕ КАЦНАЛИ ОТ МАРС

    Коментиран от #155

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ДА СЕ ЗНАЕ!!!

    17 17 Отговор
    САЩ посяха фашизма в Окрайна руснаците просто косят фашиския плевел
  • 49 Да бе да

    9 6 Отговор

    До коментар #41 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Няма да разбере, че вече е на атоми!
  • 50 Айде бе...

    25 13 Отговор
    Той и Хитлер се надяваше да спечели война с търпение и постоянство, но си счупи главата в бункера. Съдбата на агресорите завършва така!
  • 51 Мирно

    21 8 Отговор
    Ще си получиш своите 2 квадратни метра болшевик
  • 52 Солженицин

    24 12 Отговор
    Тия от времето на Хрушчов не са си променили методите на работа- манипулации, демагогия, изтезания на собствения си народ-кой не слуша в Сибир или разстрел, пълен контрол на медиите, пропаганда, заплахи за хора, които дръзват да говорят истината, мракобесни служби с всевъзможни методи от новичок до смъртоносен чадър. И още много характеризират Империята на Злото.
  • 53 Орион

    15 16 Отговор
    Американския фашизъм пристига с НПО на Сорос райа дойде и в Окрайна!
  • 54 Жълто джудже

    14 12 Отговор
    Лавров призывает к благоразумию и адекватности Европы. Нет смысла снижать уровень жизни. чтобы угодить Вашингтону. Американцы все равно не оценят и поблажки не дадут.
  • 55 Примати

    15 14 Отговор

    До коментар #43 от "Зевзека":

    Щом вие познавате добре Русия бих те ли написали коя е последната книга за Русия която сте прочели?

    Коментиран от #74

  • 56 Ама не

    22 15 Отговор

    До коментар #28 от "3D кроше":

    По-скоро украинската армия воюва с путлериските неофашисти за свободата и мира в целия свят. Докато путлериската зараза не бъде унищожена в света никога няма да има мир.

    Коментиран от #61, #70

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 БЪЛГАРИ БЯГАЙТЕ ОТ ЗЕМЯТА

    7 10 Отговор
    ЧЕ ДОГОДИНА ЗЕМЯ ЩЕ ИМА АМА ЖИВОТ НАДАЛИ

    Коментиран от #88

  • 59 Мммммм

    9 2 Отговор
    Пеле е починал днес! Да почива в мир, кралят на футбола!
  • 60 Дер ял бой

    10 10 Отговор
    вярвам му Бисмарк е "Бавно запрягят, бързо пристигат". За илетиратите не знаещи български - не е зле да се ограмотят. За думата "запрягат ". Да ни ги стегне подпръга 😎

    Коментиран от #124

  • 61 Мир ще

    8 11 Отговор

    До коментар #56 от "Ама не":

    Видиш на куково лято с вашата ,,демокрация"
  • 62 вятъра на промяната

    24 13 Отговор
    От толкова промиване на мозъка на москалите само фашисти им се привиждат. Фашизъм, комунизъм са само думи. Делата са тези които определят добро и зло. С какво сегашната агресия на Путин се различава от агресията на Хитлер? Враговете като фашисти, НАТО са само за руското простолюдие защото в ерата на интернет хората много добре могат да различат лъжата от истината, но репресивния апарат следи всеки противник на диктатора.

    Коментиран от #69

  • 63 HaгЪзaки

    12 14 Отговор
    Те да внимават с доставките на оръжие за крайна, че да не полетят ракети и към тях, че тогава ще видят къде зимуват раците…
  • 64 Извелги

    21 14 Отговор
    Колко си мръсен и долен с тия увиснали бузи. Трепите жени, деца и не ви пука.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Това е закономерно и логично

    16 24 Отговор
    Всички вярваме в постигането на целите на Русия, които са в интерес на цялото човечество

    Коментиран от #73, #119, #125

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Или…

    7 4 Отговор

    До коментар #62 от "вятъра на промяната":

    промяната на вятъра.
  • 70 Окраин4е

    15 20 Отговор

    До коментар #56 от "Ама не":

    Режима в Киев е доказано фашиски потиска всички в Окрайна. В Руската армия ни е надежда, че ще ни освободи.
  • 71 оня с коня

    25 15 Отговор
    Лавров говори от името на Русия,която щяла да постигне целите си с "търпение и постоянство".И възниква въпроса:От името на КОЯ РУСИЯ говори Лавров - от тая на Олигарсите и Приближените на Путин Политици тънещи в Разкош ,или от името на Русия на Едва оцеляващите от глад мужици?И понеже е СПОРНО дали Русия ще постигне целите си,т.е. Заграбване на Територии от Украйна ,Западът е ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРИ ей-така - ОТ ЛЮБОПИТСТВО колко е Яка Русия,вкарвайки НА ПОРЦИИ все по-Модерни Оръжия от които се оплаква Лавров.И така - ВОЛЯ СРЕЩУ ВОЛЯ:)
  • 72 Не ме трийте

    19 17 Отговор
    Един от малкото останали още добри дипломати в света е Сегей Лавров! Харесван или мра зен,но от най добрите!!!

    Коментиран от #127

  • 73 вятъра на промяната

    20 12 Отговор

    До коментар #66 от "Това е закономерно и логично":

    Ми то само вяра и надежда ви крепи. Като гледам унилите физиономии на Лавров, Песков, Медведев и Путин когато говорят за военната мощ на Русия и ми става тъжно, че има такива наивници които смятат , че в днешно време някой ще им позволи да осъществят мерзките си намерения.
  • 74 Зевзека

    11 5 Отговор

    До коментар #55 от "Примати":

    За Русия и от Русия - Борис Акунин, История Российского государства. На руски. Предпочитам да чета книгите в оригинал, поне когато са на руски или английски.
  • 75 Ееей

    17 9 Отговор
    не им стигна територия на тея блатници бе, ще се задавят и ще започнат да повръщат!
  • 76 Ссссс

    16 11 Отговор
    Абе той важда му казваше че след анекса че това са руски територи и щеше да използва цялата си военна мощ а сега реве та се късат не от настъпление към отбрана преминаха. А колко са велики втората по мощ държава. Една Украйна вече 10 месеца не могат да вземат а искат пак до Берлин да стигнат.
  • 77 Ех че

    7 15 Отговор
    Хитри тия украинци, пестят си тока за да го продават!
  • 78 Просто

    16 9 Отговор
    Кремълското компресирано джудже е се провали във всичко. Украйна беше пожертвана от западните страни за да бъде ударен кремълския режим и той влезна дирено в капана. С него е свършено вече, но със себесе ще повличе и Русия. Директна военна намеса на запада никога няма да има, но не защото се страхуват, а просто защото се преследват определени цели които са доста по-всеобхватни отколкото съдбата на Украйна.
  • 79 вятъра на промяната

    19 12 Отговор
    Срещат се двама евреи от Одеса. Единият пита другия:

    - Как върви ситуацията, какво казват хората?

    - Че се води война.

    - Какъв тип война?

    - Ами Русия воюва с НАТО!

    - Сериозен ли си?

    - Да, да, Русия воюва с НАТО.

    - И как върви?

    - 70 000 руски войници са мъртви. Запасите им от ракети са изчерпани. Много единици военна техника са взривени.

    - А НАТО?

    - НАТО още не са дошли.
  • 80 Където руснак.....

    21 8 Отговор
    Където руснак стъпи, там само смърт и разруха има.

    Коментиран от #83

  • 81 Реалист

    12 22 Отговор
    Не знам кой крив и кой прав, но знам че тая война направи Русия многократно по-силна от преди. Днес руснаците са пуснали на вода чудовище с ядрена мощ в пъти по-голяма от съществуващите. Също и самолети, които са 100% производство в Русия. Може да говорите каквото искате, но държава, която има всичките ресурси и сама си произвежда всичко е истински независима държава. Оцеляваща. Единствено, което им трябва на руснаците е банкова система, която да е независима от западната и валута, с която да търгува Китай. И Европа потъва. Не смачквате Русия, напротив. Правите ги бъдещите господари на света. Един съвет, учете руски.

    Коментиран от #89, #136

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Империя на злото са

    19 8 Отговор

    До коментар #80 от "Където руснак.....":

    За орките на Путлер освободен и унищожен са синоними. Това си могат това правят навсякъде. Където е стъпил техния ботуш и трева не никне това е казано много отдавна и е с пълна сила валидно и в сегашно време.
  • 84 Токсик

    10 26 Отговор
    Русия води свещенна война за възстановяване на справедливостта в целия свят срещу обединения запад, който налага за пореден път фашистка идеология с помощта бухалката си НАТО. Затова и 85% от населението на земята подкрепя братята руснаци и се надява те да извоюват победата. Ние българите също им стискаме палци!

    Коментиран от #92, #100

  • 85 Катюша

    14 8 Отговор
    Много скоро на татаро монгола ще дойде края.
  • 86 Бащата

    15 6 Отговор
    Чакай малко, Украйна не е приключила с вас.
  • 87 Руски ценности-глад и мизерия

    22 9 Отговор
    Раша е в икономически колапс,рублата копае дъното,в изолация са икономически и международно,минималната пенсия е 80 евро(по малко има само във Венецуела)
  • 88 КОВИД НАШЕСТВЕННИК

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "БЪЛГАРИ БЯГАЙТЕ ОТ ЗЕМЯТА":

    ХОРА НЕ РАЗБРАХТЕЛИ ЧЕ СВЕТИ ПЕТЪР И СЛЯЗЪЛ НА ЗЕМЯТА

    Коментиран от #91

  • 89 Гост

    20 10 Отговор

    До коментар #81 от "Реалист":

    Русия не може без Запада. Съветския съюз фалира докато се надпреварваше с демократичните държави (това което Лавров нарича колективния Запад). Войната ще продължи докато Русия изцеди всичките си сили и фалира отново. След това ще е придатък на Китай и Турция.
  • 90 мдаа

    17 5 Отговор
    Тая песен я слушах и преди харков и преди херсон.
  • 91 ЗАКАКВО

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "КОВИД НАШЕСТВЕННИК":

    КАК ЗА КАКВО ДА СИ ПРИБИРЕ ВЕРСИИТЕ ОТ ХОРАТА - ДАДЪКА ЖИВОТ

    Коментиран от #99

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Heгoдници,

    9 21 Отговор
    още нищо не е станало, но се молете да не става. Русия няма да ви търпи вечно.

    Коментиран от #156

  • 94 Хитър Петър

    21 8 Отговор
    Русия настоява да и бъдат признати референдумите в Запорожие, което не успяха да превземат и в Херсон от който избягаха! Остави че избягаха, а и го сринаха, когато стана ясно че не могат да го задържат

    Коментиран от #102

  • 95 И така

    6 13 Отговор
    Край на Крайна.
  • 96 Логика

    4 10 Отговор

    До коментар #5 от "Петьо Петров":

    Човек обичащ Русия се нарича русофил. Човек мразещ Америка се нарича полезен глу. Ако не ви звучи логично. Обърнете го на обратно.

    Коментиран от #126

  • 97 Индиго

    20 9 Отговор
    Русия вече е настояща и бъдеща бензиностанция на Китай и Турция , моля не обиждайте страната от която китайците и турците си наливат бензин и бензинаджиите имат право на живот
  • 98 кон оптимист

    17 7 Отговор
    хахахахаха на коня от луксозния бункер му е много лесно , ама да пита руските войници и потенциалните могилизирани дали ще ви търпят още дълго
  • 99 ПОПРАВКА

    2 0 Отговор

    До коментар #91 от "ЗАКАКВО":

    ДАНЪКЪТ ЖИВОТ И КОЙТО ГО ПЛАЩА И ДА ЩЕ ГО ПЛАЩА ПАК ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР АМА БОГАТАШИТЕ В КАЗАНА ДРУГИТЕ В РАЯ
  • 100 Напротив

    20 10 Отговор

    До коментар #84 от "Токсик":

    Путлер защитава само своята власт, а не интересите на руснаците. Обикновените руснаци нищо не могат да спечелят от войната в Украйна, а само губят от нея и ще продължат да губят и от последиците от войната. Вече стотици хиляди хора умряха в една напълно безсмислена война която е война само на кремълското джудже, но не и на руснаците.
  • 101 Рико

    16 8 Отговор
    Е нали беше "специална операция", как така стана с "търпение и постоянство". Ударната операция и войната на изтощение са противоположни като мислене и стратегия.

    Коментиран от #107

  • 102 Рико

    10 4 Отговор

    До коментар #94 от "Хитър Петър":

    Моделът -Референдум- да бъде приложен и в РФ.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Хубав руски човек озъбен обаче

    13 7 Отговор
    Цените на газа в Европа са на нивата от преди войната..пожелавам им да са много постоянни защото ги чакат добри времена
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 ЕДГАР КЕЙСИ

    11 4 Отговор
    КОМУНОПИТЕКЪТ - БУЛДОГ .......... ФАКТ !
  • 107 Антипутлерист

    14 6 Отговор

    До коментар #101 от "Рико":

    При тях е така три дни станаха на три седмици. Вече станаха на месеца обаче сеца се надяват, че за 3 години ще успеят, но реално и след 30 години и след 300 години няма да успеят. Важния въпрос обаче е колко още ще я има федерацията за да се надява на успеха си след време.
  • 108 Гост

    5 4 Отговор
    И с цената на много човешки животи… Исками се политиците от двете страни да са на фронта тогава друга песен ще се пее..

    Коментиран от #110

  • 109 Вие,руски

    16 5 Отговор
    изроди,единственото,което ще постигнете в Украйна,ще е разпадането на WC -то русия,избиването на още стотина хиляди руски изроди,ти и жужетата ще станете затворнически съпруги,ако не ви обесят на ч.площад преди това и не на последно място ще се разделите с всички изкрадени пари,а нефта и газта ще ги помпате стотина години и ще ни ги давате БЕЗПЛАТНО!

    Коментиран от #145

  • 110 Ами

    12 5 Отговор

    До коментар #108 от "Гост":

    То на едната страна поне имат смелостта да посетят фонта, а на другата правят постановки с полет с хеликоптер “над фонта” който се оказва на няколко стотни километра на изток дълбоко в Крим над защитни сражения подготвени за предстоящото “прегрупиране” и “проява на добра воля” от “безаналоговата” армия.

    Коментиран от #113

  • 111 Опааа

    8 18 Отговор
    Браво! Браво! Слава! Мачкааааааай Вова! Денонощно дронове и ракети! Слава!

    Коментиран от #157

  • 112 Русия трябва да бъде разрушена!

    14 9 Отговор
    Явно за продажниците от ФАКтите е много важно да цитират всеки ден безкрайните лъжи и опорки на кремълската гнъсна геронтокрация. Поредната пропагандна бълвоч от това дърто бостанско плашило Ларвов - ощастливихте ни да разберем какво е изгрухтял, браво енд тенк ю!
  • 113 Хаха, безаналоговите кремълски старчоци

    12 5 Отговор

    До коментар #110 от "Ами":

    За нелепия еленовъд - военен министър Щайгу и неговата смешна "инспекция" от вертолета ли иде реч?

    Коментиран от #115

  • 114 Промит

    7 4 Отговор

    До коментар #37 от "Слава":

    Мозък отиди на лекар в психо диспансера
  • 115 Ами

    13 5 Отговор

    До коментар #113 от "Хаха, безаналоговите кремълски старчоци":

    За кой друг? Г-н-о-м-а от бункера не излиза изобщо, че го тресе сраха да не го очистят своите вече.
  • 116 Алююю..

    0 1 Отговор
    Мемед,кажи ми честно? Ръчичката ,по този начин ли е държиш,когато интимничиш?
  • 117 Истина

    7 13 Отговор
    Така и трябва. Русия не вярва на сълзи. Тя ще постави основите на нов световен ред по- добър от настоящия. Тя е надеждата на целият свят.

    Коментиран от #118, #123

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Саммо

    4 1 Отговор

    До коментар #66 от "Това е закономерно и логично":

    Ти вярваш 😄😄😄
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 куче

    2 9 Отговор
    Русия ще ообеди! На пук на всички евроатлантически тролове и тогава те друга песен ще запеят.
  • 123 хахахахха

    0 0 Отговор

    До коментар #117 от "Истина":

    ахха лунати хаха
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 тук са само перковци

    1 3 Отговор

    До коментар #126 от "Петьо Петров":

    Ето това е американски холивудски герой. Спасяващ целия свят, от хаос и разруха. Пълен с добри намерения.

    Коментиран от #129

  • 129 Петьо Петров

    1 3 Отговор

    До коментар #128 от "тук са само перковци":

    Не приятелю, не съм нито герой, нито анти герой. Забравил си едно дребно чувство, човещинка се нарича. Но ти мрази и бъди щастлив.

    Коментиран от #130, #133

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Нещо русофилите сте увисили носове

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Петьо Петров":

    последно време, а? Рублата падна с поевтиня с 20 процента за два дни и продължава тренда. Кофти ли е? А уж долара и еврото щяха да умират. Европейците щяха да измират от студ и глад. Детско въображение. Хората се забавляват и празнуват навсякъде.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 мраза яко

    2 0 Отговор

    До коментар #129 от "Петьо Петров":

    Еи приятелю Перко. Прочетох тука че държави си връщат флагове и гербове. Ама така и не разбрах кой да мразя. Нито пък разбрах какви са тия флагове и гербове дето се връщат. Кажи нещо повече за тия факсове. Че ми стана интересно. Долара прочетох че пропада. Аз по такив акато теб се излъгах. И само евро кътам. А един приятел с долари. Само от курса вече изкара почти 20 бона.

    Коментиран от #135

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Остъй го тоя кукундрел

    10 1 Отговор

    До коментар #133 от "мраза яко":

    Единствените които скоро ще си връщат флагове, гербове и граници, ще са републиките в РФ.

    Коментиран от #138

  • 136 Учи китайски

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "Реалист":

    И индийски
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 ту де

    4 0 Отговор

    До коментар #135 от "Остъй го тоя кукундрел":

    Все по малко има. Нема кой да бъзикам. Избегаха нещо тия дърти венгери. Или пък акъл им се появи от некъде.Ще трябва да дира друг русофилски резерват.
  • 139 Солей

    7 0 Отговор
    Има време, целия ви фашистки режим ще бъде сринат а тези, които оживете, ще бъдете съдени. Запада е още по-търпелив. :))))
  • 140 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 1 Отговор
    Капитулация и пълен разпад на робсия‼️
  • 141 Развеселен

    3 2 Отговор
    Като монтират Пейтриът, "успехът" и постоянството ще се превърнат в руско страдание и накрая ще завърши с обявяването на всички руски войници на територията на Украйна за светци и мъченици!

    Коментиран от #143

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 много гадно

    1 2 Отговор

    До коментар #141 от "Развеселен":

    И на мен ми стана смешно , като си представих , как скъпо- струващият Пейтриът , на който само едната ракета струва 2.5 милиона долара , ще бъде изджаскан от ирански дрон струващ 5000 ирански Риала .
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Рико

    5 0 Отговор

    До коментар #109 от "Вие,руски":

    Надценяваш ги ,за WC трябват водопровод, канализация и санитарно съоръжение. Разкривената дървена барака на двора с яма отдолу и дъска с дупка не е ватер-клозет.
  • 146 оптимист

    4 1 Отговор
    Неандреталеца се кани още двеста години да живее ако не скочи от някой прозорец и полети като щъркел
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 зеленски е военнопрестъпник от преди фев

    1 6 Отговор
    Вашингтон толерира кражбата на Володимир Зеленски от финансова помощ, която Западът предоставя, докато украинският лидер изпълнява възложените му задачи. „Това просто е откраднато, никой не го крие, всички знаят за това. Американците също знаят, но докато Зеленски решава задачите, които му се поставят – да съсипе страната, да нанесе щети на Русия – те ще си затварят очите за това", каза бившият ръководител на правителството Микола Азаров в интервю за канала Mriya Youtube.
  • 149 Момчил

    6 0 Отговор
    Лавров е съмнително мургав за руснак. Да не е от някое от малцинствата там?

    Коментиран от #151

  • 150 Ехаааа

    3 0 Отговор
    Това най-вероятно ще се случи! Но на каква цена, и защо! Заради няколко откачени, страхливи старчета - Путин, Лавров, Медведев... Великите "мъже" на матушка Русия! Ще избият 40 милиона уктаинци в името на това, че са им братя, които не ги искат. Каквото и да стане в Русия е поредният Хитлер. И той ще си отиде без чест! За всеки Всевишния е отредил два на един, било то и в мавзолей!
  • 151 така е

    2 0 Отговор

    До коментар #149 от "Момчил":

    Личи си Същото е с Джудака Чукча
  • 152 кон терорист

    5 0 Отговор
    Долу руските терористи!
  • 153 В МИГА .....

    3 0 Отговор
    В МИГА ..... СЛЕД МЕСЕЦ, В МИГА КОГАТО И ПО РУСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА СЕ ИЗСИПЯТ ДРОНОВЕ- КАМИКАДЗЕТА, РУСИЯ ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА РАЗРУШАВА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА УКРАЙНА.
  • 154 зоя

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Ева Браун":

    не фашистите се премстих у моцква
  • 155 122445556

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "Тема: Украйна":

    ами просиа неможе никога да победи Украина
  • 156 Цино

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "Heгoдници,":

    коньо пак се изказа неподготвенhttps://fakti.bg/world/743100-sergei-lavrov-rusia-shte-postigne-celite-si-v-ukraina-s-tarpenie-i-postoanstvo-video
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 681

    0 1 Отговор
    Точно и ясно.
  • 159 Българин

    1 0 Отговор
    И със цената на стотици хиляди жертви от руска страна...голЕма далавера, а ?
  • 160 иво

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "007":

    Ето защо: на 23 февруари 2022 г. Лавров заяви: „Само човек с болен мозък може да допусне, че Русия ще нападне Украйна“.

    Няколко часа по-късно Русия нападна Украйна…
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Топ новина

    1 0 Отговор
    ПрасетоАхмед са я открили мъртва задавена със сланина.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания