Last news in Fakti

17 Август, 2013 14:51 7 956 5

ЦРУ призна: Зона 51 съществува

  • цру-
  • зона 51-
  • съществува

Не се споменава обаче нищо за извънземни

ЦРУ призна: Зона 51 съществува - 1
Извънземната магистрала. Снимки: Уикипедия
ЦРУ призна, че Зона 51 - свръхсекретният полигон от ерата на Студената война, съществува. 
 
В разсекретени документи на управлението, които бяха публикувани вчера, тази база на ВВС се споменава и се позиционира на картата край пресъхналото езеро Грум. Но в документите не се споменава за катастрофи на НЛО, извънземни с черни очи или инсценирани кацания на Луната. Описват се някои самолети с чудновата форма, но не и летящи чинии.
 
Архивът по национална сигурност към университета "Джордж Вашингтон" се е сдобил с достъп до исторически документи на ЦРУ за пръв път през 2002 г., но в тях всичко относно Зона 51 е било редактирано. През 2005 г. старши сътрудникът в университетския архив Джефри Ричелсън отново е поискал достъп и преди няколко седмици се е сдобил с нужните документи, в които споменаванията за Зона 51 са били видими.
 
Мнозина вярват, че в този военен обект се съхраняват извънземни космически кораби и останки от обитатели на други цивилизации.
 
Базата е обявена за забранена зона и всички коли, които пътуват в близост биват зорко наблюдавани от военни постове по хълмовете. Съществуват пътни знаци, които предупреждават, че фотографирането е забранено и че използването на смъртоносно оръжие е разрешено по силата на акт от 1950 година за вътрешната сигурност (1950 McCarran Internal Security Act). Път 375 в района се нарича "Извънземна магистрала" (Extraterrestrial Highway). В периода от 1957 до 1968 година тук са проведени поне 4 документирани ядрени опита. По-голямата част от хората, които работят тук са карани на работа и връщани обратно с чартърен самолет от Лас Вегас. Поради строгата секретност, нищо не може да напусне района - нито боклук, нито поща, нито хора. Единственото, което понякога живеещите в района или преминаващи туристи наблюдават, са светлините през нощта или летящи обекти. 
 
Дълго време самото правителство отричаше съществуването на зона 51. Поради пазенето в тайна на всички дейности в базата постепенно възникват различни конспиративни теории. Най-популярната от тях е, че правителството изучава катастрофирали извънземни космически кораби и други НЛО, както и извънземни същества. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boiko Churukov

    2 1 Отговор
    Американските тайни служби се опитват да внушат на хората, че съществуват извънземни, което не е вярно! Те имат план който има за цел да инсценира атака на извънземни, и най вероятно ще го направят толкова убедително, така че и ти да повярваш! Тези новини идват от САЩ и най-вероятно имат за цел да втълпяват в съзнанието на хората съществуването на извънземни, което е част от плана им.

    Коментиран от #2

  • 2 Stone Kold

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Boiko Churukov":

    vikash nie sme sazdadeni ot kal I blato?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Boiko Churukov

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Stone Kold":

    Това е една голяма идея за господство над света - Нов световен ред.
  • 4 Димитър Димитров

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Stone Kold":

    ти да но аз не съм!!
  • 5 georgi genchev

    0 1 Отговор
    Tia kuhi hora taka i ne mogaha da razberat che vsichko e lyga i izmama samo i samo,raiata da se dyrgi taia sgan choveka vyv podchinenie i vyv usluga na bogatite,kyde egemesechno ograbvat horata.........i tia ovtse nemogad da se osetiat...........Kakvo znachi na dneshno vreme edin chovek da ima miliardi ,zagrabeni ot prostite ovtse,izlishni i nenugni na edin chovek ,a drygite da se skysvat ot rabota i da roviat po koshovete..........