Last news in Fakti

19 Юни, 2023 06:06 2 285 4

Откриха трима мъртви в автомобил, изваден от река в РСМ

  • северна македония-
  • река-
  • загинали-
  • автомобил

Колата е била с регистрация от Косово

Откриха трима мъртви в автомобил, изваден от река в РСМ - 1
Снимка: Уикипедия

Трима загинали, са били открити в извадения вчера от река Лепенец автомобил с регистрация от Косово, съобщиха от Министерството на вътрешните работи на Република Северна Македония, предаде БТА.

Автомобилът и тримата членове на семейство от Косово се издирваха от вчера, след като превозното средство паднало в буйните води на реката при катастрофа с друг автомобил по пътя след граничният пункт Блаце между Северна Македония и Косово.

Единият от пътувалите в автомобила, 21 годишен младеж, е успял да се спаси и е настанен в болница в Скопие, останалите трима - двама съпрузи и по-малкият им син, бяха открити в автомобила БМВ след няколкочасова акция на полицейски служители от специалния антитерористичен отряд "Тигър".

По разпореждане на прокуратурата водачът на другият автомобил, участвал в катастрофата, "Фолксваген Туран", е задържан за продължаване на действията по разследването.

Водачът на Фолксвагена е предприел изпреварване на колоната автомобили и се е сблъскал странично с движещия се в колоната автомобил БМВ с косовски номера, който изхвърчал от пътя и се преобърнал в река Лепенец”, съобщиха от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Територианец

    0 0 Отговор
    Терористен!!!!
  • 2 Иван

    4 0 Отговор
    Заради каховка ще е, путен е намесен!
  • 3 АРЕС

    2 1 Отговор
    Добра новина,но това макето не беше ли безсмърно творение на природата?
  • 4 отврат

    1 0 Отговор
    до тук коментиращите изобщо не осъзнават деянието на нищожеството във фолксвагена !!! този човек трябва да бъде съден за умишлено тройно убийство !!! за жалост по нашите ширини има много такива нагли гладкомозъчни индивиди !!!
Новини по държави: