Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 04:07 1 062 3

Задържаха 16-годишно момче за стрелбата в метрото в Ню Йорк, при която загина човек ВИДЕО

  • метро-
  • арест-
  • убийство-
  • стрелба-
  • ню йорк

Други петима бяха ранени при инцидента

Задържаха 16-годишно момче за стрелбата в метрото в Ню Йорк, при която загина човек ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

16-годишно момче е било арестувано във връзка със смъртоносната стрелба на станция на метрото в Ню Йорк по време на час пик по-рано тази седмица, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Тийнейджърът е един от тримата заподозрени стрелци, издирвани за стрелбата на 13 февруари, която според властите е резултат от спор между две враждуващи банди, качили се на един влак на различни станции.

Първите изстрели са произведени, когато влакът е пристигнал на гарата в Бронкс малко преди 17:00 ч. и стрелбата е продължила на претъпкания перон, докато пътниците са бягали. По-късно властите откриват 19 гилзи, три от които са вътре въввагона на метрото, заяви по-рано тази седмица началникът на детективите в нюйоркската полиция Джоузеф Кени.

35-годишният мъж, идентифициран като Обед Белтран-Санчес, е починал, след като е бил прострелян в гърдите. Други петима души, на възраст от 14 до 71 години, бяха ранени.

Служители на полицията на Ню Йорк са арестували 16-годишния заподозрян около 11 ч. в Бронкс. Той е задържан в очакване на обвинения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ййй

    1 0 Отговор
    Това се очаква от нация на такова интелектуално ниво....