19 Юни, 2024 04:49 1 417 3

Седем души загинаха при автомобилна катастрофа в Северна Франция

  • катастрофа-
  • франция-
  • загинали

Пет от жертвите са младежи

Седем души, сред които петима младежи, загинаха при сблъсък на три автомобила в Северна Франция, съобщиха тази нощ местните власти, цитирани от ДПА, цитирана от БТА.

Около 18:20 ч. местно време (16:20 ч. по Гринуич) автомобил, движещ се по крайградски път, се сблъска челно с две коли, идващи от противоположната посока, след което се запали, пише в изявление на префектурата на департамента Йор е Лоар. Пет от жертвите са на възраст от 17 до 19 г., а другите две са на 80 и 85 г. Ранени са и двама души, единият от които тежко.

Инцидентът е станал на около 90 км югозападно от Париж.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    5 1 Отговор
    и сега ние какво да правим ....
    пратете им и нашата полицейска сводка за обраната черешова градина и трима паднали пияни и дванайсе , повтарям дванайсе коли с надубчени гуми ....
  • 2 Седем откачалки наведнъж

    1 0 Отговор
    Тия да не се борят за някакви рекорди
  • 3 Циник

    1 0 Отговор
    Пет от жертвите са на възраст от 17 до 19 г., а другите две са на 80 и 85 г- уви, нито един от тия не става за шофьор. Правете си изводите
Новини по държави: