Last news in Fakti

10 Март, 2014 16:38 4 090 0

Албанка закла трите си дъщери в Италия

  • албанка-
  • сестрички-
  • дъщери-
  • убити-
  • едлира добруши

37-годишната майка била отчаяна, бащата на момичетата я напуснал заради друга жена

Три сестрички на 3, 10 и 13 години – Симона, Каси и Синди, са открити убити с удари от нож в италианския град Леко, съобщи в. „Ил Секоло“. До телата им е била и ранената им майка – 37-годишната албанка Едлира Добруши, която признала, че е извършила тройното убийство и се е опитала да сложи край на живота си.

Благодарение на роднини е издирен бащата – 45-годишният Башким Добруши, който е работник и от 15 години живее и има стабилна работа в Италия. Мъжът – с двойно гражданство, неосъждан, в момента пътувал, но се е върнал в Леко във връзка със семейната трагедия. Главата на семейството се бил отправил към родния си град в Албания – Кукеш, за да обясни на фамилията решението да се раздели със съпругата си.

Причина за разрива била връзка с друга жена, заедно с която Башким пътувал, потвърдили са карабинерите.
Първа за трагедията сигнализирала съседка, която съобщила в полицията, че в сградата е видяла жена, обляна в кръв. Друг съсед свидетелствал, че чул викове, но смятал, че се вихри скандал. Малко по-късно обаче самата убийца позвънила на вратата му.

Когато карабинерите дошли, те се натъкнали на смразяваща гледка. Телата на момичетата били проснати върху брачното легло, но най-вероятно са били убити в друго помещение. По-малките навярно са били прободени в съня си, но характерът на нараняванията говори, че най-голямата дъщеря явно си е дала сметка какво се случва и е опитала да се защити.

Динамиката на престъплението все още се уточнява, тъй като майката е транспортирана в болница в състояние на шок. Тя е пробвала да пререже вените си, но успяла само да си нанесе дълбоки наранявания по ръцете, след което излязла на жилищната площадка и позвънила на вратата на най-близкия апартамент, като казала, че дъщерите й вече не са живи.

В малкото жилище от 60 кв. м са били намерени два използвани ножа. Едлира е под арест, макар в момента да е в болница. Още не й е повдигнато обвинение, но тя споделила с карабинерите, че е била отчаяна. Засега това е основната хипотеза за престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: