1 Септември, 2024 03:38 951 1

Малък самолет се разби край Кордоба, има загинал и ранен

  • самолет-
  • испания-
  • нива-
  • катастрофа

Машината е паднала в необработваема нива

Един човек загина днес, а още един беше ранен и откаран в болница, след като малък туристически самолет се разби в поле близо до Кордоба в Южна Испания, съобщиха от службите за спешна помощ, цитирани от Франс прес и БТА.

Самолетът се е разбил около 11:30 ч. местно време в необработваема нива близо до пътя, водещ към летището в Кордоба, се казва в изявление на службите за спешна помощ, които допълват, че са били сигнализирани от очевидци.

„Двамата членове на екипажа, мъж и жена, бяха извадени от служители на пожарната, тъй като бяха заклещени във фюзелажа на самолета“, се казва в изявлението.

Единият от тях е починал, а другият е бил откаран в болница „Кралица София“ в Кордоба, се допълва в изявлението, без да се уточнява самоличността на двамата.

Според службите за спешна помощ причините за инцидента на този етап не са изяснени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 “Малък”,

    0 0 Отговор
    колко малък…
Новини по държави: