Last news in Fakti

5 Март, 2020 13:32 4 600 1

3 прически, с които ще изглеждате по-слаби

  • прическа-
  • отслабване-
  • слаба-
  • вталена-
  • коса-
  • мода-
  • модерно
3 прически, с които ще изглеждате по-слаби - 1
Снимки: Shutterstock

Независимо колко килограми сваляте и колко се промяна тялото ви с това, лицето ви изглежда сякаш не иска и да разбере за случващото се и пухкавината си остава.

Модните експерти обаче са намерили начини, по които стилизирането на косата може да помогне на лицето да изглежда по-слабо, а скулите по-ясно изразени. Има три типа прически, които могат да направят точно това. Ето кои са те:

Дълга права коса

3 прически, с които ще изглеждате по-слаби

Падащата под раменете коса (максимум до средата на гърдите) визуално удължава овала на лицето и го прави по-слабо. Избягвайте буклите и обема под областта на брадичката. Добре е косата да е изправена и да пада надолу свободно. Около брадичката и в корените е хубаво да имате лек обем.

Прическа Боб

3 прически, с които ще изглеждате по-слаби

Както стана ясно преди дни, именно тази прическа ще е хитът на 2020 година и вече много от знаменитостите са скъсили дългите коси и са ги оформили според тренда. Сега обаче тя попада и в тази класация.

Карето, както често го наричаме, може да разтегне овала на лицето. Много важно е обаче тя да не е зализана по лицето, а да има обем, които ще накарат лицето ви да изглежда по-малко.

Пикси или къса коса

3 прически, с които ще изглеждате по-слаби

Тази прическа според много хора подчертава дефектите на лицето, но това не е така, именно тя, правилно оформена, може да издължи физиономията.

Задната част (при тила) трябва да е къса, но е важно да запазите бретона си дълъг, да достига до скулите и да е под наклон. Препоръчително е да го носите настрани, а не разделен на път по средата.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето, ценител на хубавото...!

    4 1 Отговор
    Само първата е хубава, за гъсти коси и млада и красива жена, последната е особена и тя за всеки не става...!