Last news in Fakti

6 Април, 2017 09:53, обновена 6 Април, 2017 10:11 15 276 24

Nissan показа заводска патрулка GT-R

  • nissan-
  • gt-r-
  • полиция-
  • патрулка
Nissan показа заводска патрулка GT-R - 1

Полицаите в Дубай и Абу Даби отдавна са свикнали с присъствието на Nissan GT-R в служебните гаражи. Годзила дори не е най-впечатляващият патрулен автомобил в арсенала на органите на реда в Емирствата.

Nissan показа заводска патрулка GT-R

За разлика от богатите арабски монархии обаче, където полицията сама преработва суперколи за нуждите си, прехващачът от снимките е заводска разработка на Nissan. Автомобилът е базиран на GT-R от моделната 2017 г. с мощност 570 к.с.

Nissan показа заводска патрулка GT-R

Полицейската Годзила е получила специализирана светлинна сигнализация и цялото необходимо оборудване от характерната окраска до радиостанцията. За борба с магистралните бегълци е предвиден огромен булбар, а в задната част прави впечатление странното антикрило.

Nissan показа заводска патрулка GT-R

Клиренсът на японския прехващач е видимо намален, а полираните джанти внасят известен ретро шик в строгата външност на колата. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2.7 сек., а максималната скорост достига 315 км/ч.

Nissan показа заводска патрулка GT-R

Nissan ще представи официално полицейския GT-R на изложението в Ню Йорк. Засега японците нямат планове за серийно производство, но това бързо ще се промени ако се появи поръчка от някоя богата арабска държава.

Nissan показа заводска патрулка GT-R

Nissan показа заводска патрулка GT-R

Nissan показа заводска патрулка GT-R

Nissan показа заводска патрулка GT-R

Nissan показа заводска патрулка GT-R

Nissan показа заводска патрулка GT-R


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    23 1 Отговор
    За съжаление нашата магистрална полиция и след 10 години няма да може да си позволи такъв автомобил. С белите "Астри" и липсата на бюджет за бензин трудно се ловят джигитите по родните пътища. Но пък в "белите" държави много ще му се радват полицаите на тоя GT-R.

    Коментиран от #11, #23

  • 2 Ловеца на поршета

    7 52 Отговор
    Не стига че нормалния GT-R е доста грозновата кола ами явно можело и още по-грозна да я направят. И тая дъска за гладене, която явно някой самоук дизайнер е повишил в спойлер дето са я сложили отзад направо хвърля в тиквите. Вече има мерна единица за грозота и тя се нарича един GT-R.

    Коментиран от #16

  • 3 незнайко

    33 3 Отговор
    Японците след втората световна война са като извънземни. Всичко каквото произведат е на върха. Дано да няма друга глобална война и да се радваме на постиженията им.
  • 4 Азсъмтук

    6 9 Отговор
    Добре, само не разбирам как ще мине на скорост през легнал полицай, дупка, неравност, ако трябва да мине по черен път в страни с дупки? Какво ще прихване? Спукани гуменца, откъртени спойлери, маски и чудеса...

    Коментиран от #6, #10

  • 5 копеле

    26 2 Отговор
    От всички японски бънгии признавам само тази ракета GT-R от всичките ѝ поколения, особено предния Skyline R34. Това животно разказа играта на всички марки коли по света. Обичам повече немските но тази Годзила ни го нахлузи яко, дори и на кака Порша. А ловеца по горе да ходи да бере шишарки че да изтрезнее.
  • 6 656

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Азсъмтук":

    Отвори си малкото мозаче, този полицай е само примерен модел, истинския в акция ще е по видоизменен. Публикувано във факти.бг: но това бързо ще се промени ако се появи поръчка от някоя богата арабска държава а не "черна овца" като България. Явно си дребен.
  • 7 БАЙ ГАН4О

    7 2 Отговор
    Не се заблуждавайте винаги може да се направи по бърза кола
  • 8 гост

    9 0 Отговор
    Само ако стане престрелка тогава не знам, какви цифри за ремонт ще има. Не мога да си представя тази красавица надупчена от луди мексиканци
  • 9 истинко

    6 2 Отговор
    А как ще се държи на нашите пътища с дълбоките 20-30 см. дупки?!
  • 10 УИД

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Азсъмтук":

    Публикувано във факти.бг: За борба с магистралните бегълци
    тук си ама друг път :)))))))))))
  • 11 кроко

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    У нас такова не ни трявба, кой ще преследваме? Тарикатите със скъпите коли си плащат месечен абонамент спокойствие в КАТ и си правят каквот искат, винаги ще извъртят нещата до една смешна за тях глоба! Истинските бангюги, които вършат престъпления, обмислят всичко и не се занимават да бягат по магистралата, а сменят колите на затънтени места. А случайните прошляци дето нещо са се надрусали, също като родната полиция нямат пари за гориво и свършват като онзи от Ямбол - в канафката на магистралата!
  • 12 Ганю

    1 11 Отговор
    Капаците на джантите от велпапе ли са?

    Коментиран от #13

  • 13 mediator37

    2 9 Отговор

    До коментар #12 от "Ганю":

    Ти остави, че са от гофрирано велпапе от кашоните в Кауфланд, ами велпапето прихванато със стърчащи шпилки с гайки. Направо кърти мивки.
  • 14 Ловеца на поршета

    2 10 Отговор
    Абе не са от велпапе. Не виждате ли че самоукия дизайнер на тоя тролей е взел от жена си дъската за гладене и е направил антикрило, а джантите са от формите за кекс.
  • 15 Еех

    5 5 Отговор
    От всичкото, което видях на снимките, най-много ми хареса пътната настилка! Да имахме такава и у нас ...
  • 16 temeruta

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ловеца на поршета":

    Ясно е че нямаш вкус за коли,поне не го споделяй пред хората , да не ти се смеят. Сигурно се кефиш на ФауВе в най-добрия случай на Баварците.

    Коментиран от #17, #18

  • 17 бай Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "temeruta":

    Прав е все пак, почти всички нови коли са мега грозни.
    Най-красиви са ми колите от късните 70-те и ранните 80-те.
    Тея новите са като медузи-разплути, меки, никаква форма...
  • 18 Ловеца на поршета

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "temeruta":

    Ти като имаш вкус я ни кажи , какво му е хубавото на тоя тролей?
  • 19 6666

    3 1 Отговор
    Гроздето, гроздето много е кисаличко.
  • 20 dexter

    1 7 Отговор
    Те тия кенефи наистина са за пустинята, че подушат ли вода и ръждясват ...

    Коментиран от #21

  • 21 Тъпанар с тъпанара ти

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "dexter":

    Ти как знаеш,че са кенефи!!!! Карал си GTR и си ходил в Дубай,или Австралия ли?.....АААА.Сигурно онези милярдери са по-глупави от теб да карат японски машини в пустинята и не само.Ти знаеш ли каква е влагата в Дубай бе.Запомни никоя немска машина не издържа на бруталните издевателства и суровите условия.А,бе кво'да се хабя за теб.
  • 22 БМЗЛЕ

    0 3 Отговор
    Ако го малтретирам като мойта 525ТДска, ще му испадне заднио МОС, курник на колела...
  • 23 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    У нас няма смисъл понеже и да напишат глоба няма събираемост. На Запад като те снима патрулката с телефон на ухото, без мигачи, изпреварване от дясно или малка дистанция и гледай какво ще стане с теб и какви глоби ще платиш. Колата ти остава на магистралната отбивка ако не е изправна или ако ти нямаш право да продължиш, а после си плащаш боксира. Така се възпитава.
    Тук аудита и бмвта летят и не спират на патрулките, но и не ги интересува. Нито колите са на тяхно име, нито плащат данъци, нито някой ще ги търси или ще им направи нещо за неплатени глоби. Такива се оправят само на място, прибиране на колата и човека в ареста, след като си плати глобата, в хиляди левове, тогава излиза и си получава колата. Да видиш как бързо, бързо ще се оправят нещата. Ала управляващите са част от тези, които ще го отнесат и не искат да променят нищо в името на доброто за народа.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.