1 Декември, 2017 14:52 3 522 1

Шофьор си призна катастрофа след 30 г.

  • инцидент-
  • катастрофа-
  • писмо-
  • полиция-
  • сащ

Мъж изпрати в полицията писмо, в което поема вината и се извинява за пътнотранспортно произшествие отпреди три десетилетия. Към признанието си гузният шофьор добавил $1 000, с които да бъде овъзмезден собственикът на пострадалия автомобил, съобщава Pioneer Press.

В писмото си мъжът, пожелал анонимност, разказва как една нощ през 1985 или 1986 г. блъснал паркирана кола в гр. Сейнт Пол, щата Минесота, и избягал. През годините обаче чувството за вина започнало да го изяжда отвътре.

Накрая не издържал и да решил прати пари с молба към служителите на реда да издирят пострадалия и да му ги предадат като компенсация. В случай, че човекът не можел да бъде открит, 1 000-те долара можело да бъдат внесени в благотворителен полицейски фонд.

Шефът на местната полиция Бил Месерик, който получил писмото с извинението, не успял да свърже признанието с конкретен сигнал отпреди 30 години. Средствата ще бъдат изразходвани за ново оборудване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Има си хас, полицейския шеф Месерик да открие потърпевшия, щом парите / колкото и да са скромни/ ще бъдат внесени в благотворителен фонд на полицията !
    Бил не е робот - и тоя е чиляк !!