Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 16:13 3 060 1

Корейски луксозен кабриолет с корени от Hyundai

  • genesis-
  • hyundai-
  • кабриолет-
  • x convertible concept

X Convertible Concept наследява дизайна на X Concept и C Speedium Coupe

Корейски луксозен кабриолет с корени от Hyundai - 1

Луксозната марка Genesis, която наскоро се отдели от Hyundai показа най-новия си проект, който ще дебютира официално по време на автомобилното изложение в Лос Анджелис. Колата следва дизайна на останалите автомобили от трилогията концепти X, като ни представя познат дизайн от X Concept и X Speedium Coupe Concept.

Моделът впечатлява с изящен дизайн с дълга предна част и познати LED светлини и характерни форми за предната решетка от други модели на Genesis. По продължението на цялата странична част откриваме остри линии, които завършват в спойлера на колата отзад и допълват правите линии на стоповете.

Интериорът също е произведение на изкуството, като е максимално завъртян към водача с изцяло дигитална повърхност за централната конзола и контролите на волана. От компанията споменават, че голяма част от интериора е направен от рециклирани материали.

“Нормалното развитие на Genesis е да увеличи атлетичния и емоционален аспект на нашата дизайнерска философия чрез създаване на емоционална трилогия: семейство X.“, заяви дизайнера на Genesis Люк Донкерволке.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    5 0 Отговор
    Похвално е че има красивата странична линия на истински кабриолет, че последните години се нагледахме на всякакви извръщения. Който разбира от кабриа, ще ме разбере ;)
    Кокпита е интересен, но е силно съмнително дали водач над 180 см и 90 кг, ще се събере там :)))
    Раздувките на калници и джантите навяват за старите времена, триъгълника отпред, (който не ми допада) за новите.
    Като цяло въздейства, кабриолета!