Last news in Fakti

27 Септември, 2023 09:40 2 401 6

Международният фестивал „Maska River 2023“ се проведе в Русе

  • русе-
  • maska-
  • тунинг фестивал-
  • тунинг
Международният фестивал „Maska River 2023“ се проведе в Русе - 1

През изминалия уикенд Русе се превърна в арена на първия дрифт спектакъл в центъра на града. Събитието бе част от международния фестивал „Maska River Ruse 2023“, който се организира с подкрепата на Община Русе и Общинска фондация „Русе - град на свободния дух“. Организаторите бяха подготвили зрелищно изложение на тунинговани автомобили, съчетано с различни състезания, магично шоу и DJ парти.

Дрифт спектакълът събра стотици русенци на открития паркинг на зала „Арена Русе“. Те станаха свидетели на зрелищно шоу с различни дисциплини Дрифт шоу gimkhana – дрифт шоу с препятствия, сложни трасета, различни комбинации, нощно дрифт шоу с ефекти, акробатика от най-добрите майстори на стънт с мотори.

Вторият ден от международния фестивал се проведе с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“. Повече от 50 тунинговани автомобила участваха в изложението на русенския кей. Те бяха дошли от цялата страна и от Румъния. Участниците от северната ни съседка от "The 4 Wheels Club" бяха подготвили за организаторите от Сдружение „Маска“ ръчно изработени подаръци и като жест на приятелство бяха донесли от българското посолство в Букурещ националното ни знаме, поставено на един от автомобилите по случай 22 септември – Денят на независимостта. Повечето от подобренията собствениците на возилата са правили сами и русенци успяха да видят едни от най-добрите оптични тунинги, които се предлагат в момента.

Организаторите благодариха на посетителите на фестивала за широката подкрепа, която бе оказана за каузата на фондация "Александър Русев". По време на миналогодишното издание на фестивала със събраните средства бе закупена вана за рехабилитация за деца с увреждания.

Събитието се осъществи с подкрепата на зала Арена Русе, „Дунарит“ АД, Power Oil, Nast Auto, Автореновация, Мартинез, Хускварна, Тиваком, Холеман, ДЗИ, Русе Табак, УМБАЛ „Медика“, Car embacy, PDR service, Елина – 97, Led Headlight, Алткойнс, Top rent-a-car, Dent vision и Duxe cosmetics.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    Браво
  • 2 лека поправка

    4 0 Отговор
    откритият паркинг на залата събира не повече от 20 автомобила ! както ясно се вижда от снимката това е паркинга на бриколаж…

    Коментиран от #4

  • 3 лека поправка

    3 0 Отговор
    ..., който е колкото на Арената - т. е. мижав!
  • 4 Хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "лека поправка":

    Това е на кея какъв брилож те гони

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.