Last news in Fakti

16 Март, 2014 11:03 18 477 5

Пикап срещу Ferrari

  • ferrari-
  • 458 italia-
  • gmc-
  • sierra

По каталожни данни Ferrari 458 Italia ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди и достига максимална скорост 325 км/ч. Ако двигателят с мощност 570 к.с. бъде стимулиран допълнително, тези показатели със сигурност могат да се подобрят. Във всеки случай, тунингована 458 Italia не би трябвало да срещне проблеми в надбягването с пикап GMC Sierra. Понякога обаче логиката се сблъсква челно с реалността.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво Чанков

    5 2 Отговор
    Има разлика от тунинг до тунинг, гарантирам, че ако това GMC наистина върви толкова е поне 1200к.с. , а на права линия конете и нютоните си казват думата, въпреки, че Sierra-та е по-голяма, по-тежка и няма добра аеродинамика в сравнение с Ферарито, но по завои Ферарито ще го изгуби в задното си огледало за няколко десети от секундата .

    Коментиран от #3

  • 2 Николай Николов

    3 4 Отговор
    Не го наричат просто ей така American Muscle.
  • 3 триста итридесети

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Иво Чанков":

    И не само по завоите, на висока скорост също - накрая на клипа се вижда как ферарито почва, на старт също мисля че ферарито ще е,
    дори и сега не съм сигурен в достоверността на клипа, НИКЪДЕ НЕ СЕ ВИЖДА скоростта на пикапа от началото -- мнооого съмнително
  • 4 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    ЗАЩО НЕ ВЯРВАТЕ НА КЛИПА ТО СЕ ВИЖДА СКЪСА ГО НА ЛЕТЯЩ СТАРТ
    ПИКАПА Е ЯКО НАПОМПАН ВСИЧКО СЕ ПРАВИ НЯМА НЕВЪЗМОЖНО
    КОГАТО ИМА ХОРА С ПАРИ И ХОРА С ИДЕИ
  • 5 hienata

    3 5 Отговор
    Този във Ферарито знае ли, че се състезава . Сутринта по магистралата надминах ΒΜW 750i (човека си караше със 120) Ако бях снимал щеше да е същото: дизелов Авенсис vs BMW 750i и го "отвявам" със 140 .
    Сега предлагам да се включат феновете на GTR и BMW (нищо, че ги няма в клипа)