Last news in Fakti

14 Октомври, 2014 18:25 911 0

Близки по вкус – близки в амбициите за партньорство

  • храна-
  • изложение-
  • иец

10 компании от Молдова на изложбата ИНТЕРФУД & ДРИНК в София

Близки по вкус – близки в амбициите за партньорство - 1

Плюс ли е сходството във вкуса и предпочитанията за трапезата на хората от различни страни? Да, плюс е. Улеснява ли това бизнеса за партньорство и общи пазарни стратегии? Със сигурност.

В това могат да се уверят участниците и посетителите на международната изложба ИНТЕРФУД И ДРИНК от 5 до 8 ноември в Интер Експо Център - София.

Казват, че доста от селскостопанските продукти в Република Молдова – гроздето, ябълките, доматите и много други плодове и зеленчуци, имат типичния вкус на българските. Българската диаспора в Молдова е голяма, тя също търси това, което е близко до българското. Тенденцията е стокообменът между страните ни да расте, бизнесът търси все повече възможности за контакти и съвместни дейности.

Тази година за първи път молдовски производители на храни от двата бряга на река Нистру ще се представят на изложението с колективен щанд.

Участието в инициативата се оганизира от Търговско-промишлената палата на Република Молдова с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Програмата на ООН за развитие (ПРООН) - Програмата в подкрепа на мерки за изграждането на доверие (SCBM).

За молдовската продукция ще научим повече от експонатите на компании за сушени домати и плодове, хлебни и сладкарски изделия, сокове и напитки, захарни и млечни изделия за деца и мед.

Те имат желанието да намерят нови партньори и дистрибутори, да разширят дейността си и да открият нови ниши за бизнес, да проучат тенденциите и търсенето на пазара, да намерят инвеститори, да направят по-известни и желани своите продукти.

Международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД И ДРИНК са доказано най-добрата среда за успешни бизнес начинания.

Актуална информация за изложбите можете да откриете освен на www.food-exhibitions.bg и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn и Google+.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА