12 Юли, 2017 10:41 1 508 0

Наближава крайният срок за възползване от промоционалните цени за участие в COPI’S

  • иец-
  • изложение-
  • copi’s
Наближава крайният срок за възползване от промоционалните цени за участие в COPI’S - 1

До края на м. юли желаещите фирми да участват в изложението COPI’S могат да се възползват от промоционалните цени за ранно записване. Два месеца след старта на кампанията по организация на събитието 70 % от изложбените площи на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България са заети, споделят организаторите от Интер Експо Център.

Шестото издание на бизнес форума ще се проведе от 2 до 4 октомври 2017 г. в София. И тази година посетителите ще могат да видят машини, технологии и промоционални продукти, чиито премиери бяха показани на най-големите европейски панаири през 2017 г. Като един от акцентите на COPIS се очертава широкоформатният дигитален печат върху текстил и промоционалните продукти. Изложението привлича ежегодно множество специалисти от страната и региона. През 2016 г. броят на посетителите се е увеличил с 20% спрямо предишното издание, съобщават от Интер Експо Център.

През 2017 г. нараства интересът за участие на фирми от Полша. Наред с тях има директни участници от Румъния, Унгария, Чехия. Организаторите обещават още по-мащабно и полезно събитие за бизнеса и хората, които имат интереси, свързани с „най-цветния“ бранш.

Повече информация може да намерите в сайта на изложението - www.copi-s.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА