Last news in Fakti

5 Май, 2018 18:36 5 779

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Специалисти в областта на счетоводната и отидорска дейност търсят утвърдени на пазара компании. Известни в България сайтове за пазаруване, както и международни онлайн платформи за запознанства също предлагат работа на амбициозни и желаещи да се развиват хора.

Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Глобална организация за трансформация на процеси, която предлага интегриран пакет от бек-офис и фронт-офис услуги, поддържащи целия клиентски цикъл. На глобално ниво компанията е една от най-големите за трансформация на процеси, обслужваща клиенти във всички основни индустриални вертикали. На своите служители компанията предлага конкурентна заплата и атрактивна бонусна система, допълнителен социален пакет, включващ здравно осигуряване, ваучери за храна, допълнителни средства за транспорт, карта за отстъпки в магазини, обучения, базирани на водещи световни стандарти.

Вижте свободните позиции на Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

ЙАФ България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Йаф България ЕООД е водеща компания в търговията с продукти от дървесина за мебелното производство и строителството. Част е от основаната през 1948 година в Австрия група Фришайс, която осигурява сигурни работни места на близо 2.500 служители в Европа и по света.

Нашите служителите са ключов фактор за успеха ни! Затова трайно инвестираме в тяхното познание и квалификация. Целта ни е активно и целенасочено да допринасяме за индивидуалното развитие на нашите сътрудници и по този начин да дадем шанс за личното израстване на всеки отделен служител.

Вижте свободните позиции на ЙАФ България ЕООД

Палфингер Продукционстехник България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е световен лидер в производството на подемно транспортни системи и решения с 10 000 работници на 4 континента. В България фирмата има два завода, в които работят над 1000 служители. Към момента Палфингер търси служители за новата си производствена мощност в Червен бряг. Фирмата осигурява на своите служители сигурност, отлично заплащане и бонуси, социален пакет, ваучери за храна, допълнителни застраховки и предлага условия на труд по австрийски стандарт.

Вижте свободните позиции на Палфингер Продукционстехник България ЕООД

Dating.com Group Limited

ТОП работодатели на седмицата

Водеща международна компания, която предлага запознанства и свързва хора от цяла Европа. Целта й е да разшири възможностите за запознанство на хора от различни държави и да им помогне да открият други хора независимо дали става дума само за приятелски разговор или за сериозна връзка. Всички данни, които регистрираните предоставят са строго поверителни и напълно защитени. Компанията има над 10-годишен опит в свързването на хора.

Вижте свободните позиции на Dating.com Group Limited

Бизнес Група Екотоп

ТОП работодатели на седмицата

Водеща българска инженерингова фирма в областта на топлотехниката (отопление, вентилация, климатизация). Развива широка иновационна дейност и обучава специалисти в практиката на топлотехниката за България. В професионалната гилдия се е доказала като инкубатор на бизнес-кадри в областта. Производството на топлотехнически изделия е организирано в четири специализирани цеха, а днешната складова база е разположена на площ от 4000 кв.м. Компанията притежава всички необходими лицензи, сертификати и разрешения за работа в контролирани области: за високо налягане; високи температури; газ; специални газове; екологични системи и др.

Вижте свободните позиции на Бизнес Група Екотоп

Garde Ambulanter Pflegedienst GmbH

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основата през 2002 г. в Берлин. Основната услуга, която предлага е грижа по домовете. През 2004 г. фирмата започва да предлага услуги в сферата на лечението и медицинското обслужване. Няколко години по-късно започва да предлага и алтернативни жилища на възрастни хора с деменция. Благодарение на желанието на нашите служители постоянно да се усъвършенстват и да продължат развитието на медицинското си образование, ние сме в състояние да отговорим на нашите клиенти поотделно и да създадем нови услуги. Предлагаме висок стандарт на качество, което ни помага да разширяваме грижата си за хора, нуждаещи се от специално отношение, с високо ниво на интензивно лечение.

Вижте свободните позиции на Garde Ambulanter Pflegedienst GmbH

МАКСИЪМ БЪЛГАРИЯ

ТОП работодатели на седмицата

Компанията e официален вносител, представител и дистрибутор на висококачествени алкохолни напитки, сред които JIM BEAM, TEACHER"S, AfterShock, Maker"s Mark, CAMPARI, APEROL, SKYY VODKA, GLEN GRANT, Sauza, водка Царская, Courvoisier, BOLS, JURA, DALMORE, YAMAZAKI, ARMAND DE BRIGNAC, FREIXENET, CINZANO и др.

Вижте свободните позиции на МАКСИЪМ БЪЛГАРИЯ

Грабо Медия АД

ТОП работодатели на седмицата

Grabo.bg е най-големият сайт за пазаруване на популярни услуги с отстъпки. За своето близо 7-годишно съществуване Grabo се е утвърдил като един от най-посещаваните и харесвани електронни магазини в България, носител на 11 награди. Екипът ни се състои от 75 човека, разположени в 10 града. От 2014г. Grabo е част от групата на Новa телевизия и Нетинфо.

Вижте свободните позиции на Грабо Медия АД

ИВБ - Транспорт ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Българска компания, ориентирана в международния транспорт и спедиция, с изградени позиции на пазара на транспортни услуги във Великобритания и Франция. Мисията ни е да осигуряваме на клиентите си бързи и качествени услуги, при това на приемлива за тях цена; да поддържаме лоялни и професионални отношения с клиентите, партньорите ни и членовете на персонала ни; да поддържаме приемливо ниво на печалба, но не за сметка на качеството на услугите и удовлетвореността на клиентите ни. Нашата цел е дългосрочни и професионални отношения с нашите клиенти, които да се базират на високо качество на услугите и бърза реакция на екипа. Не на последно място, ние целим да поддържаме нашето добро име и имидж, като едновременно с това се стремим към непрекъснато подобряване и повишаване качеството на организацията като цяло и нейните продукти.

Вижте свободните позиции на ИВБ - Транспорт ЕООД

НИЯ Школа ЕООД

Нашата мисия е отдаденост в работата с децата, която води до създаването на силна връзка между учител и ученик. Затова и полагаме усилия за откриване на качествени хора и създаване на условия за дългосрочното им развитие. Ако сте отговорен човек и имате желание за работа с деца, не се колебайте да се свържете с нас във връзка с обявените позиции.

Вижте свободните позиции на НИЯ Школа ЕООД

ТМФ Сървисиз ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

С над 400 специалисти, които работят в над 100 офиса в 75 държави TMF Group е световен лидер в корпоративната отчетност. Помага на бизнеса безпроблемно да се разширява. Работи в три основни области: Счетоводни и отчетни услуги, услуги за правна администрация и услуги за човешки услуги и заплати. Компанията открива офиса си в България през 1992 г. Екипът и у нас се състои от 90 професионалиста. Клиентите на компанията са редица мултинационални корпорации, които оперират и в различни отрасли в България.

Вижте свободните позиции на ТМФ Сървисиз ЕООД



Свързани новини