10 Май, 2018 18:51 6 112

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Големи търговски марки продължават да търсят своите служители. Компании в производствения сектор също разширяват дейността си и търсят нови работници. Желаещите да работят в центрове за обучение разполагат с тази възможност като могат да кандидатстват в утвърдени компании в бранша.

ДЖАМБО

ТОП работодатели на седмицата

Магазинът за играчки Jumbo е създаден през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се превръща в любимо място за малки и големи и всички онези, които обичат игрите и осъзнават необходимостта от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo притежава верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да започнат работа и с помощта на системата за разширено обучение да достигнат до една от многобройните позиции, които се предлагат.

Вижте свободните позиции на ДЖАМБО

АС ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1995 г. Основното й мото е : „Полета на мисълта и свободата на идеите”. Предлага рекламно обслужване – разработване и осъществяване на медийни кампании, организиране на рекламни събития, производство и доставка на рекламни сувенири и нестандартни подаръци, изпълнени по авторски дизайн или по идея на клиентите ни печатни материали, създаване на фирмена идентичност. Също така опаковки за различни продукти, за промоции и/или за въвеждане на нов продукт на пазара, изработени от картон, велпапе, ПВЦ. Предлага на своите клиенти да повишат ефективността на своята работа. Също така гарантира коректно партньорство, високо качество, взаимно доверие.

Вижте свободните позиции на АС ООД

Ferromatplus S.L.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага продукти за заваляване, а също така произвежда метални конструкции с всякаква сложност, монтира прозорци, врати и гаражни врати и създава аксесоари за дома от желязо. Използва само съвременни технологии в своята работа и е с индивидуален подход към всеки клиент. Гаранцията за високо качество на компанията не се крие само в дългогодишния й опит, но и в това, че всеки неин служител е сертифициран.

Вижте свободните позиции на Ferromatplus S.L.

Център за международно дистанционно обучение

ТОП работодатели на седмицата

Центърът е част от холандската компания Ondernemersschool B.V., която организира дистанционни обучения в над 300 направления в редица европейски държави. Фирмата заема почти 100-процентов пазарен дял в Белгия и над 50% в Холандия, като вече завоюва и ключови позиции във Франция и Турци. Обученията се провеждат на холандски, френски, английски, немски и български език. Компанията разполага с над 60 уеб сайта, предоставяйки образователни решения на клиенти от цял свят. Международният доставчик на обучение е сертифициран по ISO 9001-2000. Нашите курсове, преподаватели и учебни материали покриват всички необходими изисквания, за да предоставят качествено образование. Центърът разполага с екип от преподаватели, които са експерти в своята предметна област и сами подготвят учебния материал. Тяхната философия е да предадат знания и умения посредством най-гъвкавия метод на обучение.

Вижте свободните позиции на Център за международно дистанционно обучение

ДОВЕРИЕ - БРИКО АД

ТОП работодатели на седмицата

Марката „Mr.Bricolage” е позната в България вече 17 години, от отварянето на първия магазин в София. Той е и първият магазин в България от модерната търговия за стоки „Направи си сам”.

Днес, в осем от най-големите градове в страната - София, Пловдив, Варна, Благоевград, Бургас, Плевен, Русе и Добрич, успешно работят 11 модерни магазина „Mr.Bricolage”. Над 600 специалисти с разнообразен опит и компетенции ежедневно подпомагат клиентите ни да направят най-добрия избор за обновяването и поддържането на своя дом и градина. Магазините се управляват от българо-френското акционерно дружество „Доверие Брико”. Ние осигуряваме реални възможности за израстване и се стремим да подпомогнем всеки служител да работи върху усъвършенстването си, като повишава образованието и квалификацията си и следва целите си за развитие, фирмените цели и професионалните си ангажименти.

Вижте свободните позиции на ДОВЕРИЕ - БРИКО АД

Plus500BG EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е водеща онлайн платформа за тъговия. Основана е през 2008 г., а през 2013 г. е листвана на борсата в Лондон. Към днешна дата цената й е 1 млрд. USD. Централа й се намира в Хайфа. Разполага с офиси в Тел Авив, Лондон, Сидни, Лимасол и София. Софийският офис е разположен в нова модерна офис сграда. В него работят 150 висококвалифицирани специалисти, които имат възомжност да работят, обучават и споделят своите знания в уютна и приятелства, но същевременно професионална и стимулираща международна среда. Търсим умни, любознателни служители.

Вижте свободните позиции на Plus500BG EOOD

одело Фарба България ЕООД

Компанията произвежда оборудване за външно осветление и сигнализация, като фарове, спирачни и задни лампи. Производствените й бази са на три места в Бурса. В тях работят 684 служители. Сред по-големите й клиенти са Daimler, Ford, Renault, Toyota, Volkswagen, Seat и Skoda. Мисия на фирмата е: „Безопасност, стил, идентичност, комфорт”. Насърчава у своите служители предприемчивото мислене и личната ангажираност.

Вижте свободните позиции на одело Фарба България ЕООД

КАСТ ФУТУРА БГ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е еднолично дружество с ограничена отговорност, което се намира в Пловдив, на адрес ул. Нестор Абаджиев No 57. Основната икономическа дейност на фирмата е насочена в областта на производство на керамични компоненти за бяла техника. Компанията е специализирана в производство и търговия със запалими електроди за горелки; механични и електромеханични части за отопление и готварски печки; резервни части и приставки за тях; търговия на едро с части за отоплителни електрически домакински уреди; производство и търговия с керамични материали, както и промишлени стоки от метален прах за промишлени цели. Разполага с квалифициран работен състав, както и с богата материална база, които са необходими за качественото и коректно изпълнение на посочените дейности.

Към днешна дата, дружеството е с наложени пазарни позиции, радва се на голям интерес от страна на клиенти и партньори, което е благодарение на качеството, коректността и достъпните цени, с които работи.

Вижте свободните позиции на КАСТ ФУТУРА БГ ЕООД



Свързани новини