Last news in Fakti

28 Февруари, 2019 08:37 3 145 3

Екзотична професия предлагат на Острова

  • работа-
  • професия-
  • великобритания-
  • шоколад-
  • дегустатор

10.5 паунда е цената на час

Екзотична професия предлагат на Острова - 1
Снимка: Shutterstock

Компанията, която произвежда шоколадите „Милка", „Кедбъри" и „Орео”, търси да наеме четирима дегустатори. Екзотичната професия е на непълен работен ден. Заплащането е 10.75 паунда на час, което е под средното за Великобритания.

Изискванията към кандидатите, подобно на професията, също са странни. Така например, трябва да обичате сладко, да може да описвате според строго определена процедура вкуса на продукта, да обичате да пробвате нови неща и да показвате професионално поведение. След подбора ще има и изпит. На него кандидатите трябва да покажат тънките нюанси във вкусовете.

Това не е първата екстравагантна обява, която се предлага на Острова. Подобно предложение на друг работодател през 2018 г. привлече над 6000 кандидати. Някои от тях бяха от САЩ и дори Австралия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо икебаната

    7 4 Отговор
    Ще сложа малко собствен шол лад в мишките да им е вкусно на ингилизите Милка с домашен шоколад със семки от домати
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гошо

    2 3 Отговор
    Аз съм в Англия сега в момента и мога да ви кажа че средното заплащане е доста под 10 паунда на час :) Повечето хора от средната класа в Англия масово взимат между 8/8.5 макс 9/9.5 на час. Камо ли над 10 на час.... врели некипели говорите. Се едно да кажат , че средната заплата при нас е 1000лв. Хуя ми Янко!! Средната заплата е 500лв. А в Англия е 1200/1300 паунда на час