Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 10:56 2 050 2

Нов полет от Бургас до северната ни съседка

  • бургас-
  • клуж-напока-
  • полети

Директна въздушна връзка с Клуж Напока

Нов полет от Бургас до северната ни съседка - 1
Снимка: БГНЕС

Румънската авиокомпания Blue Air се извършва седмично два директни полета от Бургас до Клуж Напока. Първият полет ще е на 20 юни. „Радваме се да разширим офертата си с този изключително търсен маршрут от Клуж. Бургас е стратегически пазар за Blue Air от Трансилвания и стартирането на първата ни по въздух ниско-тарифна услуга до Бургас е важна стъпка“, каза Красимир Танев, Главен търговски директор.

Маршрутът Клуж Напока - Бургас ще бъде първата румънска дестинация, обслужвана на летище Бургас. „Това начало е голямо постижение и сме уверени, че ще се радва на огромен успех, защото има очевидна взаимна привързаност между туристите от Румъния и Черноморското крайбрежие“, каза Франк Кванте, Главен изпълнителен директор на Fraport България.

„По време на срещата ни в Бургас, Главният търговски директор представи плановете на Blue Air за установяване на устойчиво и дългосрочно присъствие в Бургас. Директното обслужване между Клуж Напока и Бургас е първата стъпка от тази амбициозна програма. Както обещах, община Бургас ще стартира маркетингова кампания в Трансилвания, за да представи потенциала на града и да привлече повече туристи“, коментира новината кметът на Бургас Димитър Николов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ганьо

    1 0 Отговор
    Аз що свят съм изръшкал.Туй Турну Магуреле ,Калафат,Клуж Напока.
  • 2 бургазлия

    8 0 Отговор
    Откакто летището в Бургас беше дадено на немско-варненските мутри върви само надолу. Управлява се така че да е да е на по-ниско нито от Варненското (на същите мутри). Връзкарството и шуробаджанащината са по-големи и от преди. Съкратени бяха стотици служители и закрити цели отдели. Построен беше неудобен и прекалено малък нов терминал, а старите сгради Пристигане и Заминаване бяха изоставени, макар добрия им потенциал. За сезона се наемат минимум хора, които се убиват от работа при заплати както отпреди 10 години.