Last news in Fakti

11 Февруари, 2014 10:02 874 0

Английски топ специалист в преговорите идва в България

  • преговори-
  • дерек арден-
  • великобритания
Английски топ специалист в преговорите идва в България - 1
Дерек Арден

За първото издание на обучението за преговори „Mr.Negotiator” в България ще пристигне топ специалистът от Великобритания - Дерек Арден.

Британеца e водещ на преговори, оратор и лектор на майсторски класове повече от 20 години.Благодарение на натрупания опит в областта на продажбите и управлението на риска, Дерек Арден се насочва към ораторството и преговорите.Кариерата му се развива до там, че води преговори за свои клиенти и обучения в 27 държави, бил е гостуващ лектор в Henley Management College в продължение на 12 години и е единствения многоуважаван, член на Асоциацията на професионалните оратори, Професионален институт за управление и IFS School of Finance, едновременно.

На своя семинар в България, Дерек Арден ще покаже как да:

          - извлечем максимума от всяка сделка,

          - печелим с лека ръка сложни преговори,

          - разрешаваме ефективно ежедневни конфликти,

          - комуникираме правилно с трудни клиенти и партньори,

          - управляваме като опитен и надежден лидер.

Повече информация за британския професионалист и неговия семинар в България, можете да намерите на сайта на събитието: http://mr-negotiator.com/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА