Факти, новини, статии - Да извадим фактите наяве

Части на София без вода на 29 октомври

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата

Публикувана: 28 Октомври, 2014 07:28
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 715

На 29 октомври 2014 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение в с. Панчарево , се налага спиране на водоподаването от 9 до 16 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

ул. „Юрий Гагарин”, ул. „Сини вир”, ул. „Урвич”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Урвич” ъгъла с ул. „Юрий Гагарин”.

Във връзка с изграждане на водопроводни връзки  по бул. „Цариградско шосе” жк. „Младост” 1А , се налага спиране на водоподаването от 9 до 19 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Магнаурска школа” №3, №5, №7

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Магнаурска школа” №5.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Преки път” кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 10 до 12 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Преки път” от ул. „Еровете” до бул. „Никола Петков”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Преки път” ъгъла с ул. „Еровете”.

Във връзка с изместване и повдигане на спирателен кран на ул. „Епископ Протоген” жк. „Лозенец” , се налага спиране на водоподаването от 9 до 18 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

ул. „Епископ Протоген”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Джеймс Баучер” ъгъла с ул. „Епископ Протоген”.

Във връзка с изграждане на байпас и монтаж на уред за измерване на налягането във водопроводната мрежа на  ул. „Слатин дол” с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10 до 20 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Китката”, местност „Терасите”, ул. „Урвич” от №35 до №41

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слатин дол” ъгъла с ул. „Портин дол”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Павел Шатев” кв. „Факултета” , се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Метохия” от ул. 305 до ул. 302
ул. 300, ул. 302, ул. 305, ул. 306

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 301 ъгъла с ул. 303.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Богова стъпка”  кв. „Бояна” , се налага спиране на водоподаването от 11 до 17 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Църковна”, ул. „Богова стъпка”
по ул. „Илия Кутев” от ул. „Учителят” до ул. „Църковна” , ул. „Георги Рилски”, ул. „Баевица”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Рилски” пред парк хотел „Берлин”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Малина” с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Лале”, ул. „Божур”, ул.”Малина”, ул. „Гергьовден”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Малина” ъгъла с ул. „Зорница”.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Пионерска”  жк. „Горубляне” , се налага спиране на водоподаването от 9 до 19 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Пионерска” от ул. „Самоковско шосе” до ул. „Трети май”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пионерска” ъгъла с ул. „Трети май”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Победоносец”  кв. „Кремиковци” , се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Георги Победоносец”, ул. „Св. Петка”, ул. „Св. Св. Кирил и Методий”, ул. „Белите брези”, ул. „Радивоя”, ул. „Стефан Караджа”, ул. „Илинден”, ул. „Възраждане”, ул. „Кремиковска”, ул. „Река Елешница”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Кремиковци пред здравната служба.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

София / България

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Александър Симов
Депутатът от БСП с поредна атака към управляващите
Корнелия Нинова е господар на кошмарите на ГЕРБ"

Още бисери