29 Януари, 2015 09:16 1 857 17

Илиев: Ромите са потърпевши от социалната система

  • илия илиев-
  • ромите-
  • потърпевши-
  • социалната-
  • система

Не може да взимаме от бедните за сметка на слабостта на политиците, казва лидерът на партия ДРОМ

Илиев: Ромите са потърпевши от социалната система - 1
Снимка: TV7

Ромите са потърпевши от слабата ни социална система. Не може да взимаме от бедните за сметка на слабостта на политиците. Така лидерът на партия ДРОМ и депутат от ДПС Илия Илиев коментира по TV7 коментира предложението на социалния министър Ивайло Калфин начинът на отпускане на детските надбавки да бъде преразгледан, за да не се злоупотребява с тях.

Не можем да си позволим да правим промени, които ще попречат на тези, които са на ръба на оцеляването. Ако имаме система, която създава работна ръка, ще можем да си позволим по-добра социална система, заяви Илиев.

По думите му пренасочването на парите за детски надбавки към целево подпомагане ще лиши майките от оцеляването на техните деца. С тези пари те купували мляко и хляб.

Илиев се закани, че здравният министър Петър Москов ще бъде съден в международните институции заради изказването си за линейките и ромските махал
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    2 0 Отговор
    Е, потърпевши са. Ще им секне лапачката. И аз искам да не работя, да правя секс, да ми растат децата гледани и обгрижвани комплексно от държавата и за награда някой друг да ми дава пари кеш.
    Крайно време е да не виждаме цигани по родилните домове и по болници, а там пълно с тях. Е вярно, няма ги на тълпи в банките да плащат осигуровки, но за сметка на това- ние -балъците сме пред гишетата на банките да си даваме парите на циганите. Ама колко сме лоши, нали?
  • 2 незнайко

    2 0 Отговор
    Добро мнение. Как има смелост този да се изказва на фона на побоищата над лекари. Никакви надбавки за родилки под 19 години. Никакво гласуване без основно образование. Ако ромите ще командват политиците тешко ни на БЪЛГАРИТЕ.
  • 3 незнайко

    2 0 Отговор
    Добро мнение е за пост номер 1 .
  • 4 999

    2 0 Отговор
    НАГЛЕЦ. Политици те ограбиха България на едро а циганите на дребно.Където има гето в радиус от 30 40кл. се едно е паднала атомна бомба опустошихте северна България,биете , изтезавате и убивате малкото останали стари хора по селата.Като нямате средства защо се роите като плъхове? за да взимате детски и социални а продукта като бездомните кучета на улицата.длъжен ли е Българина да ви плаща тока водата и алкохола.
  • 5 Гостът

    1 0 Отговор
    А пък българите сме потърпевши от ромите - в училищата са най-малкото лош пример а също бият децата и обарват момичетата.
    После кат пораснат дразнят и по-големите вече тинейджъри.
    Когато българина е вече трудоспособен трябва да издържа ромските деца и да им плаща ток, вода и др.
    А българските пенсионери по селата не смеят да заспят вечерно време да не вземат да влязат черните дяволи, които да ги оберат ще е няй-малкото - я ще изнасилят бабата, я ще осакътят дядото ........................................
  • 6 Гостът

    0 0 Отговор
    Така че Илиев да не се прави на Майка Тереза, щото тука си имаме работа с Дявола, а той разбира САМО от ТВЪРДА РЪКА, която гарантира спазването на закона.
  • 7 некойси

    0 0 Отговор
    Горките цигани, това циганин да не си в БГ.
    Тоя (Д'ром) Илия Илиев тръгнал да защитава интереса на бедните и онеправдани роми.
  • 8 ЦИГАНЕ

    0 0 Отговор
    А бе ,БАТЕ,ми откъде ти са парите за ПОРШЕ-то ?ЩО НИКОЙ ТЕ НЕ ПИТА ТОЛКОВА ГОДИНИ?
  • 9 Бай Ганьо

    1 0 Отговор
    Като си траем и мълчим така ще ни яздят, Ще работим по 40 г за да не вземем пенсия ще плащаме тока ,водата ,социалните и всичко що е необходимо за циганите за да живеят в ЛУКС. Работим за ЦИГАНИ и ПОЛИТИЦИ това е съдбата на изчезващия българин. Братя българи да си ЦИГАНИН в БЪЛГАРИЯ е привилегия дори професия. ТЕЖКО НИ!

    Коментиран от #11

  • 10 дрона

    1 0 Отговор
    А ние щото не сме?! И до кога ще има партии на етническа основа, които ПАК се спонсорират от работещото бяло мнозинство? Да вземат да ги натоварят на кораби и към Индия, от където най вероятно са дошли тия скакалци.
  • 11 дрона

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Ганьо":

    Много си прав! Докато си мълчим и си траем ще ни се..ат на главата разни дромове, депесета и други кърлежи..........
    Защо медиите дават трибуна само на разни тюмбели, които не предлагат никакви решения на проблемите, а само гледат да дръпнат някой лев. Сега ще ни бият, след време ще започнат и нас да е..т!
  • 12 909

    1 0 Отговор
    ТАЯ ЦИГАНСКА ИСКА САМО БОЙ !!!
  • 13 ПИНОЧЕТ

    1 0 Отговор
    Г-н ДРОН-ов айде ако обичаш да обясниш на целокупния гладен народ от колко години крадеш пари от държавата посредством измами с ДДС и обществени поръчки, с каква охрана се движеше до скоро и с каква цел си в парламента?!?!
  • 14 ПИНОЧЕТ

    0 0 Отговор
    На дръвникааааааааааааа !!!!!!!!!!!
  • 15 abv

    0 0 Отговор
    тоя що не изброи колко гърла поддържа социалната система и колко вида помощи взимат.Един ден ги смятах и установих ,че без да ходят на работа вземат повече пари от мен.И аз искам да не работя не си струва.
  • 16 баце

    0 0 Отговор
    А защо циганите без да имат работа и условия за отглеждане на деца, правят и отглеждат в мизерия по 5,6 и повече циганета?
    Социалната ни система за циганите е перфектна, без да работят получават всичко,защото ние и плащаме тока,водата,дървата,данъците ,отглеждането на децата,лечението в болниците.Е имали по добра социална система от Българската?НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!Тежко ни и горко след 20 години.
  • 17 герберка

    0 0 Отговор
    Детски -само за работещи!Помощи-до определено време,а НЕ ЗАВИНАГИ!Здравеопазване-само за осигурени!Помощите да са за не повече от 6 месеца.Отказалите работа-без помощи завинаги!Така сами ще си тръгнат паразитите!Правителството трябва не да отглежда паразити,а да ни ОТЪРВЕ от тях!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове