Last news in Fakti

30 Януари, 2015 14:47 22 045 24

Кола падна в 5 м. изкоп на магистралата (Снимки)

  • кола-
  • падна-
  • изкоп-
  • магистралата

Шофьорът оцеля като по чудо

Кола падна в 5 м. изкоп на магистралата (Снимки) - 1
Снимки: haskovo.net

Кола падна в 5 метра изкоп на магистралата, а 39-годишният шофьор Тенчо Вълев от град Хасково оцеля като по чудо, съобщиха от haskovo.info.

Инцидентът е станал на пътя Хасково - Димитровград. В 6.30 часа Вълев пътувал в посока Димитровград с „Opel”, натоварен с айран. Той паднал с колата в над 5-метров изкоп на селскостопански подлез до строящата се магистрала "Марица".

"Нямаше табели, които да ме предупредят, че пред мен пътя е разкопан. Видях дупката в последния момент. Карах с около 40 км в час, защото имаше мъгла.

Натиснах спирачките, колата се задържа за секунди на ръба и падна по таван. Не можех да изляза сам и пожарникарите ме извадиха", разказа за пострадалият.

Работници на магистралата обясниха, че през нощта друг автомобил се е блъснал в светещите знаци и насипа и ги е развалил.

Със специализиран автомобил на пътна помощ колата бе извадена от изкопа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Той се е заблудил в мъглата. Абсурд това платно да е пуснато в движение. Указателните светлини наистина може да са помляни от друг водач.
  • 2 инж

    2 0 Отговор
    Тенчо, Тенчооо! Поредния ол...рен.
  • 3 Japoneze

    1 1 Отговор
    Тенчо Айряна!Да почерпи по една баклава с айрян!
  • 4 ЛУД ЛЕР

    1 0 Отговор
    У ХАСКУЮ КАВИТО СА ИМ ТЕНИСИСТИТЕ ТАКИВА СА ИМ И АЙРЯНДЖИИТЕ
  • 5 ghost navigator

    1 2 Отговор
    е как така,колко коли са минали от там само той паднал в дупката
  • 6 пп

    2 0 Отговор
    Наистина е карал доста бавно. Колата просто е стигнала ръба и се е обърнала. С по-висока скорост не ми се мисли нищо нямаше да остане от колата .
  • 7 Красо Зелето

    3 1 Отговор
    На Българина, винаги му е виновен някой, за това, че той кара като малоумен лумпен. Преди пречеха дърветата, сега пречи строителството на магистралата. После ще има направят магистралата, пак ще стане катастрофа, ще кажат "Мантинелите пречат" трябва да ги няма, за да летят през лот-а. Няма угодия, никой не търси причината в себе си, всички са професионални WRC пилоти. Даже тоя няма и срам да се снима, да го видят какъв Айрянджия е :(
  • 8 NO COMMENT

    2 0 Отговор
    ТВА САМО ТУК МОЖЕ СЕ СЛУЧИ ЗА ЖАЛОСТ, АЙРАН, БОЗА СП..МА КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА Е КАРАЛ КАК МОЖЕ ДО ПЪТЯ ДА ИМА 10 М РОВОВЕ, КАТО ГЛЕДАМ СНИМКИТЕ ТАКА Е БИЛО ОБОЗНАЧЕНО И ОБЕЗАПАСЕНО НАЙ ВЕЧЕ ЧЕ ДОБРЕ ЧЕ НЕ ИМАЛО МАЛКИ ДЕЦА В КОЛАТА, ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ЧЕ ПОСЛЕ НА ТЕЯ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕХА ДА ИМ МИГАТ ТАМ !!!!!!!!!!
  • 9 шилото

    2 2 Отговор
    Е,като се е блъснала друга кола,не са ли могли да сложат нова? Мърлява работа,ама тресе ги безотговорността. дано човека ги одруса в съда!
  • 10 ot haskovo

    0 0 Отговор
    http://www.haskovo.net/news/178232/Badesth-bastha-ocelya-kato-po-chudo,-sled-polet-v-propast-na-magistralata-do-Krepost
  • 11 гост

    2 0 Отговор
    Зеле аз също строших кола за много пари ! Две години работих за нея в чужбина! Заради липсващ(ОТКРАДНАТ) капак на мръсен канал! Съдих общината делото се точи две години А 6 2004г я оцениха колкото Опел Кадет! Чел ли тоя измислен от глупаци правилник!Водача е длъжен да кара със скорост лри която да спре пред всяко (ПРЕДВИДИМО) препядствие!Трябва да си имаме феномен за да ни предсказва препядствията!А СЛУЖБИТЕ СА СИГНАЛИЗАЦИЯ ДА ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ защото те са на ТИМ СИК КОТАРАЦИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ и трябва да си приберат парите а ние да се спасявяме!
  • 12 Autohouse Randm

    1 0 Отговор
    jalko za novite garneta
  • 13 йордан иванов

    0 0 Отговор
    Много бяга Хлопела, затова е паднал..
  • 14 Яирян

    0 0 Отговор
    Айряна е явно виновен, дебалансирал точно в тази секунда на ръба, мъглата му виновна не е първия карал в мъгла,през дупки то цяла България е ошав.
  • 15 Гайо

    1 1 Отговор
    Ще караш с 10км в час ако трябва,мухлендер,ако не по-добре стой си там от където си тръгнал и си прави айрян,нямаш работа по пътищата има дупк,Добре си излязъл на снимката слагай е във вейса
  • 16 гост

    0 0 Отговор
    нямаше никакви светещи знаци а само една трудно забележима табела
    и 20см насип чакъл зад нея.Защо лъжат
  • 17 hul

    0 0 Отговор
    липса на обозначителни значи и мантинела е причината но на кой му пука че някой ще се избие
  • 18 Кооко

    0 0 Отговор
    Поредният ш...н идиот.
  • 19 Един от онези

    1 0 Отговор
    Чета коментарите и се чудя, кой вятър е отвял на повечето пишещи тук акъла. Вземете пообиколете света драги ми смехурковци и се запознайте с олигофрени и идиоти в пъти надминаващи Ви в закостенялото Ви мислене. И вземете вижте те как обезопасяват подобни места. От километри има табели, конуси, мигащи светлини. И пак се намира по някой тъпунгер да се "изтреска у диреко". В България няма, ама знаете ли какво значи НЯМА, НИЩО подобно! Кой разкопал, кой ср.л - да се оправят другите! Всеки един казва - е.ал съм ги! И този дето трябва да му търси отговорност, и той с лъчистата фраза на уста - е.ал съм ги! И така кервана си върви, а кучетата ... си ближат токмаците. Пък Вие си пишете по форумите глупости. После като излезете на улицата, или като се захванете със задълженията си, ако трябва да сте отговорни към делата си не се тормозете много да ги изпълнявате съвестно - все някой Ви цака, я началник, я работник - ударете го през просото и му теглете една майна, друг да му бере гайлето. Само дето този ДРУГИЯ утре може да сте Вие!!!

    Коментиран от #20

  • 20 iStinata

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Един от онези":

    Виждам, че си чист Бай Ганьо, и ще ти кажа защо! Погледни снимките по-горе, ви жив колко обозначителни/светлоотразителни табели има, ако можеш да ги изброиш, ще видиш 20 и отгоре. Даже има посоки на къде се отбива платното! (Или ще кажеш, че са слагани след катастрофата, типично по Български) Аз не защитавам никого, напротив! Трябва да бъдем реалисти и градивни! Не се радвам даже за станалото а напротив. Не можеш, да има мъгла, на пътя и ти да караш с 90км/ч и да не виждаш нищо?? Това не е нормално, камо ли разумно шофиране! Но ние сме винаги над законите. И да карал бил с 40 км/ч и спирачен път има 20 метра, айде бе?? Ние да не сме пешеходци, та не знаем как се спира с 40км/ч. И знаеш ли къде е истината, истината е там, че въпросния Корсаджия/Айранджия, минава по този път всеки ден, и много добре знае, какво е положението, защото този ремонт не се прави от вчера! Може да не съм от тази област, но тази дупка е там от мин. 5 месеца и всички знаят за нея. Но нали винаги трябва да има виновни, но не и самите ние. Винаги пътищата са виновни, винаги друг е виновен. Докато не потърсим вината си в самите нас, винаги ще е така! Жалък народ сме, и такива ще си останем! Затова в чужбина всичко е на ниво, защото хората първо откриват своите грешки, а не като нас, винаги проблема не е в нас! Ама винаги! Посочи ми, един да е направил катастрофа и да е казал, "Аз бях виновен"!?? Няма и да видиш! PEACE!
  • 21 Петраки

    0 0 Отговор
    "В 6.30 часа Вълев пътувал в посока Димитровград с „Opel”, натоварен с айран."
    Не че се заяждам, но според новия правопис се пише айрЯн!
  • 22 дженев

    0 0 Отговор
    iStinata ..Истина ...много си далеч от истината./до коментар 20/
    Колкото и да ги броя тия табели на снимката все две ги виждам.Не те познавам,може и да си от пътното и всички трябва да сме екстрасенси да предвиждаме къде са изкопите в мъглата.Като си толкова веж прегледай как се означават препятствия в тъмната част на денонощието.Още по- вече, признават ,че преди това друг водач е повредил сигнализацията...и какво очакваш при повредена сигнализация да се случи на следващия.Не обиждай на "Ганьо" моля те защото явно си с много скромен километраж и опит за да се явяваш адвокат на виновните.Щом има два поредни инцидента и единият е с реална опасност за живота вината явно не е само в "айрАна".

    Коментиран от #23

  • 23 iStinata

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "дженев":

    Погледни внимателно снимките, на пост №10 и тогава говори дали съм ги броил или не. Трябва да си "Кьоряв" да не видиш толкова знаци. И да може да съм зелен с малко пробег, но никога не се надценявам и никога не се предоверявам на пътната обстановка, и винаги очаквам неочакваното. Всеки сам си знае за себе си, господин разбирачев. Но когато има мъгла се кара с повишено внимание, и пътя много добре е познат на въпросните минувачи. Казвам го, защото когато аз минавам през път който не познавам, карам доста бавно и неуверено. За да не видиш толкова светлоотразителни табели със стрелки, се е шофирало бързо, и самоуверено. Това е истината. Няма безгрешни хора, и аз правя грешки, но да казваш, че друг е виновен за твоя грешка е мега казано нахалство. И не работя в пътното. Просто ми е писнало от хора които се оплакват и се посират, и чАкат друг да ги забърше.
  • 24 Един от онези

    0 0 Отговор
    Като погледнах снимките от пост N10, донякъде мога да се съглася със написаното от теб. Обаче от начина на заснемане не става ясно, каква сигнализация е имало преди така нареченото отклонение в ляво, което в случай като този е от ОГРОМНО значение. Само за пример, да речем от Франция /нямаш си и грам идея колко са ограничени от към трезво мислене франсетата - не само заради чашата вино на обяд/. З км преди ремонта на пътя има знак, който информира за ситуацията. 1 км преди ремонта по-горе описаното се повтаря. В зависимост от конкретния случай, светлоотразителните конуси се поставят на 500м, 700м или пък на 1 км от мястото на ремонта. В аналогична ситуация на тази с Айряновата Корса, където трафика се пренасочва в насрещното платно за двупосочно движение има и мигащи светлини. В повечето случаи тези мигащи светлини са стрелки указващи посоката. И то какви стрелки са само - така присветват, че няма шанс да не бъдат видяни. Дори понякога нощем се налага да прикривам очи с ръка, защото са изключително ярки. Та къде, ако ти е възможно да ми споделиш /не се влияя от скромният ти задволански опит/ в нашата прекрасна страна си виждал подобно нещо? Ако наистина нещата се получават по този начин в България, ще съм изключително щастлив да узная, че сме станали отговорни към делата си и към обществото, в което имаме щастието да съществуваме.
    Относно коментара ти, че млекаря не минава за първи път от там, съм съгласен. Но ти съгласен ли си, че няма две еднакви капки вода? Емоциите са нещо много силно особено зад волана, на спусъка, на ръба на скалата, ... Не се залъгвай, че тревожността или радостта не влияят на двигателно моторните рефлекси.
    И не на последно място, опита е предшественик на мнението. Липсата му прави говоренето и писането по даден въпрос, излишно хабене на енергия.
    Желая ти всичко добро.
    И не забравяй, че Ганьо също яде африкански круши.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове