Last news in Fakti

7 Април, 2015 08:27, обновена 7 Април, 2015 10:06 14 040 30

Десетки коли с нарязани гуми в Банско

  • коли-
  • нарязани-
  • гуми
Десетки коли с нарязани гуми в Банско - 1
Снимка: bTV

Гумите на десетки автомобила бяха нарязани в Банско през нощта.

bTV показа кадри, на които се вижда как мъже вървят по улиците и режат гумите на произволно спрени коли.

„Гумите са пробити с 1 см нож – вече нищо не става от тях, трябва да ги изхвърлим. С резервната гума ще се придвижим до сервиз”, разказа пред телевизията един от потърпевшите.

„В първия момент си помислихме, че е само нашата кола, но после мина едно момче и предупреди да не пипаме нищо, защото не е само нашата кола. Това е поредната простотия, от която не виждам как може да се спечели, само омраза всява. Не мисля, че има дълбоки мотиви – не е само една или две коли, а по цялата улица”, допълни още той.

Около 9:20 часа на 6.04.2015г. в РУ-Банско е получен сигнал от 37-годишен жител на гр.Банско за това, че на ул. „Стефан Караджа” е забелязал четири автомобила със спукани гуми, съобщиха по късно от полицията в Благоевград.

От пристигналите на място полицейски служители на РУ-Банско са установени още автомобили със спукани гуми, паркирани на ул.”Стефан Караджа” и ул.”Рила” в гр.Банско.

След 17:30 часа на същата дата в РУ-Банско са получени още два сигнала за автомобили със спукани гуми, като до момента са констатирани около 24 бр. леки автомобила със спукани гуми.  В хода на проведените процесуално-следствени действия, от полицейските служители, на видео записи от охранителни камери, в района на местопроизшествието са установени двама мъже с качулки, чиято съпричастност към деянието се установява.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на извършителя на деянието продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанаска Васкова

    0 2 Отговор
    Селски курорт в селски град и селска публика, какво може да се очаква?

    Коментиран от #4

  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    Ужас.
    И същевременно един от кошмарите ми- Кво прайм в далечно населено място с 4 нарязани гуми и 50 - 100 лева в джоба само за нафта за връщане. Не знам вече това нашето държава ли е ? Ние като хора що за идиоти сме?
    Тези малоумници в Банско нямат ли страх от Бога, не знаят ли , че всичко се връща и плаща, ама умножено по три? Очевидно не знаят.
  • 3 123

    0 0 Отговор
    Ти, Атанаске, ми се чини, че си Резлоч (Разлог) сякаш! Там си мразите Банско ей така, за спотра. А ако не си от там това говори много зле за умствения ти багаж. Коментара ти пращи от интелект та се къса!
  • 4 Аркан

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Атанаска Васкова":

    Нашата страна веднага след турско робство се разделя на "болшевици" и нормални хора. Нормалните хора се опитват да живеят добре, а простаците, нехранимайковци, престъпници и др. нещастници обвиняват нормалните хора за проблемите си .
  • 5 motorheadbg

    0 0 Отговор
    Ако в Банско имаше поне един МЪЖ, а не само П..КИ, щеше още в статията да е написано : " bTV показа кадри, на които се вижда как Мъж отива до нарушителите, и ги застрелва..."
    Просто и лесно! Няма глупаци, няма проблем! Моят автомобил винаги е паркиран пред моята къща - и през деня и през нощта - с парите и документите в жабката. Питате се защо ? Ами просто - пистолета ми е зареден с 15 патрона, и винаги на една ръка разстояние. Ако има мераклии, да заповядат! Но първо да минат и да си поръчат ковчег, пък тогава. Ще кажете има полиция, прокуратура, и прочеее......ХАХАХАХА! Първи април мина!

    Коментиран от #7, #8, #9, #11

  • 6 Страшимир

    0 0 Отговор
    Някой гумаджия си развива бизнеса..
  • 7 СС

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "motorheadbg":

    Това е самата истина за препоръката на motorheadbg ! Потвърждавам с две ръце , че работи безотказно .
  • 8 бла бла

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "motorheadbg":

    Около 13 годишен си, нали ?

    Коментиран от #14

  • 9 Банскалия

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "motorheadbg":

    Ами тогава ти предлагам да се качиш в колата и да дойдеш в Банско да провериш точно какви пу..и сме. Естествено напиши с големи букви че си най големия мъж и имаш желязо с 15 сачмички вътре тогава може и да ти се размине по леко .

    Коментиран от #13

  • 10 7777777

    0 0 Отговор
    Крайно време е да има закон за дребното хулиганство, вкарай ги тия в затвора за 1 месец, скъсай им задника от работа-да полагат обществено полезен труд всеки ден, ако искат да не работят престоят в затвора да се утроява за неработен ден, да видим после дали пак ще правят така. Ама нали няма държава !
  • 11 Красо Зелето

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "motorheadbg":

    Не знам какво взимаш, но признавам ДЕЙСТВА. А относно спуканите гуми, явно някой има зъб на някой хотел. Едва ли, цяло Банско е със спукани гуми. Като знам, колко завидлив народ има, не ми се мисли. И всеки ден се убеждавам, че това не е държава, и в нея не живеят нито хора, нито човеци, а примати!

    Коментиран от #15

  • 12 Пацо

    0 0 Отговор
    "С резервната гума ще се придвижим до сервиз..." - най-близкия сервиз. Проверете го тоя сервиз и ще си намерите двамата мъже. Това е стар български трик когато не ти върви бизнеса.
  • 13 motorheadbg

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Банскалия":

    Що се засягаш? Не искам да обиждам ,НО такива сте! Вместо да се дуеш, СЕ СЪБУДИ И ОПОМНИ, излез навън и хвани тия БОКЛУЦИ дето вероятно са спукали и твойте гуми . И ги дай на полицията, да видим какво ще им направят. Аз мога да ти отговоря - НИЩО!

    Коментиран от #19

  • 14 motorheadbg

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "бла бла":

    Как може да съм на 13, щом имам законно бойно оръжие? Или ти нещо не си разбрал?
  • 15 motorheadbg

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Красо Зелето":

    Нищо не взимам! За разлика от много други! Да, цяло Банско е със спукани гуми! 24 автомобила не са малко!
    Държавата е екстра, просто българина е страхлив по природа! Страхлив да защитава своето - това, което с труд е постигнал !
  • 16 BAtkoT

    0 0 Отговор
    Гледай сега, в Бургас преди няколко месеца едни олигофрени понарязаха малко гуми, на мен също. И аз си мислех, че нищо не им се е случило на тези олигофрени. Но преди 2 седмици ми се обадиха от полицията, да ми вземат официално показания. Оказа се, че са ги изтряскали олигофрените по бързото производство. Ще имат време в затвора да си помислят.

    Коментиран от #17

  • 17 motorheadbg

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "BAtkoT":

    Хванали ги - добре! В затвора- отлично (чак да не повярваш!!!!)!!!
    Въпрос - КОЙ КУПИ НОВИ ГУМИ ЗА ТВОЯ АВТОМОБИЛ - ТИ, ИЛИ ОСЪДЕНИТЕ! Ако си ти - не ми хвали институциите! И не ми казвай, че осъдените не могат да ти изплатят обезщетение (купят нови гуми), при доказана вина (а ти казваш че са осъдени!)!
  • 18 Шшшшш

    0 0 Отговор
    Ми Банско отдавна се е превърнало в нещо като мутренски анклав - Слънчев Бряг №2. Още от едно време навсякъде имаше знаци забранено паркирането – не само по улици из градчето, ами и по черни пътища и поляни наоколо, паяци шетет нон-стоп ченгетат вдигат коли от където им падне само и само да не правят празен курс, общината разрешаваше на куцо, кьораво и сакато да строи където си поиска и каквото си поиска и естествено не превеше паркинги, нито пък задължава великите инвеститори да ги предвидят в плановете си, но за сметка на това пък има платени паркинги на които дебеловрати момчета с вид на дебили събират кинти (излишно е да се питате дали се плащат данъци върху тези приходи). Е, не знам какви наивници трябва да сте за да си мислите че това е дело на някакви “хулиганчета.
  • 19 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "motorheadbg":

    Пич, още ли живееш през комунизма? Полицията не е съд, драги, но е учудващо как са ти дали оръжие с тези виждания за нещата, които имаш?! Бутна им някой лев ли :))))))))))))))
  • 20 motorheadbg

    0 0 Отговор
    Пич, не обичам политиката, и не съм комунист или прочее там определения за политически пристрастия.
    Въпреки това ти да не мислиш, че живееш в демокрация? ХА!
    Ето, чети: http://fakti.bg/mnenia/137962-vlastta-v-balgaria-ne-e-na-horata-ili-kak-si-ostanahme-totalitarna-darjava
    Не съм бутал пари на никого! И НЯМА ДА БУТАМ и за в бъдеще. Споко! Казвам полицията, защото СЪД В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!!! ЗАПОМНИ ГО МНОГО ДОБРЕ! Разрови се малко, и виж какви присъди има за убийства, побойща, и други тежки престъпления, недей да СПИШ!

    Коментиран от #21

  • 21 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "motorheadbg":

    Къде прочете, че съм доволен от работата на съда? Май ти спиш, пишейки някакви популистки глупости, че ще застреляш всеки, който спука гумите на колата със законното си оръжие! Вместо това е хубаво ти да прочетеш нещо конкретно за сега действащите ни закони и това как се прилагат от сега действащия съд. Няма да е зле вместо да се надуваш, да видиш, че съдебните заседатели у нас не се избират на лотариен, а на квотен партиен принцип от общинските съвети. Има и ред други вратички способстващи за ширещата се все повече адвокатщина в България.
    Така, че аз съм се събудил отдавна, но освен емиграция или революция, друг изход няма, защото еврогейския съюз налага двоен стандарт при прилагане на закона и спазване на човешките права у нас и при тях!

    Коментиран от #22

  • 22 motorheadbg

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Браво Г-н ....., печелите моето уважение!
    Нека ви разкажа една истинска поучителна история. Имам комшийка, която е пенсионер - едвам ходи. Преди седмица едно малко циганче влезло в къщата и да краде . Тя се беше оплакала на полицията, че същото е влизало и друг път. Те нищо не направиха! Тогава и аз не и повярвах, защото то е на 8-9 години. Но когато го видях със собствените си очи, нещата се промениха! Отидох въоръжен в тяхната къща, и им казах просто - не минавайте по улицата. Ако пък ви видя да крадете отново, ще ви избия до крак! И си отидох. КАК МИСЛИШ, ДАЛИ ИМАШЕ ЕФЕКТ?
    Не ме разбирайте погрешно - всички по долу ме мислят за убиец. ХА! Не съм! Дано и да не бъда! Но ще защитя моето имущество и собствения си живот дори ако е необходимо да престъпя едно от 10те божии правила. За да може утре мойте, а и Вашите деца да живеят спокойно!
  • 23 Боро

    0 0 Отговор
    Банско е много ш...но.Веднъж съм ходил с ваучер на грабо повече не ми трябва.Реших да хапна навън.Поръчах си кока кола бяха отлели два пръста от бутилката с три кебапчета и кашкавал пане ми поискаха с неохота 27лв.Да е.. тъпанарите дочаках си рестото и повече не съм влизал във вмирисаните им кръчми.
  • 24 трик

    0 0 Отговор
    Трябва да има трудови войски за такива кретени,хванат ли се веднага там за по 3 години с кирките иначе няма управия, които каквото и да говори вижда се че нещата са тотално извънконтрол в страна,побоища убиства ,всеки ден по нещо ново
  • 25 3555

    0 0 Отговор
    Ако са били паркирани неправилно - НЕКА ги режат и да ги паLRт, нека ги трошат и маркучите да им режат. Тарикати!
  • 26 Maxxmad

    0 0 Отговор
    Браво ! Виждам съмишленик в идеята ми за организирането на "Гражданси БРИГАДИ" за справяне с безнаказаните цигански набези и престъпност. с.к.а.й.п. - maxx_mad1

    Коментиран от #28

  • 27 аматьор

    0 0 Отговор
    Добър вечер!
    Страната на неограничените възможности-Република България!?
    За съжаление ежедневно се убеждаваме, че нещата в милата ни Родина могат да се променят към добро само след революция, но не нежна.
    И за по-голямо съжаление всички го осъзнаваме, но нищо не предприемаме. Дали щото не ни пука ..........!?!

    Коментиран от #29

  • 28 motorheadbg

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Maxxmad":

    Да не пропуснем и Българите.
    1. http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/13-godini-i-4-meseca-zatvor-za-ubieca-na-hiuliia-madzhar-6034210
    2. http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/pregaziliiat-paolo-shofira-v-stolicata-6031758

    Очаквам Вашият коментар! :)
  • 29 motorheadbg

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "аматьор":

    Точно там е проблемът - ЧЕ НИ ПУКА ПРЕКАЛЕНО МНОГО! Пука ни всички и всичко! Когато спре да ни пука, нещата ще загрубеят, НО ЩЕ ТРЪГНАТ В ПРАВИЛНА ПОСОКА! Елементарно на думи, сложно за изпълнение! Защото трябва да имаш М.ДЕ за да може да носиш отговорност!
  • 30 Льольо

    0 0 Отговор
    Сега на някой гуми център , ще му тръгнат птодажбите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове