14 Април, 2015 12:24 13 178 26

Моторист почина след удар в бетонна стена

  • моторист-
  • почина-
  • удар-
  • бетонна-
  • стена

Той е нямал шофьорска книжка

22-годишен моторист без книжка почина, след като се блъсна в бетонна стена, съобщиха от ОДМВР-Благоевград.

Инцидентът е станал вчера в 21:55 часа на ПП1 Е-79 в района между гр. Сандански и гр. Кресна.

22-годишен водач от гр. Дупница, непритежаващ необходимата категория за управление на мотоциклет, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, на дясна крива губи управление над мотоциклет „Yamaha”. Мотористът излиза в ляво от платното за движение и се удря в бетонна стена, след което пада в коритото на Илинденска река.

Вследствие на инцидента водачът е получил разкъсване на долен, ляв крайник и на път към МБАЛ-Сандански е починал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toko

    3 0 Отговор
    Нещо съвсем нормално-неправоспособен моторист,нощно време,несъобразена скорост-логичен завършек!
  • 2 jdm

    2 3 Отговор
    Книжката не кара мотора! Само заблудени мозъци си мислят че те учат на нещо на този курс за А категория.

    Коментиран от #18

  • 3 хрущял

    2 1 Отговор
    Каква гадна стена - не се преместила от пътя на моториста!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Красо Зелето

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "хрущял":

    Ако не е била стената, нямаше да се стигне до тук. Трябва всичко покрай пътя да се махне, защото пречи на ниско прелитащите.
  • 5 бай брадър

    3 0 Отговор
    Еми то и книжката за Б кат. не кара колата, ама да почнем да караме без книжки ли? Хората ти дават най-основни умения и познания на курсовете, опита се трупа с години. Няма курс дето ще те направи перфектния водач на МПС за 1-2 месеца, ако ще и денонощно да го посещаваш.
  • 6 гост

    2 0 Отговор
    В този същия район май беше белия голф който засичаше мотористите ???
  • 7 яни

    3 0 Отговор
    След като полицията не могат вече да спират, то тогава стените да я вършат тая работа.Така ше да е , докато не се чатне тва правителство какви ги решиха тоя път.Не виждат ли разликата на станалите ПТП,сега са в пъти повече и има пик на ПТП-та от пияни,надрусани,без книжки и на знак 50 , той е със 140 .Сред келешите е хид приказката;брат та те нямат право да спират вече уе;
  • 8 филю

    1 0 Отговор
    Та правилно е че станаха повече птп,откакто не спират.Аз съм'' ЗА'',полицай взел 20лв.подкуп-20години ПАНДИЗ.Да вмъкнат 2-3 да видим дали ша търси вече, а не сега първата им работа е да те питат какво работиш и изваждаш ли добри кинти.
  • 9 Бате Цецо

    1 0 Отговор
    Какво трябва да се случи, че мотористите да започнат да ценят живота си?
  • 10 Johny

    3 0 Отговор
    НИТО ОТ КАТ СА ВИНОВНИ, НИТО ДЪРВЕТА, ОГРАДИ И ДРУГИ. ТРЯБВА ДА ГА ГИ ПАЗИМ, ЗАЩОТО АКО СТАНЕ НЕЩО НИЕ СМЕ ВИНОВНИ!!!

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 георги колев

    2 0 Отговор
    Кой ме бутна ?????или сам паднах!!!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 я съм от село

    1 0 Отговор
    къде са сега рокерите където вчера ревностно се защитаваха кога разправям че нямат бъбреци в главата е тва е
  • 16 фтг

    1 0 Отговор
    Нека мотористите спазват правилата за движение. Колко от тях загинаха за едното нищо, че и се дървят. Карат с по 200-300км/ч. Когато карат покрай мен гледам да се пазя на мах защото може и мен да изкарав винове.
  • 17 жоро бекъма

    0 0 Отговор
    мир на душата!!! стига сте хленчили
  • 18 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "jdm":

    Не смятам, че съм заблуден, но не съм се качвал на мотор на улицата, без да имам съответната категория. Без книжка може да караш на полигони и из нивите, може да караш много по-добре от други с книжка, но законът така повелява и ако се спазва, а не се плюе открито на него, много по-малко хора ще бъдат оплаквани.
    Това са работотспособни хора, които нямат малкото багаж в главата да се огледат и като видят какви са условията по нашите пътища, да не карат като бесни.
    Все повече изхода от ПТП с мотор се превръща в погребение, никой не ги проследява мотористите, да ги заловят, конфискуват моторите и да ги лишат от права за много години, след като си позволяват да карат беразумно.
    Полицията ще си свърши работата само ако започне да глобява жестоко за леките провинения: без каска, изтъркани гуми, неизправни мотори, номера, документи и застраховки, включително необходимата категория за кубатурата.
    Само се огледайте колко скутери и четириколки се карат по пътищата без номера,фарове,каски, да не говорим, че почти всеки е с гуми които отдавна е трябвало да се рециклират.
  • 19 Иво

    0 0 Отговор
    Мога ли да попитам нещо - риторичен въпрос - има ли някой в нашата мила родина, който да спазва ограниченията? (освен мен), когото поради тази причина псуват повечето участници в движението? И защо аз да се оглеждам постоянно за ниско прелитащите Мюнхаузеновци, вместо те да си се редят, както е по правилник на светофара и да карат като нормални хора в града, че после , ако не дай си Боже стане авария, да го лежа един такъв келеш? За това и не мога да им симпатизирам все се оплакват, как им отнемаш предимството, и прочие, а един не съм видял да кара с 50, колкото е ограничението в града. Имам приятел, който кара планински мотор - трошил се е айсе пъти, на жена му косите побеляха, две деца има - гони 40 така, и не му увира главата........
  • 20 23232

    0 1 Отговор
    Жалко ,ако е спукал бетона.Ще се напука зимата.
  • 21 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    много моля да се прави разликата между рокер и пистаркаджия
  • 22 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    ся не ми скачайте на врата пистаркаджиите щото елементарна сверка на ПТП тата с пистов и чопър и жертвите ще ве покаже че 99% от труповете са на пистаркаджии с нулев опит макс 25 годишни и както и да ми се иска не мога да нарека кафе рейсър с 2000 км стаж на мотор който кара да си впечатли пиклата и ако оживее първия път като падне продава мотора РОКЕР. АЗ рокера от предните постове ви моля да правите тая разлика защото за 30 години не съм открил сходства между тая порода и НАС РОКЕРИТЕ
  • 23 БАТ мишо

    1 0 Отговор
    утре по вашта логика някой вчера събрал пари за скутер ученик като седне на седалката пред магазина ше ми кажете че е станал рокер ?
    Аиде да си имаме уважението и да си опраите понятието РОКЕР което значи мотора ДА ТИ Е НАЧИН НА ЖИВОТ а не начин да идеш до кафето да впечатлиш ученичките

  • 24 2dw

    0 1 Отговор
    са чудя на сички, на кучето кой даде мотора, колко пари е тоз мотор?
    аз бачкам, си късам задника и не можа да мисла за таков мотор, тоз некой му даде сеир си прай!
  • 25 123

    1 0 Отговор
    То постоянно апелират за толерантност към тези с моторите, ама онази вечер в неделя, карам си аз по Тракия, предприела съм изпреварване на един тир, защото виждам фаровете далеч зад мен, карам си със 140 и един ей такъв с мощен пистов мотор ми се залепи със стотни от секундата на гърбът и ми свети, че кара с 200 и бърза. Ей така си мислех ако забиех спирачки какво ще правим и дали няма да се качи отпред на капака да го повозя. Пък аз съм женица с не много стаж зад волана, тръгнах нарочно вечерта да е по-спокойно. Имах 3 инфарктни ситуации, едната с тир и две с мотористи. Е...как да ги уважаваш?
  • 26 КАТ

    1 0 Отговор
    И тук е виновен някой друг.Нямат никакъв опит а карат мотоциклети по 250 коня.Мисля ,че трябва да се въведат категории при мотоциклетите и да им разрешават да карат мощни мотоциклети едва като натрупат поне 10 години стаж мна по малки да речем до 400 кубика. Така , ще останем без едно цяло поколение..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове