Last news in Fakti

29 Юли, 2015 06:45 5 960 27

Българи и руснаци се биха на плажа в Поморие

  • българи-
  • руснаци-
  • бой-
  • плаж-
  • поморие
Чутовен скандал между българи и руснаци, преминал в бой, се разиграл на централния плаж в Поморие в понеделник вечер, пише в. "24 часа".

Мелето станало около 19 ч на ивицата пред заведение “Карибите”.

Рускиня направила забележка на българче, че минава твърде близо до хавлията ѝ, опъната на пясъка.

Детенцето играело с още няколко малчугани на четири приятелски семейства - две местни и две от Плевен.

След като чужденката на няколко пъти опитала да се саморазправи с децата, те повикали майките си. Жените били в плажното кафене, а съпрузите им играели карти в съседно заведение.

“Рускинята е ударила шамар на едното дете, а другото хванала за ръчичката и започнала да я извива”, обясни за “24 часа” адвокат Валентин Калчев от Поморие.

Детето, дърпано от рускинята за ръката, започнало да пищи, което привлякло вниманието на бащите. Те хукнали към мястото. Тогава последвало спречкване между 38-годишния Камен Б. от Плевен и 46-годишния руснак Александър К. Той пристигнал със семейството си у нас на 27 юли и се настанил в собствен апартамент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сер гей

    3 5 Отговор
    забрана за руснаците да посещават Българию ! Намедлено !
  • 2 John от Плевен

    4 4 Отговор
    Да си ходи в Сибир! Това да не му е Лубянка! Долна руска измет!
  • 3 mediator37

    3 0 Отговор
    Не ходете на градските плажове. Палете колата и на големи диви плажове, с много пространство.
  • 4 некойситам

    4 8 Отговор
    ако не е тази "долна руска измет" сега щеше да живееш в Булгаристан и да се казваш Ахмет...
    Всичките градове, плажове, и планинските курорти са ви построени от тази "долна измет" неблагодарни.

    Коментиран от #9, #13

  • 5 космонавта

    1 1 Отговор
    даром нищо няма само4е
  • 6 плажуващ

    2 3 Отговор
    Ако гадното келеменце ми гази моята хавлия и ми хвърля пясък постоянно докато майка му кифлее в барчето а татко му плющи карти и никой не му прави забележка да не пречи на околните и аз ще му извъртя един шамар. Най мразя разглезени хлапенца и превзетите им родители.
  • 7 тошибиян

    1 2 Отговор
    малко му е било на хайван4ето плесника
  • 8 Васил

    1 3 Отговор
    Айде драми пак! Има и сред тях, както и сред нас, зле възпитани хора. Дайте сега да обявим заради това война на Русия. Стига преекспониране на битови случки.
  • 9 Дошо

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "некойситам":

    На долната руска измет сме платили за Окупацията 32.5 тона злато равняващи се на 10 400 000 000 рубли.В мирния договор след руско-турската война е използвана точно думата ОКУПАЦИЯ не освобождение.Долната руска измет измисли Княжество Българи и Източна Румелия и беше против Съединението им.Долната руска измет накара Сърбия да ни нападне и изтегли генералите си с надеждата да загубим войната.Долната руска измет ни нападна 1916г и ген Колев им скъса г.зовете от бой.Долната руска измет измисли Македонизма и до ден днешен го поддържа.Долната руска измет ни върна със сто години назад с комунистическото робство и още ни дърпа назад със схемите, с които източва държавата.
  • 10 Дошо

    4 2 Отговор
    А забравих - СМЕРТЪ РОССИИ

    Коментиран от #19

  • 11 филка

    4 0 Отговор
    Колкото и невъзпитано да е било детето,тя няма право да го удря!От личните ми наблюдения ,тези пришълци през лятото,се държат доста арогантно и високомерно,мотивирани от дебелите си портфейли,вероятно.Като имат претенции и искат да глезят комплексите си ,нека си стоят в затворените комплекси,като нашите богаташи!На обществени места, би трябвало да спазват нормите за добро поведение,като всички останали,без да ги дразнят с капризите си!
  • 12 филка

    1 1 Отговор
    Искам да кажа,че става въпрос,не толкова за възпитание,а манталитет...разбирам ги,че не им е лесно, да се справят с настроенията към тях...
  • 13 любител

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "некойситам":

    Приятелю, ти както една много голяма част от българското общество (това с капаците), се бъркате много ама много жестоко за тази част че сега щеше да е тук Турско!
    Ако беше учил и малко история щеше да разбереш, че е било въпрос на време да се освобидим сами, каквото всъщност е било желанието на хората който са имали и имат мозък в главата.
    А това, че руснаците са ни освобидили, моля те не забравяй че не са го направили защото много са ни съжалили и ЗАПОМНИ, че като ни присадиха велият комунизъм ни прецакаха отвсякъде за години напред!!
    Дори и горното да не беше вярно (а то е) няма как една заспала рускиня да идва и да се държи все едно си е в нейното село!
    Ако толкова си държиш на своето(сигурен съм че е така, защото вие не сте...) то ти пожелавам следващият път това да се случи на твоето дете, да видим как ще мислиш тогава :)

    Коментиран от #14

  • 14 РЕЧен ГЕНър

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "любител":

    Браво - ходи го кажи това на опълченците на Шипка, че са се жертвали за нищо и по твоята логика са национални предаатели, понеже са помагали на гадните руснаци или на руските майки по него време, пратили синовете си да освобождават "братски народ" . Паразити е имало и ще има ама тебе трябва да те изровят и да те пратят консулство в Турция в Мардин

    Коментиран от #21

  • 15 Баце Божо

    2 0 Отговор
    Ако бях на мястото на бащата на детето, на тая щях да и разбия муцуната на момента, а след това и на мъжа и, някякъв пиян руски смотаняк, довлекли се кой знае от коя деревня!
  • 16 Киро

    3 0 Отговор
    След Освобожеднието на България, което всъщност е била завоевателна война на Русия, те не са тръгнали да освобождават който и да било, а да завоюват, та след освобождението, за които сме си платили като попове в злато, руската държава няма НИТО един позитивен ход към България.

    Нито един.

    Дори напротив - тя се превръща в основния враг на България със стотиците си антибългарски действия, като например опитът да се попречи на Съединението и какво ли още не! И така вече почти век и половина.

    Не случайно няма нито един български патриот, който да е бил русофил.
    Да ви припомня ли думите на Ботев и Яворов, драги масковски блюдолизци?
  • 17 М еги

    1 2 Отговор
    Смятам,че съм учил достатъчно и никъде до сега в историята която съм учил не е споменавано и за най-малка възможност да се освободим сами без чужда намеса.А господата които са против Русия ще им припомня да не забравят жертвите в баташкото клане и не само там, а навсякъде из поробена България тогава или и това ще отречете. Ние тогава се изправяме с черешово топче и шепа родолюбиви българи срещу "уинчестери" английско производство и оръдия на въоръжение в турската армия. След въстанието Италия и Франция правят протестна нота срещу голямата порта,а Англия мълчи и единствен руският император събира войска от руси и опълченци и преминава Дунав.Стига история за ограмотяване.Някак ми звучи срамно това деца да си играят на плажа без надзор от родители и да сеят пясък на желаещите да си почиват.Аз като родител, децата ми когато бяха малки преди около 16-17 години не съм ги оставял без надзор и да вилнеят на плажа и да сипят пясък или да пречат на останалите.За мен е недопустимо такова поведение на родители в кафе,а деца на плажа. Не съм почитател на саморазправата и не защитавам рускинята,но уважаеми родители гледайте си децата, а ако беше във водата и стане нещо лошо кой ще е виновен пак ли Русия? Дошо не пиши повърня защото ставаш такава.
  • 18 1234

    0 1 Отговор
    към №13.МЛАДЕЖ,явно много малко си учил история,и още по малко си чел странична литература описваща живота на българите през турското робство.Само с желание и с ум никога няма да се освободиш от нищо.Те такива умници вкараха България в НАТО събориха икономиката,продадоха печелившите предприятия на чужденците те да печелят,а българския народ да ходи по чужбина да им слугува.По нашенски на такива хора им казваме ПРЕДАТЕЛИ ,те предават интересите на държавата си за своя собствена облага.А да продадеш това което поколения наред са го строили и от което цял един народ се е препитавал години наред ,да ликвидираш армията ,здравеопазването,това е геноцид спрямо собствения си народ.Попитай някой от по старото поколение край тебе,кога са се чувствали по добре,сега или преди 30 год когато всеки имаше работа,всеки беше лекуван безплатно ,когато училищата бяха пълни с деца,когато всеки и българин и циганин можеше де си купи храна от магазина,а не да рови в кофите за боклук,и всичко това защото дедите ни не са умували,а са воювали и то заедно с руснаците и са си давали живота децата им да имат дом и работа и най вече СВОБОДА,каквато сега имаме само на книга ,защото САЩ,иЕС ни казват какво да продадем,и какво да остане за нас и то се вижда какво остана само пенсионерите.Никой не мисли за бъдещето на БЪЛГАРИЯ всеки краде до каквото се докопа докога?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 българин

    0 1 Отговор
    Дошо,явно си доста т..,за да разбереш точно какво се е случило,просто на жената нервите не са издържали и вместо да направи скандал е посегнала на детето,което е грешно разбира се,но да пишеш заради една такава новина глупости не си заслужава освен ако не ти плащат,дразниш мнозинството,което в основната си част обича Русия и руския народ
  • 21 любител

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "РЕЧен ГЕНър":

    А пък ти абсолютно нищо не си разбрал от историята... опълченците който са се жертвали са го правили заради нашата държава, а не заради интересите на 3-та държава! Със сигирност не са го правили, за да си позволява някаква отвратиелна рускиня да си позволява да удря чужди деца!!!
    Прав си паразите ще има винаги и дано вие със твоето двамата попаднете в такава ситуация в бъдеще
  • 22 някой си

    0 2 Отговор
    кире,абе какво завоюваха тия завоеватели след като са тръгнали да завоюват ще ни обясниш ли,ти откъде прочете какво сме плащали за освобождението,ами то дали сме платили за 200 000хиляди убити руси по нашите земи за НАШЕТО освобождение?ААА,сетих се,те наистина са завоювали за нас земите на падишаха,тези лоши руснаци,ама и ти не си кирчо,нали,ти си някой ахметчо,що не си пишеш майчиното име бре
  • 23 бг

    0 1 Отговор
    а ти лая ли когато пиян британски войник наби момче без причина в центъра на Сливен през април тази година?
  • 24 гост

    0 1 Отговор
    щом не казват кой е победил в боя значи са отново руснаците

    Коментиран от #25

  • 25 стани стани юнак балкански

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Боя се е развил доста зле за руснака!Нашият човек -плевенчанина първо е цапардосал бляда с ръка след което го е харосал през лицето с тръба от указателно табела !В следствие на тези действия бляда се е озовал в болница с радкъсно котнузна рана на усните и избит преден зъб!!! Мисля че вече ще уважава България и българите!!?
  • 26 Запознат

    0 1 Отговор
    Стига сте спорили за глупости. ПЪРВО - изобщо не се знае дали написаното от нашите журналя е вярно (изопъчено, преувеличено). От далече статията смърди на анти руски кьор фишек. ВТОРО - руснаците са много по културни от селските бекове, които налазват черноморието всяко лято. Всеки тукашен се е сблъсквал със селяндури от сорта. На плажа отиват със салам, хляб, домати, бира.........викове, крясъци, ужас, след тях всичко е леж. Айде не ми говорете. ТРЕТО- "децата нямат спирачки" - да вярно е, Къде е баща му ? Къде е майка му ? ЧЕТВЪРТО - Ако няма нито един руснак ? ще ми ядете ......... само с румънски туристи, бедни немци и олигофрени англичани. Просто изказвам мнение, нали е ''демокрация''

    Коментиран от #27

  • 27 стани стани юнак балкански

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Запознат":

    "Руснаците са много по културни....." Това да кажем че е и вярно и не,но за рускините можем да си признаем са пълни простакеши!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове