Last news in Fakti

24 Септември, 2011 16:20 2 346 0

Привърженици на ВМРО и футболни фенове тръгват към Катуница

  • катуница-
  • безредици-
  • вмро
Привърженици на ВМРО и футболни фенове тръгват към Катуница - 1
Катуница / Снимка: Марица

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки, заедно с привърженици на ВМРО се отправи към село Катуница, за да окажат подкрепа на населението срещу бандата на т.нар. „цар” Киро. За 17 ч. е насрочен протест пред областната дирекция наа полицията в Пловдив.

 
 
По думите на Джамбазки Цветан Цветанов моментално трябва да отговори защо убийците от Катуница са на свобода, а полицията пази хората на т.нар. „цар” Кирил Рашков. Жандармерията на България в момента охранява имотите на скандалната фамилия като дипломатическа територия, заяви Джамбазки.
 
Футболни фенове на „Ботев" и „Локо" тръгват към Катуница. Това са потвърдили за Дарик радио от щабовете на агитките на двата отбора. Локо тръгват към селото в 17.00 часа, а ботевистите - след като свърши мачът „Ботев" - „Доростол - Силистра" в 19.00 часа.
 
Очакват се футболни агитки и от София, които ще пристигнат в Пловдив към 20.00 часа.
 
Към Катуница са изпратени отряди на Жандармерията от София, Смолян и Стара Загора за въдворяване на реда в селото.
 

 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА