Last news in Fakti

10 Януари, 2016 13:56 2 573 40

Сидеров пред американското посолство: Този бункер сее зло

  • атака-
  • волен сидеров-
  • посолство-
  • сащ-
  • зло-
  • партия-
  • бомбардировки

Партията на Сидеров иска летището в София да се преименува на Димитър Списаревски

Сидеров пред американското посолство: Този бункер сее зло - 1
Снимка: БТА

„САЩ в момента са световният терорист, която сее зло по цял свят. И след Втората световна война ролята им е на подпалвач на военни конфликти, на световния зъл гений, който иска до доминира чрез сила в целия свят“. Това заяви днес Волен Сидеров на протеста на „Атака“ пред американското посолство.

Партията отбеляза 72 години от американските бомбардировки над София с митинг под лозунга „САЩ – военнопрестъпници!“

„Тук, на 10 януари всяка година заставаме, за да почетем паметта на загиналите от военните престъпници, които бомбардираха България в продължение на месеци. Над 3000 души умряха при погрома над София,  12 000 сгради бяха унищожени, от които 29 болници, 14 училища. Всичко това беше направено с ясната цел, че се убиват мирни граждани. Това не беше военна операция, а военно престъпление от страна на САЩ и Англия“, заяви в речта си пред американското посолство Сидеров, цитиран от пресцентъра на „Атака“.

По думите му сега САЩ са същите терористи. „Тогава през 1944 г. те хвърляха играчки с взрив, за да убиват децата, които отиват да ги намерят“, припомни националистът.

Той обясни, че след Втората световна война до днес Щатите са участвали пряко или са подбудители на над 200 военни конфликта в цял свят.

Пред събралите се протестиращи той посочи американското посолство и каза, че „от този бункер се диктува политиката в България“.

Сидеров обясни, че американците направиха цяла линия от военни бази, с която застрашават мира в Европа. Той беше категоричен, че Щатите не вършат нищо друго, освен да създават хаос, напрежение и да тикат света към Трета световна война.

„Американците подтиква държави като Турция - своя сателит, да извършат военни престъпления, да свалят чужди самолети и да предизвикат нов световен конфликт“, убеден е председателят на партията.

За пореден път „Атака“ настоя да бъде изграден паметник на невинно загиналите българи през Втората световна война, убити от американци и англичани.

Ако Общината не иска да го направи това означава, че тя просто се гаври с паметта на загиналите българи, смята Сидеров.

Той се възмути, че преди няколко години българските управници се изгавриха като позволиха зад стените на посолството да се открие паметник на убийците - американските пилоти.

Националистите настояват този унизителен за българското достойнство паметник да бъде махнат.

От думите на Волен Сидеров стана ясно, че „Атака“ ще направи необходимите постъпки пред Министерски съвет и президентството летището на София да бъде преименувано на големия български герой Димитър Списаревски.

Атакистите смятат, че това е заслужен жест към паметта на героя,  пожертвал младия си живот, за да покаже, че българското небе не може да бъде окупирано.

Според Сидеров това, че още няма паметник на летците, които жертваха живота си за отбраната на българското небе, е не само пропуск, а показва васалното поведение на българските управниците, които ходят да се съветват, а когато подават оставка ходят в този бункер в нощен час, за да получат благословия.

„Американците не са основна политическа сила вече. Те имат срещу себе си мощна държава в лицето на Русия, която показва, че става все по-силен фактор в световната политика. Америка е един колос на глинени крака“, заяви още лидерът на „Атака“.

По думите му тази година, която ще бъде трудна за България, защото се управлява от национални предатели и хора, които служат на чужди посолства.

От такива, които отиват да получават своите инструкции в американското или в турското посолство, които получават директиви да унищожават собствената си родина.

Американците превърнаха българските управници и институции в слуги. Нямаме нито полиция, нито армия, точно заради САЩ. Това беше целенасочен план на Щатите срещу България и Европа.

Сидеров не подмина темата за миграционната криза и случващото се в момента на Стария континент. „Милиони пришълци, ислямисти и всякакви морални изроди нахлуват в Европа, вършат престъпления и това е политиката на САЩ да превърне Европа в подчинена територия, която да бъде търговски, икономически, робски подчинена и да служи за просперитета на американците – те да стават все по-богати, а ние все по-бедни.

На протеста Сидеров припомни, че един от бившите посланици на САЩ у нас Уорлик се закани да го унищожи. „Той ми го каза в лицето“, припомни Сидеров.

Всички американски посланици през годините нареждаха на своите слуги- министър-председатели, министри на вътрешните работи, полицейски началници и всякакви други измекяри да ни мачкат и те продължават да репресират „Атака“. Смятат, че по този начин ще уплашат българите и те няма повече да се борят за своята свобода. Няма да успеят, защото българският дух е непобедим. Така, че този бункер на злото няма да успее да пороби България, заключи Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Багатур

    3 0 Отговор
    Сша е глобален световен терорист, но за съжаление този който тероризира България от десетилетия е същия терорист. Няма голяма разлика дали си американска проститутка или руски пудел. А патриотизмът е нещо съвсем различно.

    Коментиран от #10, #26

  • 2 144

    2 0 Отговор
    В този свят не може да си независим, не защитавам Русия но бича не е един и същ.
  • 3 909

    2 0 Отговор
    БРАВО НА СИДЕРОВ ПРАВ Е !САЩ СА ТЕРОРИСТИ !

    Коментиран от #6

  • 4 тошибиян

    0 0 Отговор
    саш и целия запад трябва да бъдат унищожени физи4ески и на освободените територий да се населят славяни кой не му харесва да умира ето демокрация...да се преустановят всякакви отношения с саш англия и запада изгонване на посолствата и подготвяне на страната за при4исляване към руска територия а след това и ударно да помогнем за зали4аването на саш англия франция и целия англо саксонски юдейски тумор
  • 5 кочо

    0 1 Отговор
    Славяните,особено така наречените руснаци са най-тъпото племе на земята.Те и сега владеят необятни територии с несметни богатства ,но са най -изостаналия народ ,съизмерим с африканско племе.Последната държава ,която ще изчезне от лицето на земята е САЩ.Прекалено са силни и мощни за първобитен народ като на ВАТЕНКИТЕ.

    Коментиран от #7

  • 6 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "909":

    3% на изборите !!!

    Коментиран от #22

  • 7 ГЕРБ

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "кочо":

    кочоо, кочо, толкова си неграмотен байка, че и връзките на обувките нежожеш да си завъжеш! И понеже и болшинството българи са толкоз напреднали колкото и ти за това държавата е на този хал!
  • 8 тошибиян

    0 1 Отговор
    Бе те ватенките са живели и живеят без макдоналдси ай фонове ама онея тумори зад океана как ше живеят без феисбук не знам
  • 9 гн Брутализъм

    1 0 Отговор
    А бе кочо ти наистина ли си толкова вдлъбнато парче? Що не отидеш да си издоиш кравите, козите и всякаква там фауна, ами си седнал тук мозък да ръсиш? Не се занимавай с несвойствени неща.
  • 10 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Багатур":

    Като знаеш какво е патриотизъм, с какво го показваш? Въобще обичаш ли някого?
  • 11 про

    1 0 Отговор
    Само АТАКА ще върне държавата в нормалния и живот .А колкото до изостанала Русия същата спря Великия Наполеон смачка неподимия Хитлер идва ред и на САЩ да им покажат че не са лъжица за тяхната уста.,и да не остане САЩ едно мокро петно на картата.Руснаците може да не правят коли,филми ,нов оръжието санай добрите...
  • 12 кочо

    0 0 Отговор
    Не случайно наричат руснаците бели негри.На 200 км. от Масква светът свършва и започва африканската мизерия.Не случайно казват ,че руснаците са произлезли от ..маймуните..ахти славяните.Не могат да се оправят с това което имат,а искат да завладеят целия свят.Най-мразенота племе на света.Само като се сетя как бягаха като бити травестити от Афганистан ми става голем кеф.Сега ще бягат от Сирия,начело с джуджето с 38 номер обувки.

    Коментиран от #16

  • 13 кочо

    1 0 Отговор
    Извинявам се на маймуните.Казват ,че маймуните са призлезли от руснаците
  • 14 Марио Ангелов

    1 0 Отговор
    Браво ! САЩ са доказали се терористи и изедници!
  • 15 про

    0 0 Отговор
    Акак бягаха американците от В...иетнам
  • 16 гн Брутализъм

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "кочо":

    А бе кочо Гледай си там прехвалените кравари и не се занимавай с руснаците.За твое сведение руснаците никога не са искали да превземат Афганистан. Те просто използваха територията за да експериментират с оръжията си. Нищо повече. Е да имаше жертви от чалмите, но не много, защото не е било това целта. А нещо да кажеш за това как прехвалените ти кравари бягаха като ч.кани травестити от Виетнам, а? Сега не ти ли е кеф? Или ти гледаш филма Рамбо и получаваш духовен оргазъм. Краварите печелят ама само във филмите.
  • 17 кк

    0 0 Отговор
    Ухаа - радост за окото - тролове , заели се с работа:) - цели 16 коментара сте написали, бравос - сигурно добър хонорар е това за напъна:)
  • 18 кочо

    0 0 Отговор
    Абе русосифилистици,що не отивате в любимата си Россия ,ами все на запад ви тегли,че и децата ви там учат,че и доктори там търсите,че и не искате да се возите на руски самолети щото падат.То и в Аерофлот вече няма руски самолети,щото са много хубави сигурно.Жертвите на Ватенките в Афганистан са около 30000.Не можеха да смогнат да ги извозват с ковчези ,а на дърводелците се отвори бая работа.Това с изпитването на нови оружия наистина е смешно.Краварите ги остави на мира.Те са си построили държавата и си гледат кефа,но мурзилките са в л..ната и ние ,благодарение на вечната дружба сме малко преди тях.Сигурно автомобилите са ви руски и гледате само руски филми и пушите руски цигари пред руските си телевизори.Наздраве с...бърбън.Предпочитам го

    Коментиран от #19, #21

  • 19 гн Брутализъм

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "кочо":

    Кочо кочооо толкова си зле, че дори не можеш да го осъзнаеш. Всеки психично болен не осъзнава болестта си та и твоето е нещо такова. Но ти не си виновен. Схващаш ли? За какво им е на руснаците да произвеждат коли, телевизори и всякакви боклуци като има толкова много фирми които ги правят. Те си имат пари и си купуват. На това му се казва търговия. Аз също притежавам и телевизор и автомобил и всякакви уреди и са все западни и какво от това? Кому е нужно всяка държава да си произвежда всичко? Важното е, че руснаците произвеждат най добрите оръжия и за това на твоите кравари не им стиска да ги нападнат. Капиш? Никой не казва, че руснаците не са дали жертви в Афганистан, но не твърдя че са толкова много. А ти много информиран нещо се извъди за тяхната бройка. Да не си бил там и да си ги броил? Но така и не ми отговори за това как прехвалените ти кравари бягаха като ч.кани травестити от Виетнам и те колко жертви дадоха там? Нещо загуби дар слово, а ? Защо ли?

    Коментиран от #29

  • 20 бай Крум

    0 0 Отговор
    Кой прекърши Чингиз хан, Наполеон /самостоятелно без аутсорс услуги/, Хитлер /американците се намесиха в 88-та минута на мача/ ?????????????????????????????????????????????????.

    Коментиран от #24

  • 21 про

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "кочо":

    Кочо Жертвите вна американците в виетнам са само 450 000.пред 30 000 в Аф.ганистан Или 1 руски войник се равнява на 15 амер. войници..Ползвам най доброто в Европа...не американско с малки изключ. И няма да ходя в Русия ..Тя ще дойде тук..Центъра на света се мести в ЕВРОАЗИЯ..Америка започна да губи просперитет в много насоки...
  • 22 про

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "стратокастър":

    Герб открадна останалите проценти с ,,тука има - тука нема.

    Коментиран от #37

  • 23 6666

    0 0 Отговор
    Да живее СССР - ВЕЧНИЯТ строител на социализма!
  • 24 666

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "бай Крум":

    Бай Крум-е,
    за Наполеон си прав,но за Чингиз хан трябва да почетеш малко.
    Чингиз хан е победен и то два пъти от волжските българи/тогава е имало такава държава/,която по късно,когато тук сме на три морета
    там е била унищожена от внуците на Чингиз хан.
  • 25 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    ако влезем в риторика на лудия сидеров ,то той трябва да е признателен на сащ така както българите на русия щото без сащ сега другаря волен щеше да е синеблуз миньор в някоя мина.забрави завалията как пишеше тирирамби в полза на сащ и шизофренично се превърна в путинофил!
  • 26 Карли

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Багатур":

    Кочо, кочо.........неграмотни писачо.
  • 27 123455

    0 0 Отговор
    Единствения политик,който по някакви причини казва истината в прав текст,
    ако беше малко по сдържан ,можеше да постигне повече.
    Както са я подкарали американците и ДПС-сарите няма да се учудя, ако Сидеров дойде на власт.

    Коментиран от #28

  • 28 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "123455":

    дпс арите и атакистите са една фирма.един спонсор едни идеи,само дето сидеров е много евтиния вариант и доганя и руското посолство му плащат символично!ако е по-сдържан няма да успее да направи това впечетление на инфантилите дето са му основната маса гласоподаватели!

    Коментиран от #30, #35

  • 29 999

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "гн Брутализъм":

    Не е клоун а фес.
  • 30 999

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Десислава Димитрова":

    Пак си напълнила торбата и ръсиш простотия след простотия. Понеже им плаща Руснаците се крият в Турското посолство няма такова безочие.Сигурно и за памперсите са ти виновни Руснаците.

    Коментиран от #32

  • 31 кочо

    0 0 Отговор
    Как ми е хубаво като квичат руските и българските лизачи на Путлер.Ходете с ватенки и гумени ботуши ,бе ,но не карайте и нормалните хора да са като вас.300 год. татарите са ръгали рускините ,затова сега братята ви са с малко дръпнати очички.Никой не е.ава тази тъпа държава.Даже турците си направиха гаргара с непобедимите и легендарните льотчики .
  • 32 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "999":

    нещо хич не си в час.речта на доган от коледа против евросъюза е същата като тази на сидеров от пред американското посолство и двамата дават алтернатива на ес за нас русия :).как няма да я дават като от там си вземат хонорарите ?сидеров обаче е много скромен ,щото дели на едно ,но при доганя има цяла върволица ,а и ахмет има по-голям мастраф :))).та и вие си го знаете тва атакисчетата ,щото сте наи- активни в блица ,нали деветке?саита на дпс е основен атакиски форум ,там хвалят путин псуват обама и хамериканците ,а вие сте ехото дето потвърждава лъжите :)!после пак с евтините партенки за турското посолство,фесовете и заплахата от резняците :)!

    Коментиран от #34

  • 33 onq s konq

    0 0 Отговор
    Закономерно е колкото по не му става патката ,толкова повече да го удря на екстремно политиканстване!А си мисли завалията,че като има по сметките си стотици депесаро-бесепарски милиони от "балансьорството" си в предния парламент и "мощната финансова подкрепа" на бившия СССР ,ще се изправи срещу природата и ще бъде "достоен съпруг " в леглото на по-младата си с 30+ години съпартийка?!СМИРЕНИЕ И В ПАНДЕЛАТА ЗА ТАКИВА ...ПО ПРЕЗУМЦИЯ:)
  • 34 до деси профеора

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Десислава Димитрова":

    Туркиня ли си-не че те обиждам--ама много защитаваш фесофете...Или си помакиня??? А може би си от БХК....други варианти няма-защото човек неможе да е толкова мазно.....
  • 35 Той

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Десислава Димитрова":

    Най вероятно Атака е финансирана от Русия, но да се опитваш да пробутваш тъпизмите си , че ДПС е проруска партия, нещо много евтино го даваш. Айде отвориха тема, че смяната в ДПС е станала под натиска на ЕС САЩ, да видим какво пак ще измучиш.
    Давай троле давай, за зелена карта се бориш.

    Коментиран от #36

  • 36 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Той":

    доган потдържа руския интерес в българия.обръча от фирми около него е с руски пари основно или е cxема на кгб-фсб което е същото.нека дадем и конкретни примери ,а именно първоначално бе плътно с мултаците, след смъртта на илия павлов ги замени с новите руски инвеститори в бг ,ковачки и пеевски.както казах попрочети блиц и се запитаи що пеевски ги пише такива и що не му се сърдят за написаното неговите съпартиици?сега когато местан реши да излезе от руската структура с някакви по-европеиски позиции и веднага бе свален от почетния председател с пълно мнозинство тва на къв тип партия ти прилича бе анонимен?
  • 37 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "про":

    На "крива ракета космоса и пречи"Не се ли виждате че по улиците сте 35 човека -десетина депутати с един придружител , ред колегията на АЛФА плюс 10тина платени викачи!Смешна работа ГЕРБ ви окрал гласовете "кой ми .ра в гащите"!!?Като ви е хубаво с руснаците качвайте се на влака и право там!Нормалните хора ходят в Европа и САЩ!
  • 38 стратокастър

    0 0 Отговор
    ако Сидеров дойде на власт. Блажени са вярващите?Били сме вече с руснаците ,знаем ги как направиха от България коц.лагер -мерси!

    Коментиран от #40

  • 39 патриот

    0 0 Отговор
    Искам да попитам, какво от това, което каза Сидеров на този митинг не е вярно? Толкова ли сте ограничени, или ви се плаща да пишете такива уникални глупости? Сидеров е най далновидния политик, който сме имали в най новата ни история. Вижте тук, той какво каза в обръщението си към симпатизантите в навечерието на новата 2015г. и какво ще се случи според него. Кажете отново, какво от казаното там не се е случило? https://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%B0%D0%B7-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%85-%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-2015-%D0%B3-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%BD%D0%B0-10-01-2016-%D0%B3-c14953.html
  • 40 българофил

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "стратокастър":

    концлагерите бяха за националните предатели, а САЩ още има такива
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове