Last news in Fakti

15 Януари, 2016 16:07 1 281 4

Нужна е ревизия към исляма

  • красимир каракачанов-
  • ревизия-
  • исляма

В Европа тече война между две различни цивилизации, заяви лидерът на ВМРО Каракачанов

Нужна е ревизия към исляма - 1
Снимка: БТА

На всички вече стана ясно, че в Европа тече война между две различни цивилизации. Страхливо укриван дълго време зад кухи фрази и витиевати формули, този факт лъсна в Кьолн и още няколко европейски града още в първите минути на настъпващата 2016 г.

С тези думи се обърна към колегите си в парламента народният представител от Патриотичния фронт и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

В декларация за развитието на България през 2016 г. той посочи, че е нужна ревизия на подхода към исляма у нас: лица, завършили ислямски институти в страни, в които се проповядва радикален ислям, не трябва да практикуват в България. Всички духовни лица трябва да са завършили у нас и да практикуват под контрола на държавата. Проповедниците от всички религии трябва да проповядват на български език, ако проповядват в България.

Каракачанов отправи апел за категорични мерки за справяне с битова престъпност, за защита на националната сигурност в контекста на вълна нелегални имигранти, за преодоляване на демографската катастрофа, но и за намаляване на безотговорната раждаемост, да не се позволи увеличение на цената на тока, както и за гарантиране сигурността и достойнството на българските граждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toko

    0 0 Отговор
    НЕ РЕВИЗИЯ,А ЗАБРАНА!!!!!!!!!!!
  • 2 Да ама не

    0 0 Отговор
    9200 евро глоба за носене на бурка - според новоприет закон в Швейцария !
  • 3 Мъдреца

    0 0 Отговор
    Най големият проблем на всички араби е Корана, и те горките не могат да го разберат. Много са ми симпатични, разбирам им болките, живял съм с тях и не съм убеден че са лоши хора. Даже напротив - те са добри и трудолюбиви народи. Просто корана им насажда в главата такива примитивни клишета и начин на мислене че стават малко по-разумни от животните.
    Да погледнем фактите - 99% от терористичните акции по цял свят се провеждат от мусюлмани. Защо? Ами защото им се набива в главите че това иска от тях Аллах. Че като умрат за каузата ще станат щастливи на онзи свят, Аллах ще ги посрещне и възнагради с какво ли не, в това число с девственици, жълтици и т.н. Е да де, ама никой не се е върнал да се похвали оттам, нали? Ама това продължава от векове наред, още от преди поробването на България. До ден днешен им промиват мозъците с тия фашкии, и то с голям успех. Понеже съм ги виждал как от детска възраст си зубрят Корана в училище и си го повтарят докато заспят, при пълната подкрепа на семейството и близките, разбирам колко е ефикасно това оръжие при тях. За съжаление те не разбират колко са ограбени и отчуждени от цивилизацията горките момчета и момичета. А ако знаете как им се иска да имат мангизи и да чукат русите мацки големите ненки - ще се разплачете от умиление, а може би и от съжаление.
    Ами това е то, Дами и Господа - ако има как да се разцепи исляма и да се приведе към 21 век - ще видиме прогрес със сигурност. Ако си остане същия ислям - от това котило ще излизат убийци и кръвопийци, и една обречена маса от хора които ги поддържат без да разбират че са заложници в новата война на исляма със света. Корана е причината да се затрият техните държави и да се превърнат в люлка на изроди, и пак Корана е причина за голямото разселване на арабите по света.
  • 4 Нормален гражданин

    0 0 Отговор
    Ти грам МЪДРОСТ нямаш в тази твоя тиква млади момко,защо не се образоваш малко и да потърсиш отговора в корените на проблема а не в религиите на Бога или Аллах както го наричат мюсюлманите а наливаш омразата в/у Исляма .
    На 7 юли 1099 г. воините от Първия кръстоносен поход започват обсадата на Йерусалим. Папа Урбан II на събор, свикан в Клермон на 27 ноември 1095 г., слага начало на онова, което по-късно ще се нарича първи кръстоносен поход. Рицари, монаси, хора от народа, дошли от цяла Европа и водени от франкските рицари Годфрид Булонски и Реймонд Тулузки, се спускат да помагат на византийците и да завоюват и да ограбят Изтока. Започнал като призив за помощ, той бързо се превръща в цяла миграция и завоевание и кражба на територии и зарибяване на хората извън Европа.
    След 30 май 1096 г. общностите в Кьолн, Вормс, Шпейер и Страсбург са ограбени и изтребени – често след предложения за покръстване, последвани от отказ. Понякога, за да бъдат избегнати изнасилванията и мъченията, битките завършват с колективни самоубийства, както се случва в Кьолн и във Вормс. Общо за няколко седмици загиват тридесет хиляди души.
    Пристигайки по Светите места през 1098 г., християнските кръстоносците се сблъскват освен със мюс.селджукските войски и с някои малобройни еврейски общности, към които ислямът се е отнесъл много добре добре. Затова когато на 15 юли 1099 г. след петседмична обсада завладява Йерусалим и избива жителите му които са били онова време около 100 000 по данните на Годфрид Булонски.
    Кръстоносците събират няколкото хиляди евреи от града (след като убили почти всички мюсюлмани в гарада) в една от малкото оцелели синагоги и я подпалва. Другите евреи, заловени с оръжие, биват продадени като роби на цени, по-ниски от цените за мюсюлманите, за да се подчертае явно по-низшето им положение.
    ето ти историята НЕ-мъдро момко ,даже под достойнството ми да отговарям на всички лъжи дето изрече за Корана първо го чети а после говори неграмотнико. КАЗАХ.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове