Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 14:02 22 442 63

Войната по пътя продължава и днес

  • катастрофа-
  • руски паметник
Войната по пътя продължава и днес - 1
снимки: Факти.бг
Днес (06.02.2017 г.) между 10.10 и 10.15 часа тази сутрин станаха две катастрофи в района на Руски паметник, където беше и наш екип.Войната по пътя продължава и днес
И в двата инцидента участват превозни средства от градския транспорт. В едната колизия се сблъскват тролейбус и лек автомобил.Войната по пътя продължава и днес

В другото ПТП сравнително новичко Audi A4 бе смачкано от трамвай. За щастие и при двата инцидента пострадали няма, а щетите са само материални.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    74 48 Отговор
    Хаха нека му е на лумпена с Алдито, като си е купил книжката и не знае правилата и не познава знаците така става, а и винаги има по-голям от теб :D Дано е нямал каско!

    Коментиран от #2, #6, #10

  • 2 Хахо хихи

    25 8 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    хахахахаха хахах хаха ха ха
  • 3 Hahaha

    23 43 Отговор
    До ХАХА....
    Дано ти никога нямаш каско и си карай изкъртения москвич!
    Преди ремонта си беше много по- добре!
  • 4 Мдам

    53 14 Отговор
    Еми да. Щото е нещастник и си мисли, че колата като струва ххх,ххх пари и всичко е позволено. И така завършват тези истории.

    Коментиран от #7

  • 5 баш батка

    34 13 Отговор
    Много объркано кръгово, там и аз щях да се надъня на няколко пъти. Само в БГ кръговите са направени със знаци с предимство. Голяма глупост. Дано девойката с Аудито не се е стреснала много.

    Коментиран от #41

  • 6 гост 1

    47 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Чудно ми е как се живее с толкова много завист в себе си ? Само мога да предположа че, понякога навярно е трудно...много трудно !?

    Коментиран от #13

  • 7 Руски паметник

    39 4 Отговор

    До коментар #4 от "Мдам":

    На Руски паметник има една камара знаци. Вкл. и такива със светещи и мигащи трамвайчета. Лошото е, че с купена книжка не става, колкото и да струва колата ти. По важното е, че лумпена не закачил невинен човек.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 АманОтНемскиКенефи

    27 10 Отговор
    Всички от коневръза да си траят. Ауди от 4 нагоре е с предимство пред други марки, както и пред трамвай. Някой беше сложил пост Ауди - кола на изкуството, по-скоро Ауди - слушам, но не възприемам. :))

    The company name is based on the Latin translation of the surname of the founder, August Horch. "Horch", meaning "listen" in German, becomes "audi" in Latin.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 SubaruVarna

    14 12 Отговор
    - "само материални" щети звучи доста злобничко авторе.
    Не са много българите можещи да си позволят 20 000 лв. за А4 2009г. - а този екземпляр вече е в напълно разрушено състояние....нито кормилната рейка и кормилния прът могат да се възстановят до фабричното си състояние нито набитите рогове!

    вътрешното състояние е толкова тежко че тази кола и с 10 000 лв. няма да се оправи - винаги занапред ще носи на една страна...до тук беще с това А4 - дано има пълно каско в Армеец или Алианц!
  • 12 Гоуст

    11 9 Отговор
    Едно време беше голф след това всички се изпонакачиха на бмв и сега лека полека всички минават на АУДИ

    Коментиран от #14

  • 13 БББББББББББ

    14 12 Отговор

    До коментар #6 от "гост 1":

    Като видях статията и аз се ЗАРАДВАХ понеже отначало помислих алдито е джип, което означава лош материал вътре, после като прочетох че е А4 осъзнах че материала може би не е от най-лошият
    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • 14 Кенефистанец

    13 4 Отговор

    До коментар #12 от "Гоуст":

    То и като жените - по бай Тошово беше нормално по 1-2 изневери в работата, после след 90-та мъжете наложиха като норма френската любов, сега масово се наложи и аналът
  • 15 гостенче

    23 0 Отговор
    Това кръгово е в пъти по-добро отколкото беше преди. Спомням си че нямаше минаване от там! Влизаш на кръговото като някой освободител и кряй, няма излизане, всички спират и опащките стават километрични. Сега не съм виждал да има проблеми, минава се мигновено. И за това немога да му се начудя на селския тарикат, който все трябва да е 6-та лента най отпред на светофара завиващ на дясно, защо му е трябвало да избърза пред трамвая. Или всъчщност знам, казва се манталитет! Той неможе да допусне, че ще спре заради някакъв си трамвай.
  • 16 Борис

    14 2 Отговор
    Варненско субаро ,при вав варна кормилните рейки на задния мост ли се намират.Щот кат гледам предницата на аудито не е докосната.Или много ти пука ,важното е да се напише поредната глупост.
  • 17 Борис

    15 3 Отговор
    Варненско субаро ,при вас във варна кормилните рейки на задния мост ли се намират.Щот кат гледам предницата на аудито не е докосната.Или много ти пука ,важното е да се напише поредната глупост.Извинявам се за грешките в предишния пост.
  • 18 Шопаци

    12 8 Отговор
    Селските Хондаджии да си траикат че злобата ще ги съсипе
  • 19 Гого

    17 2 Отговор
    Сигурно е карал без запалени светлини през слънчевият ден!
  • 20 onq s konq

    5 28 Отговор
    Тея от грацкия транспорт много нахитреха нещо !!!Ама забележете - МАЧКАТ АУДИТА !!! А като ме ведат мене с черня баварез скачат с двата крака на спирачките !!! Е кой е по-гявол в момента ???

    Коментиран от #22, #33, #47

  • 21 пешеходец

    23 2 Отговор
    Дано да му няма нищо на трамвая :)
  • 22 име на гост

    19 2 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    По-умният винаги отстъпва, гяволе!!! Дори тези от граЦкия транспорт дето нямат два грама мозък ти правят място. Представяш ли си ти на какво умствено ниво си тогава??? Въпреки, че май не е тайна за никой. Особено след като ти прочетата хората глупостите дето си ги навъртял тук като кравайчета. Как па не ми попадна на мен с тоя черен бавареЗ, да те пробвам къв си мъжага да му се невиди?!?
  • 23 👽карам си на газ

    20 8 Отговор
    Има ли нещо по-хубаво от смачкана А-4 ? Да има - 2 смачкани А-4!!!

    Коментиран от #48

  • 24 мъжкар

    16 6 Отговор
    Ами те тия с по-новичките коли се имат за нещо повече от другите и много често си мислят че са неуязвими и движейки се по пътищата всеки едва ли не трябва да им осигурява предимство дори да нямат такова.За това ето така трябва да свършват всички келеши с нови коли.Дано тоя да няма каско и да се овътри с 20 бона другия път няма да се прави на тарикат.
  • 25 незнайко

    12 5 Отговор
    Никога няма да си купя такава кола. Всичката кал си я хвърля на зядницата. Даже номера все едно го няма.
  • 26 Техниче

    11 2 Отговор
    Един нов заден мост и пак ще хвърчи по улиците:)
  • 27 волен сидеров

    13 5 Отговор
    А така-вие не разбрахте господа управляващи-оправете битието на българина-за да спрат тези изцепки .Всеки родител блъска вече на две работи за да си плати сметките или да си позволи среден европейски стандарт-Няма време за контрол на децата си-и- те остават без възпитание-и -в училище се наблюдава същата безотговорност на повечето учители-(не е като едно време с показалката през ушите) -та те си пушат цигарите в едно с учители и ученици-Трябва първо -възпитание в семейството-после -продължение в училището -за да имаме свястно поколение-НО ТОВА ЗАВИСИ НАЙ ВЕЧЕ ОТ ОНЕЗИ 240ГЪЛФОНА-които ние им даваме работа-но със сегашното гласуване и избиране-те си ги назначават отгоре и започват да си мислят ,че са богоизбрани и незаменими за цял живот с професия депутат-гълфон...но на такава държава и такъв народ това ще е-манипулират ни както си искат -все нови и нови освободители кръвопийци от народа-да вземем целият народ да станем партизани и да се оправим -кво ще кажете-добре са живяли те .....
  • 28 Richy

    6 11 Отговор
    Леле ужас колко комплексирани коментатори има ццц.Има няма каско си е негова работа по важното и интересно е вие какво карате и да не говорим че даже и каското не може да му го платите така че си ходете на село и си карайте завещаната кола от роднините и това или си истеглете един Jetcredit да си купите някоя 20 годишна колица
  • 29 мъжкар

    23 2 Отговор
    Що ве РИЧИ ти да не си от Париж ве?Ти ква кола караш???Щом даваш такива пълноценни съвети значи ти вече си минал по този път.Тук не ставаше въпрос за това кой каква кола кара.Тук ставаше въпрос за това че българина е толкова затъпял вследствие на мизерен живот и на ниско качествен алкохол съчетан с извратена чалга че като му дадеш някоя по засукана кола и той вече се изживява като цар на пътя.Трябва всички да му правят място и да му, се кланят едва ли не.Отделно почва да кара без мярка и да се мисли за неуязвим и че на той не може да се блъсни а ако го направи пак излиза със самочувствието че той не е виновен.Такива са 90 процента от собствениците на такива автомобили в Бг или казано накратко пълни СЕЛСКИ ПРЪЧКИ помислили се за хора от класа.
  • 30 Трифонов

    11 5 Отговор
    Помислете какво представлява диктатурата от латиноамерикански тип? Една банда престъпници с основно, а често дори и без такова образование, с морал колкото на кокошка, с възпитание като на бездомен пес, биват поставени да управляват бедна държава, която разполага с твърде малко ресурси, за да може да си позволи да ги пилее с лека ръка. Въпросната банда олигофрени - престъпници позволяват на няколко чуждестранни корпорации да експлоатират изцяло и напълно безконтролно и без това оскъдните й ресурси. В замяна на това въпросните корпорации им дават подкупи и се грижат бандата да разполага с необходимата външнополитическа подкрепа, за да не падне никога от власт. Останали без ресурси, експлоатирането на които да пълни бюджета, държавните институции се превръщат в паразитиращи призрачни структури, в които едни опошлели чиновници получават мизерни заплати, за да не правят нищо, освен да получават подкупи и да развиват своя собствена престъпна дейност, извършвайки ежедневно всякакви престъпления по служба. Хората са неграмотни, неквалифицирани, безработни, бедни. Престъпността се шири - често срещани престъпления са кражбите на автомобили и отвличанията на по-заможни престъпници, както и чужденци срещу откуп. Полицията не само нехае, а напротив - корупцията в структурите й се шири, а оперативните работници често се обединяват в организирани престъпни групи, които често са основните извършители на въпросните отвличания... Е... познахте ли държавата, за която гово
  • 31 AXAX

    8 2 Отговор
    Верно, че и тия джигити не стават за шофьори ма и тия ватмани не стават за нищо, постоянно свирят с тия техните клаксони, затварят вратите в последния момент САМО И САМО да не вземе да се качиш, за дето си закъснял и си го гонил, даже и така един път на познат един трамвай го удари отзад за дето карал на релсите и го забавил с 1 минутка, като цяло са яко комплексирани и тия. Сигурно е дал газ да го сплаши ама не си е преценил ситуацията.
  • 32 Richy

    12 3 Отговор
    Не (мъжкар) не съм от Париж от София съм и да карам кола над 20000 явно това ви е критерии за скъпа кола , но не там е въпроса, а ми защо трябва все да плюем и снимаме хората с малко по лъскави коли гледайте себе си и какво сте направили за подобряване на живота всеки си има глава на раменете. И че е пълно с олигофрени е така но те не карат скъпи коли а всякакви има и със скъпи и евтини човека е такъв какъвто е без значение от социалното му положение в обществото

    Коментиран от #38

  • 33 Някой

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    Всеки път като прочета някоя твоя глупост и се питам:
    Не те ли е срам като с излагаш така?!
    Виж си правописа. Как взе книжка?!?!
    Моля те, запиши вечерно и се образовай.
  • 34 hmhmhm

    4 1 Отговор
    Аз не че нещо но снимките не са ли от една и съща катастрофа. Иначе общо взето не е добре аз от там не минавам и нямам наблюдение за трафика. Но към 5 те кюшета е ужас.
  • 35 Сдфгтър

    9 1 Отговор
    Сичко е ясно. Тоя е искал да мине първи пред тролея. Ма ние тоя филм го гледаме всеки ден и по всички улици. Например,аз виждам доста често едно ауди а8 в моя град,което демонстративно минава на червено и то постоянно. Той олигофрена кво е виновен, като няма кой да му вземе книжката и да вкара в ареста за 2 ,3 месеца. Полицайте като видят големите черни коли се обръщат на другата страна. Ако случайно спрат някой, той почва да ги плаши с шефове и депутати и те се на.ират в гащите. Или направо отнасят по един 50 -так и готово. Всички са доволни.
  • 36 The real BMW

    6 4 Отговор
    Tоя с аудито е някакаъв идиот който си е купил книжката, немога да си обясня иначе катастрофата.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 и аз да попитам

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "Richy":

    това ричи,като богат ли да си го превеждаме софиянецо? Не те ли е срам като с излагаш така?!
    Виж си правописа. Как взе книжка?!?!
    Моля те, запиши вечерно и се образовай.

    Коментиран от #39

  • 39 Richy

    5 5 Отговор

    До коментар #38 от "и аз да попитам":

    Селски то за теб това да имаш кола за над 20000 означава че си богат ли и да от София съм за разлика от теб но не искам да влизам в излишни спорове с комплексари. А ти по добре се стреми да пишеш по правилно не аз защото ти трябва да търсиш място под слънцето в големия мечтан град София. И да не забравиш да си платиш кредита и квартирата пич.
  • 40 PlimP

    5 1 Отговор
    твърд бордюр + твърд трамвай = чупено ауди, ся ще го позамажат и айде на пазара при следващия "гъзар", от ттова кола вече не става
  • 41 ВПД

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "баш батка":

    Ако си ходил в Африка, може да си видял кръгови без знаци.
    В цяла Европа, ако кръговото е без знаци, тия в кръговото са без предимство. Откакто ние сме в Европа и при нас е така. Знаци по кръговите има на много места, почти навсякъде.

    Коментиран от #54, #55

  • 42 Къньо Поршето

    5 4 Отговор
    Ritchy,всички ли сте такива отворени,богатски и неграмотни Шопелета в София? Пречат ви трамваите,селяните,правилата за движение...По околовръстното се засичате и пляскате с железа,като диви нерези.

    Коментиран от #43

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Richy

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "ДжефриДонован":

    Добре казано, а може и на село като повечето комплексирани и подтискани
  • 45 Възможно

    2 1 Отговор
    Случаят в тунела показа тоталната липса на поддръжка на инфраструктурата. Същата причина е и при Хитрино и на други места преди това. Затова предлагам всички пари за саниране, да се пренасочат на 100% за ремонти на инфраструктурата: пътища, железопътна инфраструктура. и т.н.
  • 46 сиси

    2 1 Отговор
    haide na bokluka
  • 47 гощо

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    Ми ше скачат на спирачките!!!! Като те видят с прогнилият 25годишен 316 карбуратор и спират! И велосипедист да те удари пак ще пострадаш с гнилоча?!?!
  • 48 гощо

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "👽карам си на газ":

    Разбирасе че има по хубаво от Ауди А4 и то е Ауди А 6!!!!! Ти карай там Реното на газ и тихо в ъгъла!!!
  • 49 смях рев

    4 3 Отговор
    ХаХа Тотална щета. По евтино е да си купиш нова :))) Дано застрахователят да откаже да изплати една стотинка.
  • 50 Пич

    7 0 Отговор
    Водача на Аудито си е карал съвсем нормално и по правилата с не повече от 50 км/ч, а тия ватмани(ки) за какви се мислят ще засичат и ще изпревсрват неправилно!
  • 51 Очевидец

    4 2 Отговор
    Защо нападате човека? Аудито се движеше съвсем нормално в дясната лента, водачът намали на пешеходната пътека преди кръговото, огледа се внимателно за пешеходци и потегли лекичко след като сигнализира с мигач на къде ще тръгне, тогава изневиделица го връхлетя един трамвай, който се движеше с бясна скорост и на всичкото от горе изпреварваше неправилно! Кой сега е виновен а?
  • 52 Николов

    0 2 Отговор
    От това кръгово натъпкаха партийната каса, но го у.раха яко!!!! Същата тъпотия стана на "Лъвов мост".
  • 53 Радостин Киров

    1 1 Отговор
    Абе незнам, нямам скъпа кола, не съм си купил книжката и определено не съм от тарикатите на пътя, но това кръгово е просто отвратително. Хубаво е, че орпавиха асфалта, но така наречените конфликтни точки през, които трябва да минеш, за да го пресечеш са твърде много.
  • 54 баш батка

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "ВПД":

    Не съм ходил а съм живял в Европа доста години. Много добре съм запознат с правилника и пътните маркировки. Ако мислиш ,че знаците и маркировките в БГ отговарят на някой стандарт по-добре се връщай обратно в Сирия. Да не говорим че в Африка по-големите градове са с доста по-добра инфраструктура и пътища спрямо тук. Вземи се образовай малко!
  • 55 баш батка

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "ВПД":

    "Публикувано във факти.бг: В цяла Европа, ако кръговото е без знаци, тия в кръговото са без предимство." Хаха ще падна от смях...леле ти прочете ли какво си написал? Връщай се в училище.

    Коментиран от #63

  • 56 Tomi

    2 1 Отговор
    Abe vie cuvate li se kakvo govorite kak tramvai shte izprevarva nepravilno toi se dviji po linii I v edno napravlenie a I plius tova relsovite prevozni sredstva sa s predimstvo ne ste li karali kursove
  • 57 Tomi

    2 1 Отговор
    Абе вие чувате ли се какво говорите , как трамвая ще изпреварва неправилно той се движи по релси, и в едно направление ,ако е минал на неразрешен сигнал това е друго, но иначе релсовите превозни средства са с предимство пред не релсовите, така че шофьора си е виновен не ватмана

    Коментиран от #58

  • 58 Сам

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Tomi":

    Това се нарича ирония,такачее не е необходимо да коментираш кой къде и как се движи, и само да ти обясня че явно не си наясно има в България места където трамвая не е с предимство,да ти поясня само че в България има знаци маркировки и тн.
  • 59 гмм

    3 0 Отговор
    100% съм сигурен че ватманката умишлено е ударила колата.На това кръгово е доста населено и е цяло приключение да влезеш и излезеш от него-знаците са последното нещо което ще гледате.
  • 60 Tomi

    1 0 Отговор
    Kato gledam go davash na razbirach imalo mesta v bulgaria kadeto tramvaia ne e s predimstvo, ia mi kaji osven v sofia kade na drugo miasto v bulgaria ima tramvai , ne se iskazvai nepodgotven
  • 61 Ташунко

    3 0 Отговор
    Нямам мнение аз съм от село Габрово, нямаме трамваи нямаме аудита😅😅😅 само каруци теглени от габровски пръч
  • 62 куролог

    1 1 Отговор
    На калпавите шофьори всичко им е сложно, аман от селяндури
  • 63 Кръговото

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "баш батка":

    Ами без предимство са щото от всяка пресечка им се падат дясностоящи и затова ако не е уредено със знаци важи правилото за десния
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове