12 Март, 2017 09:30 1 626 6

Орхан Исмаилов: Хората преодоляват страха си

  • дост-
  • избори-
  • парламент

Те застават зад каузата на Обединение ДОСТ

Орхан Исмаилов: Хората преодоляват страха си - 1

Съпредседателят на Обединение ДОСТ доц.д-р Орхан Исмаилов направи предизборна обиколка в шест села от област Търговище.

Жителите на селата Беломорци, Обител, Голямо Църквище, Звездица, Врани кон и Величка посрещнаха водача на листата за Търговище и Шумен с надежда, защото той е доказал, че притежава качествата на новия тип лидер.

Хората преодоляха страха и задаваха въпроси, искаха промяна на живота си. Жителите на селата в района споделиха, че основните им проблеми са свързани с липсата на канализация, лошите пътища и монопола върху изкупната цена на месото.

"Вашите проблеми са трупани с години, защото системата е порочна, досега вашият глас беше търсен единствено по време на избори", каза Орхан Исмаилов и подчерта, че само Обединение ДОСТ може да извърши промяната и да рестартира системата. Той призова хората да гласуват с бюлетина номер 13, за по-добър живот за себе си и децата си.

В срещите на водача на листата за Търговище участваха и кандидатите за народни представители Шенол Мехмедов и Севинч Хасанова, както и областният координатор за този район Джихан Ъшък.

редседателят на ПП ДОСТ г-н Лютви Местан – водач на листата на Обединение ДОСТ в Хасковски избирателен район, заедно с кандидатите за народни представители от Хасковската листа г-н Себахтин Халил, г-н Албен Манджуков и г-н Ибрахим Ибрахим, г-жа Сабрие Осман, се срещнаха с избиратели в селата Боян Ботево, Козлец и Шишманово.

Г-н Лютви Местан представи основни положения от инвестиционната програма на Обединение ДОСТ, които се отнасят до облекчен режим за развитие на животновъдството, пчеларството и овощарството. Освен това той разгърна принципите на политиката на ДОСТ при защита на идентичността на всички граждани – уважение към името, вярата и майчиния език. На следващо място г-н Местан призова избирателите с вота си на 26 март да уважат най-напред себе си, сърцата и душите си, което означава да не гласуват за Слави Бинев и Камен Петков от Атака и ПФ, които са в листите на ДПС. Жителите на Боян Ботево, Козлец и Шишманово не трябва да дават гласа си за брокерите на ДПС.

В Шишманово повече от 300 участници в митинга на Обединение ДОСТ дълго скандираха „ДОСТ! ДОСТ! ДОСТ!“ и с бурни ръкопляскания изпратиха Предизборния лъч на Обединение ДОСТ.

Кандидатите за народни представители проведоха среща с избирателите от Хасково, кв. Хисаря. Хасковлии слушаха с нескрит интерес предизборната реч на водача г-н Лютви Местан, прекъсваха го с въпроси за Програмата на Обединението и изразиха задоволството си от грижата за малкия и средния бизнес, за семейните ферми и за всеки жител на малките населени места.

На всички срещи избирателите изразиха възмущението си от физическото насилие над техния кандидат за народен представител г-н Ибрахим Ибрахим, което му е било упражнено по поръчка на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер от негови братовчеди.

Г-н Лютви Местан – председател на ПП ДОСТ и водач на Хасковската листа на Обединението, придружаван от останалите кандидат-депутати в Листата, проведе срещи с избиратели в селата Поповец и Зимовина. Въпреки вечерните часове срещите се проведоха на площадите, където присъстваха по около 100 жители и в двете населени места. След горещите поздрави избирателите споделяха развълнувано, че при тях за първи път идва лидер на политическа сила и Предизборен лъч.

Г-н Местан сподели с избирателите принципите и политиките, които ДОСТ ще следва в името на хората и техния по-добър живот даже и в малките населени места. Той ги призова на 26 март да гласуват за ДОСТ, за да са сигурни, че гласът им няма да бъде поруган от Слави Бинев и Камен Петков от Атака и ПФ, за които мюсюлманите са заплаха. Гласът за ДПС е загубен, защото е глас не за хората, а за олигархията и брокерите с гласове за финансови изгоди.

ДОСТ ще защитава в 44-то НС свободата и интересите на всички граждани независимо от техния етнически произход и религиозната им принадлежност.

Избирателите споделиха с г-н Местан вярата си, че ДОСТ ще успее и че ще го очакват отново и след 26 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ САМ

    6 5 Отговор
    ДОСТ 4%...ДПС 3.7%... и Доган в кауша !
  • 2 станчо

    5 4 Отговор
    Ееееееее не се отказват тея
  • 3 незнайко

    4 3 Отговор
    Тези проблеми не съществуваха по Бай Тошово време. По селата турците си крадяха "легално" селскостопанска продукция и никой не им правеше забележка ! Сега обаче няма откъде . Отидете в центъра на Търговище и ще видите турската БЪЛГАРИЯ !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Роман дизел

    1 0 Отговор
    Прави са . Всички се сещат за електората преди изборите.Народа не вярва вече,кой какво ще направи.Крайният резултат е виден от всички.
  • 6 ГЕРБ видимите ползи

    1 0 Отговор
    Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!
    А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове