Last news in Fakti

3 Април, 2017 19:32 3 781 6

Наш ясновидец предсказал атентата в Русия, щяло да има и в България

  • ясновидец-
  • предсказал-
  • атентат-
  • русия

Ясновидецът Божидар Караджов преди броени месеци направи своите предсказания за България и света. За нашата родина той предсказа, че изборите ще бъдат спечелени от ГЕРБ, че няма да има жена президент, както и, че Корнелия няма да бъде премиер, съобщава "Петел".

Припомняме, че едно от неговите предсказания беше и атентатът в метрото в Русия.

По думите му, 2017 година ще бъде наситена с атентати. Силни земетресения с доста сериозни поражения ще има в Индонезия и Китай. В Германия ще има най-висока степен на атентати. В Русия също ще има земетресение, ще има атентати, най-вероятно насочени срещу влакове.

Освен тези предсказания за България той стресна хората с твърдението си, че през периода от ноември 2017 до април 2018 може да има атентат в България.

„Службите ще разполагат с достатъчно информация, за да се предотврати този процес. Сериозни жертви обаче няма да има”, бе категоричен също той.

В родината тази година се очакват и две сериозни влакови катастрофи.

Според Караджов тази година ще има и самолетни катастрофи, но не и с авиолинии, които засягат България. Най-застрашени, по неговите думи, от европейските авиолинии са френските.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургас

    20 1 Отговор
    Малоумен Шарлатанин !!! Щяло са има земетресения и атентати и някоя и друга самолетна катастрофа..??!
    А сигурно и утре слънцето ще изгрее от Изток и ще залезе на Запад...предсказвам аз Великия Шаман....
    Ш...н Шарлатанин!!!!!

    Коментиран от #4

  • 2 sgerv

    16 1 Отговор
    Куку! Вече всеки започна да изказва 'предсказания'. Неговите предсказания звучат като: "Времето ще бъде слънчево през 2017-та година. " НЕ можеш да кажеш , че не е вярно.

    Коментиран от #6

  • 3 незнайко

    5 1 Отговор
    ТОВА ВЕЧЕ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ПРЕДВИЖДА ! Шарлатаните наистина стават нагли.
  • 4 Оптимус

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бургас":

    Човеко, не подигравайте, този и подобни хора! често познават, понякога може да се променят събитията. по-добре си отговори, на въпроса: Защо ние в България се радваме на малко земетресения, аномалии???? Защото, човеко, тази територия не е по-богоизбрана от други, а защото много същества тук са от Доброто, с любов изпълнени към много други невинни същества. не защото си по-достоен от някой ирландец, китаец, филипинец... Защото такъв е закона на Любовта - Ако обичаш земята, растения, слънце, животни, добрите хора, ти поддържаш тази хармония. Ако не ги обичаш, както ни мачкат разни и човеци и други тя загива. Но загивайки тя може да унищожи и убийците си, подобно на дърво, което отсичат и повлича други дървета, падайки.... Не подигравай никого! Мрази вандалите, почитай добрите и няма да сгрешиш! Казвам ти го, това е правилното. този човек може да познае, може и да не познае, не това е важното. Важното е, да не се подиграваш! Ако познае, ще е умрял някой може и добър човек - радва ли те? Ако не познае - ще е добре - ядосва ли те? Но защо се присмвиваш? Не е добре това...!
  • 5 Оптимус

    0 1 Отговор
    Но, господа, не е нормално да се подигравате на този и подобни предсказатели! те общуват и с духове от астралният свят, те им казват доста неща, а тези гадатели ги съобщават.... Понякога познават, понякога и не, понякога се променят нещата в последната секунда поради други събития. Но не е добре да подигравате. Спомнете си бедствията тук! ЗАЩО СЕ СЛУЧИХА? Заради подигравачи - политици и като вас. Защото подигравахте същество, което с обичта си крехеше да не се случат такива неща. Оплювахте го, гонихте го, сторихте му злини и то спря да обича. Е, потопите свлачищата градушките започнаха.... Ето такова ваше отношение съсипва доброто. Защо сега няма такива бедствия? Ами защото това същество и много други обичат земята, слънцето, растения животни, добрите хора...и вие подигравачите се радвате на хубав живот. Не ви ли харесва? Все искате да страдате за да се убеждавате, че не е добре да се подиграва, а да се цени и обича? Но това вашето е самоубийство, глупост. този човек предсказва нещо. По-добре е да си имате едно наум, че може да стане и да се пазите, да не стане...! Прави ви добро човека, а го плюете? Що за хора сте? Това е глупаво.... Ако не сте благодарни, за доброто към вас, поне не го оплювайте...! Защото тръгне ли си, идва злото... А от злото пищите и умирате...
  • 6 Оптимус

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "sgerv":

    Ето ти едно разяснение, което ще ти помогне да разбереш, защо не е добре да подигравате подобни хора...! Тук сме разни същества, които с обичта си крепим хармонията. тоест? Ами нямате потопи много, земетресения, астероиди, какво ли не? но вие често подигравате, гоните, мачкате правите пакости на такива като нас. И идва момент ти писва и казваш: за тези ли се блъскам даром? Та тези ме прецакват, убиват, използуват, не им пука за мен, та и все и подиграват? И спираш... Тогава злото идва и ви шамаросва едно хубаво, та опишявате и космоса... И си казваш: абе че не са стока не са, ама какво да правиш и те са живи души. И пак се заемаш да обичаш. И пак се оправят нещата, ти и като теб си живуркате без да ви пука, плюете правите пакости и пак псуваш и страдаш и губиш заради кефа като на теб и живота ти минава напраздно за теб. но те е страх да спреш, защото спреш ли, пак злото ви овършава, че често и фатално... И мижг преди да умреш псуваш и Бог и космоса и всички, но забравяш себе си да псуваш. А, често причината е в самият теб, защото гониш тормозиш и подиграваш Доброто ти. Ето това ще ти проясни, защо не са за подигравка подобни хора като този. Ако чакаш катаклизми, за да те убедят, не е добре...страдат и животни и дървета и невинни хорица. Кефа ти е мазохистки, така мисля...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове