Last news in Fakti

8 Април, 2017 14:14 32 967 28

600 свободни места за граничари, ясна е и заплатата

  • гранична полиция-
  • граничар-
  • работни места-
  • лесово-
  • капитан андреево-
  • елхово

По южната ни граница се търсят полицаи

600 свободни места за граничари, ясна е и заплатата - 1
Снимка: Гранична полиция

490 свободни работни места обяви Регионалната дирекция “Гранична полиция” в Елхово. От Регионална дирекция "Гранична полиция" в Бургас обявиха още 110 вакантни места.

Изисквания към кандидатите за заемане на длъжността са да имат завършено средно образование, да са пълнолетни, да имат българско гражданство, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията, да не са привлечени като обвиняеми или да не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер и да не са по-възрастни от 60 години. Не се изисква професионален опит, както и специалност и квалификация.

С предимство се ползват кандидатите, притежаващи професионален стаж в службите за сигурност или в службите за обществен ред.

Основно месечно възнаграждение за длъжността – в размер на 515.00 лева за длъжност. Върху заплатата за длъжност се начислява добавка за работа в МВР в размер на 5 %, с което се формира основната заплата.

Пълната обява намерете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жан

    32 2 Отговор
    А клетва към Родината ще се полага ли?
  • 2 Гост

    45 1 Отговор
    Че кой ще е този будалъ да се захваща за 500лв.?
  • 3 Георги Колев

    29 4 Отговор
    Шведска маса.Хотелско настаняване.Безплатни секс услуги.Това искам Аз.Ако премете и уредите.Аз приемам работата за 515.00лв.
  • 4 Без значение

    22 0 Отговор
    Ало сайта големи сте балъци не заблуждавайте хората в препратката , която сте дали ясно е упоменато ЛРТП / Сътрудник / не е за Гранични Полицай има много голяма разлика . И после поговорката и ходи обяснявай , че нямаш сестра а сте грамотни хора недейте така.
  • 5 мъчно ми е

    51 2 Отговор
    Аз съм общ работник, бачкам в скад и нямам средно и взимам 550.
    кой ще се навие да пази границата от араби за 500 лева?
  • 6 Хахаха

    55 5 Отговор
    Важното е предателите в парламента да взимат по 8хил.
    Хахаха
    При тъпия соц имахме 80хил държавни служители, сега почти 10 пъти повече
    Хахаха
    Имахме армия ,индустрия и земеделие, култура, здравеопазване и образование
    Сега - еврофондове, НПО, полит проститути, мутри , алкохолен туризъм
    Хахаха
  • 7 Насо

    41 2 Отговор
    В редиците на българската армия заплатата е 608 лв. Ако искате ,затова няма и армия и всеки ден напускат. С тези пари в Елхово може и да креташ някак си, но в голям град е немислимо.
  • 8 Хитлер

    55 4 Отговор
    мазен,тъп и прост депутат взима от 3-4000лв нагоре а граничния си рискува животеца за 500лв???
  • 9 ААА

    40 6 Отговор
    Цели 515 български лева,това са 264 Евро , в държава от Европейският Съюз.Това надника за един ден ли е. Тези хора направо ще преядат. Такъв богат избор на читави кадри ще има, да се чудиш кой да избереш. По добре държавата да го удари на молба и на просия. Тези които имат желание и чувство за дълг, да помогнат безвъзмездно в свободното си време , по примера на Динко от Ямбол. Държавата да осигури само оръжието, транспорта,храната, и по един военен командир на 20- тина души доброволци. Клелите се пред знамето на България да са с предимство.

    Коментиран от #16

  • 10 Данчо ментата

    16 3 Отговор
    Ако търсят митничари ще отида ама за граничар да си гледат работата . На мен ква ми е далаверата....
  • 11 Касапин

    20 3 Отговор
    Ще постъпя ако ми разрешат да обирам арабеските и да ги бия.
  • 12 Красо Зелето

    19 5 Отговор
    Забравяте една много голяма подробност. Вие може и да кандидатствате, ама дали ще Ви вземат е под въпрос. Ако нямаш връзки, само с кандидатстването ще си останеш. За да си намериш работа, и то държавна се искат или пари или връзки.
    Ако не вярвате, пробвайте.
  • 13 Бидона

    22 2 Отговор
    За 500 кирливи лева да си зарежеш семейството трябва да си душевно болен!
  • 14 6666

    7 16 Отговор
    До ком. №6 хахаха- Ако ти се живее в соц. държава с огромна армия, индустрия ,развито земнеделие и култура нямаш проблем.В северна Корея ще те вземат,само трябва да служиш вярно на вожда.
  • 15 ГРАНИЧАРЧЕ

    20 3 Отговор
    От 18 години работя в тази служба и все по зле стават нещата.Сега ще ни докарат и 600 хрантутковци на които и оръжие няма да дадат.И кво ше правиме,граница ли да пазиме,тези 600 човека ли да пазим,а самите нас как да опазим с тези макаровци със стоп патрони по границата не знам вече.За тези 500 лв ми е ясно кой ще се хване,такива които за нищо не стават.
    Дошло е време разделно и веке ше требва да слагаме шапките на пироня.Моя щат е 680 лв,а на господата от фронтекс командировъчните на ден са 60 евро +хотел и служебен автомобил без лимит.Иначе и те и ние пазим границата на ЕС.
  • 16 Напуснал МВР

    19 1 Отговор

    До коментар #9 от "ААА":

    Ама наистина ли мислите Динко от Ямбол за голям патриот. Познавам го лично от преди да се прочуе с "арестите" по границата. Обикновен измекяр. Някой от вас излизал ли е скоро от дома си? Колко пари сложихте в джоба си? Да ви светна, ако още не сте проумели, че тези "бежанци" носят в тях минимум по 500 до 1000 евро или долари. За всеки "арестуван" от Динко, 1000 лева минимум. В началото са носели и скъпи телефони, злата и прочие... Но след първите си сблъсъци още на турската граница, пришиват няколко едри банкноти по дрехите си и се молят на всевишния. Та Динко знаете ли какви коли кара и какви пари харчи? Сирийски!! Скоро гледах поредното му включване на този дебил, за рождения му ден. Подарявал на българите себе си. После гледах друго видео с него, щял да ходи в парламента, защото ние ще го изберем..... Няма да се изненадам. И без това парламента е пълен с циркаджии.......... Жалка картинка сме!
  • 17 ГРАНИЧАР

    16 5 Отговор
    Имам 25 месеца служба на една от ивайловградските застави 79-81г.Бяхме момчета по на 18-19г.Бъхтехме наряди и не мъркахме ивсичко това за едната чест.Нямаше нито 5 нито500лв.А сега.........? Боже пази България защото синовете и ........ .

    Коментиран от #22

  • 18 ГРАНИЧАР

    9 2 Отговор
    Имам 25 месеца служба на една от ивайловградските застави 79-81г.Бяхме момчета по на 18-19г.Бъхтехме наряди и не мъркахме ивсичко това за едната чест.Нямаше нито 5 нито500лв.А сега.........? Боже пази България защото синовете и ........ .
  • 19 Мършата

    3 3 Отговор
    Загащвам се, тоест вдигам гащите и идвам да пазя границата! Много ми са 500 лв, АЗ ще бъда граничар без портфейл!

    Майтап бе))))) Смех да има))))
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 siso

    6 2 Отговор
    още много време ще търсите,няма балъци
  • 22 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАНИЧАР":

    Как така нямаше, по едно левче плащаха ?!
  • 23 Байно

    2 0 Отговор
    Да отидат депутатите да вардят границата зс 500лева
  • 24 Реалист

    8 0 Отговор
    Заплата под 1500лв. в България не трябва да има!
  • 25 колю

    3 0 Отговор
    И понеже в тази система обикновено се водят на работа 24/ 24 и ако я докараш до 700 лв / но това е на хартия и после следват данъци и всички удръжки / ще се получи нещо като 0, 94 стотинки на час. Какви 4,5 Евр.на час в Бг .? Показваха по телевизиите и от къде си ги измислят. Колко хора вземат 8-10 лв на час или 1500 лв на месец при нормален 8 часов работен ден. Къде е тази работа за около 70 лв на ден?
  • 26 KFOR

    0 2 Отговор
    Бивш военен съм, сглупих като напуснах армията и съм готов да и служа отново дори и за кирливите 500 лева. Само искам да знам къде трябва да отида!

    Коментиран от #27

  • 27 Бенито

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "KFOR":

    КАШИМЕРИЯТА В КАРЛОВО.ИМА МЕСТА КОЛКОТО ИСКАШ.НО САМО ЗА ВОЙНИЦИ.УСПЕХ........
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове