Last news in Fakti

30 Май, 2017 01:16 6 486 35

Шеф арабин обиждал грозно българите във фирмата му

  • шеф-
  • арабин-
  • обиди-
  • подчинени
Шеф арабин обиждал грозно българите във фирмата му - 1

Идиот, шибаняк, госпожички, 15-годишни момиченца. Това са само част от обидите, отправени към екип от българи, работещи в канадска фирма у нас. Шефът им, който е арабин, отнесе глоба 1000 лева заради лошо отношение. Това съобщиха от Комисията по дискриминацията, която е наложила наказанието, цитирана от "Телеграф".

"Всички българи са мързели. Никоя националност не мирише така лошо, както българите. Всички българи постоянно боледуват и не знаят как да се лекуват", става ясно от жалбата.

"Пиете витамин Ц и после се чудите защо постоянно боледувате. Ние в Канада имаме много по-сериозни лекарства и изобщо не боледуваме, нареждал шефът.

Съжалявал, че не са от Северна Америка, не знаят как се работи там, където реално се случвали истинските неща и били истинските хора.

Скандалният пример не е единствен случаи за лошо отношение от страна на чужденците към наши работници. Жалбите от българи, работещи у нас във филиали на чужди фирми или дружества, където техен пряк началник е чужденец, зачестяват, отчитат от Комисията по дискриминация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайпериста

    74 7 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #19

  • 2 чворич

    98 1 Отговор
    Ааа не е попаднал на някой нервак да му отвинти м....лската тиква та после да се полекува в БГ !
    Иначе .аси смешката това за миришещите българи това точно арабин да го каже ха ха, тоя явно работи само с ония тъмнозелените!
  • 3 Vasik Atanasova

    72 8 Отговор
    всички ХРИСТИЯНИ трябва да сме обединени
    крайно време е
    всички християнски народи заедно
  • 4 Crusader

    53 1 Отговор
    М...ла е комплексиран.Тука миризливците ги имат за хора секънд хенд.За Щатите въобще не говоря.Само Европа търпи тези.Засега...
  • 5 Марто

    66 1 Отговор
    Е.ати тъпия циганин! На тоя щях да му разбия носа и да напусна веднага след като му пожелая успех с БГ съдилищата.
  • 6 Кака Гинка

    71 1 Отговор
    Глоба от 1000 лв.?! Другаде веднага ще му ударят черен печат и ще го натоварят на първия самолет за там откъдето е,ама тук всичко може.Кой ли ни е виновен,че сме се превърнали в изтривалка за всеки чужденец с малко пари?

    Коментиран от #22

  • 7 кокала

    53 0 Отговор
    М....ла донякъде е прав,щом не са му набили канчето и
    позволяват да ги обижда заради жълти стотинки.Я му счу-
    пете празната чутура да видим ,какви ще ги приказва,а
    тия тръгнали да реват и ,какво 1000 лева глоба,колкото
    му е една софра в хубав ресторант.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    39 0 Отговор
    На това у нас му викат "инвестиции".
  • 10 ооооооо

    42 0 Отговор
    Нямаше ли кой да му направи една "мечка"? И после в кашон - и за арабска "Канада".
  • 11 гост

    19 18 Отговор
    нима не си го мислим всички?
    а само тои го е казал
    заслужаваме съдбата си
  • 12 Хасан

    22 9 Отговор
    Ей га си измислената статия...некакъв арабин,на некаква канадска фирма обиждала българи...дай име де ..що се страхуваш..
  • 13 гощо

    29 0 Отговор
    Арабелата се обади за миризма,кой знае как смърди и като се появи работник сутрин с парфюм му се струва,че нещо не е наред!!! Не е попаднал на човек,щеше вече да си е заминал контузен за Канада арабелата!!!
  • 14 Българин

    17 0 Отговор
    Да отиде да инвестира в Германия. Чувал съм, че там хората са много работливи и изпълнителни, медицината е напреднала и няма излишна бюрокрация.
    До No11 - Продължавай да мислиш така и положението ще се оправи.
  • 15 Бесарабче

    18 0 Отговор
    арабин, канадска фирма, в България. О_о какво става с тоз свят
  • 16 Хайко

    23 0 Отговор
    Аз ако бях на тия хора такъв бой щях да му спретна на тоя арабел, че щеше да започне да рецитира химна сутрин обед и вечер на чист Български!!
  • 17 Kojodera

    21 0 Отговор
    Не е попаднал на когото трябва, от кожата му ще си направя обувки.
  • 18 гост

    14 1 Отговор
    Ама това трябва да отиде до неговия шеф в Канада, да го водим дали ще го оставят на работа. И да го раздухат в канадската преса как се експлоатира труда при аутсорсинг. Няма и ден да го оставят на работа. А тук една глобичка, пари, които дава за бутилка вино и вечеря.
  • 19 Българин Враца

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Снайпериста":

    Не паметник а много такива .Във всеки град..
  • 20 българин

    9 5 Отговор
    Обиждал ги, ама ние, БЪЛГАРИТЕ, какви ли не обиди сме изтърпяли и то от собственото си правителство, че вече сме си изградили имунитет.
  • 21 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    8 0 Отговор
    Както казвам тук така нарачените инвеститори са просто конкистадори робовладелци
  • 22 Ироничен

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кака Гинка":

    Спокойно, хора. Глобата от 1000 лева е върхът на айсберга. Самото посещение на институции, глобяването, даването на пари в опит да излезе прав.... Всичко това му е бръкнало в ..... носа. Парите не са най-важни, ако ги имаш.
    Следващите приказки ще бъдат по-строго наказани.
  • 23 КокоШинел

    14 0 Отговор
    Аууу арабите са известни по цял свят с невероятния си аромат и с това че са много работливи , толкова много работят че виж на какво прилича Африка , ама въопще другите не им работят .... Те за това целуват ръката на чичуСам .... иначе още щяха да си работят яко в шатрите в пустинята , пример за работни хора тцтцтцтц , само кат им видиш телата като бутилка от КолаКола хммм това се получава от дълговековен труд , и обратно тъмнокожите никога не са работили яко , ма не баймангау визирам....
  • 24 Хасан

    2 12 Отговор
    Ами канадците не са глупави хора..знаят кого да пратят...ако бяха назначили българин на втория ден щеше да назначи баджанаци и на третия да почва да мисли как да правят далавера..
  • 25 atilazmeq

    10 1 Отговор
    В Канада за тези обиди щяха да го уволнят и да плаща глоби до живот а тука 1000 лева просто смехория.
    А да питам намали един с достойнство да му удари един ямрук в мазната селска физиономия.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Размер на глоби

    6 0 Отговор
    А на мен един "У мник" от пожарната такава глоба ми налага за абсолютна тъпотия. Такива закони гласуват нашите .....!АШ
  • 28 FURY

    7 7 Отговор
    човека е 100% прав,мързелива......завислива и предателска са 95% от българите...
  • 29 циркаджията

    7 3 Отговор
    А то щото българските шефове не обиждат, голям смях. Щото бил арабин и айде глоба, ами мазните български мутри, КОГА ще получат глоби?
    Никога!!!!!!!!!!!!
    Българските бизнесмутри, не само обиждат, но и не плащат осигуровки, заплати и какво ли още не.
  • 30 Иван мързелан

    3 3 Отговор
    Сигурно е прав в оценката си. На човек ако заплатата му не зависи от резултатите, става мързелив и небрежен. А тази канадска фирма е дошла тук, за да плати по-малко и да получи овеществен труд, съпоставим с този в Канада.
    Друг е въпросът, че "арабинът" не е бил дипломатичен, подобно и на други свои колеги.
  • 31 Diviq

    5 1 Отговор
    Българина не е мързелив а работодателя е голям мързел не иска да дава добра заплата. Как дати работи човек за без пари
  • 32 потърпевша

    5 0 Отговор
    Китайците и то от големите им международни фирми също са адски гадни работодатели и се отнасят към българите като с роби.
  • 33 Lapаш 4урки

    6 0 Отговор
    Арабин от Северна америка - Канада, хахаххахахах хахахах, какво да ти кажем жалка картина
    Дайте го този началник насам ве, кажете кой е той, да му идем на гости и да видим колко му стиска на М....ЛА
  • 34 Марто

    4 0 Отговор
    Най-много ме кефи кюмюра-колаборационист от квотата на хелзински комитет дето цъка минусчета на поразия. Към него - иска ти се или не Мюмюнчо, търпението и толерантността на най-многобройната етническа група в тази държава към всички видове циганета, чието поведение напомня на кърлежи, отдавна се е изчерпало. Така че дали ще бичиш минусчета, или ще бягаш гол по лицата, крещейки "расисти" докато си държиш оная работа - файда НЯМА. Ние не сме оценили мургавите "събратя" по цвета на кожата им, а по поведението им. Поведение, което отдавна мина всякакви граници и е време за крути мерки.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове