Last news in Fakti

1 Юни, 2017 00:16 7 458 20

Шофьор опита каскада в подлеза на НДК

  • шофьор-
  • каскада-
  • ндк
Шофьор опита каскада в подлеза на НДК - 1

Шофьор опита да повтори някой каскади от филма "Бързи и яростни", но възможностите му стигнаха само да качи колата си върху преградната стена, разделящата платната в подлеза на НДК в столицата.

Причините за странното положение на автомобила не станаха ясни.

Според първоначалната информация става дума или за несъобразена скорост, или колата е била засечена от друго превозно средство.

Няма данни за пострадали при инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 столичани в повече

    35 16 Отговор
    "СО" от там насетне коментарите са излишни !!!

    Коментиран от #18

  • 2 шофьорът

    17 18 Отговор
    До коментар 1, прав сте, идват в София да се доказват! Безаварийно шофиране на всички!
  • 3 Борис

    28 14 Отговор
    Граждани можачи,с тоя фият надали някой е тръгнал да се доказва.По скоро някой отворен софиянец като вас го е принудил да се качи там.
  • 4 София

    20 17 Отговор
    Поредния селяндур по софийските улици!
  • 5 Коко

    19 18 Отговор
    София за софиянци! При положение че всеки втори "софиянец" има неясни корени още от мама и тате, комплекса и самочуствието са гарнирани с пълна тъпотия. Като столица, София одавна е пълен компот от новоизлюпени граждани със СА- регистрация и ново жилище в Ман.Ливади, справят се добре и вече могат да паркират дори в затворено пространство. Айде честито, изпълнихте най-смелите мечти на родителите си!

    Коментиран от #6, #11, #20

  • 6 гощо

    20 2 Отговор

    До коментар #5 от "Коко":

    Какво общо има С ли е СА ли е СВ ли е,че не се сетих?!?Дай сега да си караме старите бангии,че ако си купим нова ще ни сложат СВ регистрация?!??! Това ли ти е номера в живота да караш а С регистрация?!?!? Я кажи от кое село изпълзяха ваще и в кой квартал израстна,че се пишеш софиянец?!?!? Писна ми от селяндури от Лозенец дето се писали софиянци!!!!!!!!1
  • 7 прост човечец

    10 1 Отговор
    Е какво има толкова, дава назад и слиза. Голям праз.
  • 8 ЯК КАРАЧ

    6 5 Отговор
    Още едно време народа го е казал- купи си фиат да те е яд
  • 9 ШЪТ

    9 1 Отговор
    Честит празник ! Добре , че днес е денят на детето ... и всички родени в центъра на София - "софиянци" няма да хукнат към родните си места Тогава и "Бързи и яростни" бледнеят.
  • 10 АТАКА

    8 5 Отговор
    Само да кажа за хейтърите - двигателят е от БМВ, скоростите са от БМВ, всичко е от БМВ! Шофьора е фен на БМВ, просто за да не го хейтват кара БМВ във формата на Фиат! Да си знаете хейтърчета!!!
  • 11 гост

    19 2 Отговор

    До коментар #5 от "Коко":

    А бе , вие гоЛемите софиянци като излезете от София и отидете в друг град се ослушвате по кръстовищата като гърмяни зайци , нали 80 % от самопровъзгласилите се софиянци сте абсолютни селяни , което е по лошо от това да си от село.
  • 12 Гост

    9 2 Отговор
    Абе, хора...Онази вечер на друго място в София една кола се беше обърнала по таван заради тази ИДИОТСКА бетонна стена между двете платна...Не разбирам само защо КАТ или незнам си кой не сигнализират, за да измислят нещо друго...Всъщност ще измислят, когато някой се утрепе и тогава ще има журналисти, я камилата, я камиларо и прочие...
  • 13 стига вече тъпотии

    16 2 Отговор
    Обиколил съм цяла Европа, живял съм на много места, но толкова комплексирани и разделени хора, като българите не съм видял никъде!
    Станала катастрофа, а те коментират местоживенето на човека, изпращяла нация.
    Това е кофти наследството от соца и софийското жителство, докато не измрат тези умствено осакатени хора, никога няма да бъдем европейци. За това политиците и малцинствата се гаврят с нас, защото не сме обединени!

    Коментиран от #15

  • 14 Корковата тапа

    3 5 Отговор
    Щом номера е "CO" не виждам какво толкова не ви е ясно?
  • 15 Зорлем

    4 6 Отговор

    До коментар #13 от "стига вече тъпотии":

    Обиколил си Европа, пък не знаеш например какво мислят Лондон и "Севера" едни за други в Англия, или какво мислят и говорят едни за други белгийците в южната и северната част.

    Че ако щеш дори, питай немците какво мислят за австрийците и за езика им!

    Коментиран от #17

  • 16 Аман

    7 1 Отговор
    До Зорлем,

    И понеже в Англия, Германия и Белгия се джавкат - давай сега и ние, да не останем по-надолу...
  • 17 стига вече тъпотии

    9 1 Отговор

    До коментар #15 от "Зорлем":

    ХАХАХА точно в Лондон съм шофирал и мога да ти кажа, че е много приятно да караш кола в Лондон, отколкото в София, хората са супер толерантни, няма клаксони, няма викове крясъци, псувни. В Белгия, между Фландрия и Валония и на границата с Германия проблема е етнически, ние нямаме такива етнически различия, бъркаш нещата. Няма държава в Европа, в която хората да се делят на граждани и селяни, на столица и провинция, това е върхът на тъпотията. Вчера ядох и пих с германци, Австрия въобще не ги интересува, по принцип германците се интересуват, колко евро ще вземат накрая на месеца, слабо ги вълнува, кой как говори и каква му е регистрацията. Хората в Европа са толерантни, вярно, че прекалиха, но са си такива и ще бъдат такива, докато заплатите им са 10 пъти по-големи от нашите!
  • 18 краси

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "столичани в повече":

    вие с номера С, СА, СВ- сте най опитните.
  • 19 Ezio

    6 0 Отговор
    Не , че нещо но има един пич с Авентадор на , който регистрацията му е СО също ама и той сигурно е селянин и прост човек за това си е купил Ламбо . Много хора избяга от това пренаселване на централните квартали и отидоха в покрайнините на София на спокойствие стига с тоя ХЕЙТ ...
  • 20 Селянин от Ман.ливади

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Коко":

    А ти от кое село си че не се сещам
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове