20 Юли, 2017 13:58 5 554 12

5-годишно дете засрами управниците в Русе (ВИДЕО)

  • русе-
  • дупки-
  • доброволци-
  • дете-
  • деница николова

Доброволци от село Червена вода сами поправиха пътя си

5-годишно дете засрами управниците в Русе (ВИДЕО) - 1
Снимки и видео: Дунав мост

Жители на село Червена вода засрамиха управниците на Община Русе. Доброволците запретнаха ръкави и запълниха дупките, зейнали на пътя Русе - Червена вода.

Деница Николова се свърза с редакцията на местното издание "Дунав мост", изпращайки снимки и видеокадри от добрата инициатива.

"Има цели участъци от пътя, които са в окаяно състояние и буквално е невъзможно да се шофира без да съсипем автомобилите си. Всекидневно има аварирали автомобили встрани от пътя, поради спукани гуми и изкривени джанти. Лошото състояние на пътя е предпоставка за инциденти, но никой не обръща внимание и не предприема никакви мерки. Положението е повече от трагично", разказва Николова.

5-годишно дете засрами управниците в Русе (ВИДЕО)

Съвестната жена е организирала своите съседи, както и 5-годишното си дете. Деница Николова иска да даде един добър пример, с който да засрами управляващите, тъй като хората, които плащат данъци, такси и винетки са принудени да вършат тяхната работа.

5-годишно дете засрами управниците в Русе (ВИДЕО)

Николова призова институциите да обърнат внимание на окаяния път, в противен случай хората ще се вдигнат на протест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    11 1 Отговор
    тия срама нямат бе...
  • 2 Служител в сектор пътища

    31 10 Отговор
    ТОВА Е НАКАЗУЕМО! Община Русе има пълното право да ги съди за самоуправство, нямат разрешение и квалификация за подобна дейност! Създават опасност на пътя и предпоставки за ПТП! Никой не му пука, че са сложили жилетки и знаци ако правят това без разрешение! Голяма пачка се прибира от едни специалисти, дето преди всеки ремонт решават, КОГА (по кое време на денонощието) да се прави ремонта и с какви средства! Ако запълват с нещо различно ще излезе, че рушат пътя съзнателно! Стойте и гледайте сега, как ще се развие случая - много е вероятно да завърши с присъда! Държавата се е погрижила да НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!!!

    Коментиран от #3, #5, #7, #11

  • 3 гост

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "Служител в сектор пътища":

    Точно. Ако едно е да си ремонтираш площадката пред блока, но съвсем друго е да правиш каквото и да е на общински терен. Абсурдно е, да, но закона не позволява намеса на гражданите в пътната мрежа, която принадлежи към общината.
    Трябва това доброволно дело да е организирано от общината, с частни средства, доброволчески труд, но трябва общината да знае, разреши и ръководи.

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    12 8 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Добави и че 5г. дете не трябва да бъде оставено само покрай пътя, това не е детска площадка и ако някой се панира и набие спирачки или изпревари неправилно и отнесе детето?!? Идиотско е да оставиш детето ти да регулира движение на междуградски път, не знам каква гордост е това.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 misli posle govori

    2 13 Отговор
    http://www.kmeta.bg/v-ruse-nalivat-10-tona-asfalt-v-ulica-kmetska-gordost

    Заповядайте, гости на Русе!!!
    Какво сте се хванали с туй забравено от Бога Червено село!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Бенц

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Служител в сектор пътища":

    То е така, но като е умряла общината ние какво - да си потрошим колите ли....
  • 8 Бенц

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "misli posle govori":

    Ами какво чакате, грабвайте лопатите...

    Коментиран от #9

  • 9 misli posle govori

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бенц":

    Дай първо да опитаме с дипломация, после с груба сила(лопатата).

    Наскоро имаше буря в м.Касева чешма-една от 7-те вилни зони покрай града.Улицата, която преминава през нея е Шипка.

    Май тази ще я прекръстим на Света Стоила и Преподобна Спасимира Русенска.Време е да подготвим табелите за новата улица.
    (На името на кмета и името на човека отговорен за извънредните ситуации в Община Русе)
  • 10 Не Българин

    2 0 Отговор
    Няма съд спокойно, кой ще ги осъди. Дано на виновните за безнаказаността в България да им умрат децата или да нямат такива. И нека ако това е народа, който носи вина, че спинка сладко и си гледа само собствения интерес интерес също да изчезне. Срам ме е, че съм се родил в България.
  • 11 Shmeker

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Служител в сектор пътища":

    Точно такъв като тебе ми трябваше: дължиш ми 300 лв. защото разбих предницата в една дупка, 30 на 80 см през която всеки ден от няколко години минавам. Но един ден е била разкопана защото имало някакъв кран на ВИК. Само че нито е обозначена нито е оградена. Никакъв шанс да забележа разкопаването, защото е на една дебела сянка и от колата не се вижда, че ся я разкопали. Минах си през нея с около 30 км/ч при което щяха да ми изпадат пломбите, а сърцето ме заболя, защото колата започна да дърпа на дясно при подаване на газ, а при връщане на газта се оправяше.
    Сметката е - няколко щанги с тампоните, проверка на джанти и пребалансиране на гумите, реглаж на преден мост. Добре че минах само с десните гуми, та иначе сметката щеше да е 600 лв. Кажи ми какво да те правя?
  • 12 гостъ

    0 0 Отговор
    А не е безотговорно от страна на държавата да толерира безумни закони
    и на блокира всяка възможност за добронамерена инициатива.Незнам дали знаеш но дори и силните на деня не получават възможност за самостоятелен ремонт.Това е чист геноцид.И той явно се нуждае от меки дори по крути от този на жената.Направо е плачевно ,че се намират хора които да критикуват нея,а не хората допуснали да се наложи някой да ги засрамва така.Намирисва ми направо на това да сте платен слугинаж на управляващите.Във всеки случай жалка картина сте.С такива мислители вовеки ще го лапаме,,шнорхел,,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове