Last news in Fakti

22 Юли, 2017 11:57 2 260 41

Откриха замърсяване на три плажа във Варненско

  • плажове-
  • варна
Откриха замърсяване на три плажа във Варненско - 1

Регионалната здравна инспекция във Варна е регистрирала влошени микробиологични показатели на три от плажовете в община Бяла. Директорът на Районната здравна инспекция в морската столица Дочка Михайлова заяви пред БНР, че плажовете в Бяла няма да бъдат затваряни.

Предвижда се проверките по плажовете да бъдат засилени, за да може да се намери източникът на замърсяването.

Относно Офицерския плаж във Варна, където също бяха установени по-високи нива на замърсяване, Михайлова посочи, че стойностите там вече са по-ниски.

Замърсяването било по-слабо от това в Бяла. Офицерският плаж във Варна също няма да бъде затварян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    8 1 Отговор
    В резюме - плувате в л@йна, но плажовете няма да бъдат затворени.

    Коментиран от #2

  • 2 юрист

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

    В резюме- гледай си работата, не идвай в България- отивай на почивка в 7 звездния джумейра в бодрум, или на о. Крит, или на о.Кос или в Халикарнас:D Ти нали си мноого богат, мнооого велик, можеш да си ги позволиш, за разлика от нас- българските “цървули“ ,чиито семейни месечни доходи са някъде към 10 000 лева нето- след всички видове удръжки, осигуровки и данъци:D:D:D

    Коментиран от #3

  • 3 Пазарен Либерализатор

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    Разбира се, 10 години НЕ посещавам родното ни л@йноморие. Там, където е мръсно и кипи от чалга не е място за почивка. В Турция не ходя по кулинарно-религиозни причини. Предпочитам спокойствие и тишина, пълен релакс, децата да търчат безгрижно по белия пясък без да се притеснявам.
    Разбира се, вие като субект, търсеща отчаяно мъжко внимание (особено ако сте прехвърлила 40-те) е нормално да се борите настървено за коитус, без да пробирате кандидати по по-шумни и пренаселени дестинации. Споменатия месечен доход го добивам от понеделник до петък във форекс-а.
    Дори да изкарвате половината от споменатото нямаше да се въргаляте точно по опиканите варненски плажове. От писаното от вас до тук-само повърхностни наблюдения-не показвате лелеяния лайфстайл, само отчаяно търсите внимание, с което предизвиквате съжаление.

    Коментиран от #4, #6, #7

  • 4 юрист

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

    “...Публикувано във факти.бг: Там, където е мръсно и кипи от чалга не е място за почивка....“ Хайде бе- преди няма и 3 дни се върнахме от Варна- НИКЪДЕ не чухме чалга, нямаше и мутри- само хора на средна възраст! Изненадааа- нямаше дори цигани, багажът ни не беше преджобен, цените в капанчетата бяха сравними с цените в София, всичко беше СУПЕР! Искаш да кажеш- аз да не вярвам на житейският си опит и на това , което съм преживяла лично, а на теб, така ли?:D Тези оправдания за неграмотни ги пробутвай другаде:) Водата беше чиста, но след 1-2 дни стана мътна и последните 2 дни имаше червен флаг- т.е. забрана за къпане, но не заради “чалга, цигани, мутри, замърсена с микробиология вода“, а заради вълнението- от 30тина градуса температурата на въздуха спадна на 17 градуса, имаше бури:) С 2 думи- гледай си “спокойствието“ в разтърсваната от земетресения гърция и заплахата от терористични актове в турция, и остави на нас, българите, нашето “л .няно“ Черноморие- така е най-добре за всички:D

    Коментиран от #5

  • 5 Пазарен Либерализатор

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    Или не четеш написаното, или не ти понася, но, прочети назад, съветите ти са закъсняли с 10 години... :)
  • 6 юрист

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

    “...Публикувано във факти.бг: Разбира се, вие като субект, търсеща отчаяно мъжко внимание...“ Хахаха- аз ИМАМ мъжкото внимание на съпруга си- повече не ми трябва:) А ти да се скъсаш, не можеш да му стъпиш на малкия нокът по работоспособност, интелект, добронамереност и знания:) За това и посещаваш турция, а не напр. Залива на цветята или италианската ривиера:D:D Ти НЕ живееш постоянно в България, ти си ДАЛЕЧ от всички истински български проблеми и за това мнението ти НЕ Е обективен критерий за състоянието на българските плажове! Не знам къде се намираш в социалната стратификация на чуждата държава, в която пребиваваш, но съгласно паритета на покупателната способност, с чист месечен доход 10 К лева в София се живее отлично и семейство от 2ма човека с такива доходи се счита за семейство с доста приличен доход, позволяващ му доста глезотийки:)

    Коментиран от #8

  • 7 юрист

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

    Имам молба към теб- ако може- и ти, и наследниците ти, не стъпвайте още поне 100 години в България- това е най-доброто, което можете да направите за нас- българите, живеещи само в България! Не ви искаме парите, не ви искаме негативизма, високомерието, наглостта и цинизма ви към нас- просто НЕ ИДВАЙТЕ в България и забравете за тази държава!

    Коментиран от #9

  • 8 Пазарен Либерализатор

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    Видно е - л@йняни бани и трицона и наливна бира по варненски капанчета. Лайфстайл... :)
    Публикуваното изследване на РЗИ Варна е обективно за състоянието на БГ плажовете.

    Обичам бял пясък, без семки и фасове. Море-прозрачно синьо, без медузи щипалки и водорасли.

    За пари говорят само сиромасите. Хората с нетен доход 10к живеят извън София. Защото могат да си го позволят. :)

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Пазарен Либерализатор

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "юрист":

    Изглежда скучния живот те скапва психически. Мнението ти не ме интересува. Правя това, което ми харесва и което е добре за семейството ми. Къде живея, как и какво работя и къде почивам определям аз. Но бъди спокойна - няма вариант да се къпя във фекалийните води на варненските плажове. Те са запазена зона за такива като теб. :)
  • 10 юрист

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Пазарен Либерализатор":

    “...Публикувано във факти.бг: Видно е - л@йняни бани и трицона и наливна бира по варненски капанчета. Лайфстайл... :)...“ Алоооу- бира не пием - ние сме или по чивъс или по 15 годишно дълпелче...Ще ти се да представиш семейството ми като семейство комбайнери от соца, но не става:) Искрено се надявам да изпълниш молбата ми от теб и твоите низходящи и наследници да няма ни вест, ни кост поне още 100 години в България. Всичко друго показва, че не си стойностен човек. Ти просто НЕ ИСКАШ да приемеш, че и в България може да има успели хора, които са успели по законен и почтен начин, защото приемеш ли това, означава, че трябва да признаеш БЕЗСМИСЛИЕТО НА ЕМИГРАЦИЯТА СИ ОТ БЪЛГАРИЯ:) За това предпочиташ да се самозаблуждаваш:) Това не би ме интересувало, ако не засягаш и социалният статут на МОЕТО семейство- тогава вече съм безапелационна и казвам всички директно в очите- “право куме, та в очи“...

    Коментиран от #12

  • 11 юрист

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Пазарен Либерализатор":

    “...Публикувано във факти.бг: Хората с нетен доход 10к живеят извън София. Защото могат да си го позволят. :)...“ Хаххаха- да си увеличим ВРЕМЕТО за пътуване до центъра, да си изяждаме безсмислено сами от личното време и да го прекарваме в шофиране до дома си?! Ти нормален ли си?! До 5 години още ще сме в София- след това се преместваме да живеем във Варна:)

    Коментиран от #14

  • 12 Пазарен Либерализатор

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Дъмпъл се пише, госпожо социален статус. :) Особено добре се комбинира с пържена риба по варненските капанчета :)
    Между другото - живея и работя в България, защото тук е страната на неограничените възможности. Почивам извън България, защото е по-чисто, уютно, приятно и готино. В някои случаи и по-евтино, въпреки, че не съм правил сравнения по кръчмите между там и в София :)

    Коментиран от #13

  • 13 юрист

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пазарен Либерализатор":

    “...Публикувано във факти.бг: Дъмпъл се пише, госпожо социален статус. :)...“ Това няма никакво значение, г-н надувко- емигрант от чужбина:) “...Публикувано във факти.бг: Между другото - живея и работя в България, защото тук е страната на неограничените възможности....“ Ауууу- значи ИМАЛО нещо хубаво в България, а? Тцъ, тцъ, тцъ- да не повярва човек да прочете такива думи от Вас, г-не;) Значи- признавате България като необработен пазар, в който може да се започне бизнес,м? ;) И данъците ни са добри, нали? Да не говорим, че България участва и в СИДДО, и е член на ЕС, което значи и на митническият съюз на ЕС и в нея няма входящи мита за стоки, произведени в друга ЕС държава:)
  • 14 Пазарен Либерализатор

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Център за София е доста обширно понятие :) Просто не можете да си позволите да живеете като човек - на чист въздух, с чиста храна, децата или внуците ви да тичат боси върху прясно окосена трева, да спите на отворен прозорец без да влиза прах и трамвайно-автомобилен тътен. Работете, с работа и акъл се постига всичко. :)

    Коментиран от #15

  • 15 юрист

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Пазарен Либерализатор":

    “...Публикувано във факти.бг: Просто не можете да си позволите да живеете като човек ...“ Пълни глупости! Живеем съвсем НОРМАЛЕН живот, не се лишаваме от нищо, имаме време за семейството си, не се преработваме, не поемаме рисковени сделки, имам отлично разпределение между личен и професионален живот, така, че- думите ти са хвърлени на вятъра:) Много си ми смешен - не познаваш моето семейство, но се опитваш да налучкваш социалният ни статут:) Работим точно толкова, колкото до 5 години да си позволим къща 400 кв. м. с дворно място до морето на стойност около 500 -550 К евро БЕЗ ипотечен кредит, и за сега - всичко се движи по план:)

    Коментиран от #16

  • 16 Пазарен Либерализатор

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    Сама падна в собствения си капан за възможностите за реализация в България, предполагайки, че съм емигрант. Не се опитвам да налучкам социалният ти статус-ти го показваш красноречиво. Никога не са ми били интересни доходите ти и евентуалните възможности, но ако не ги беше изтъкнала ти нямаше да проличи по нищо.
    Изглежда и цените на земя и имоти по родното л@йноморие не са ти известни :)
    Както и да е, дано реализирате мечтите си. Добре, че има Интернет. Иначе ин виво сте много сълзлива история. :)

    Коментиран от #17

  • 17 юрист

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Пазарен Либерализатор":

    “...Публикувано във факти.бг: Изглежда и цените на земя и имоти по родното л@йноморие не са ти известни :)...“ Да, де- на мен нищо не ми е известно- само ти си наясно с всичко:) Става въпрос за покупка не просто на УПИ, а на готова обзаведена къща с РЗП около и над 400 кв.м. заедно с УПИ-то, на до 500 м. от морския бряг:) Аз нищо не знам, нали- ти си жива енциклопедия и ти знаеш всичко;) Хахаха:D
  • 18 юрист

    2 1 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Иначе ин виво сте много сълзлива история. :)..“ Кои? Моето семейство ли? Ахахаха:) И как точно го установи, след като “ин виво“ означава “на живо“, а ти НИКОГА не си виждал моето семейство- т.е. мен и съпругът ми наживо, не знаеш дори как точно изглеждаме, не знаеш възрастта ни, не ни познаваш нито като лица, нито като хора, а? :D:D:D
  • 19 Диди

    1 1 Отговор
    До юрист
    Това за купуване на къща във Варна е добре обмислено,желая успех.А човек да има дом,който е изплатен,без ипотеки,това е много добре.Аз живея в къща,която е изплътена,но в България ми предстоят ремонт на двуетажна къща и искам трети етаж да се построи.Да се живее на тихо е голямо превъзходство.

    Коментиран от #20

  • 20 юрист

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    И аз пожелавам успех с надстрояването на 3тия етаж! Да- да се живее на тихо място е много голямо предимство. В момента живеем на такова място в София и искаме да направим същото, само, че във Варна. Климатът във Варна ще ни позволи да си монтираме направо соларен покрив, като целта ни е да създаваме сами електричеството, което ще потребяваме. За съжаление, във Варна често се случва през зимните месеци да се скъса някой далекопровод от падналия сняг и точно около Коледа все има някакви проблеми с тока. А ако в УПИ-то има и кладенец или вода- супер! Може да се използва и геотермалната енергия за климатизация на къщата...Интересувам се много живо от всяка иновация, която ще осигури енергийната независимост на един недвижим имот/ къща/...
  • 21 Пазарен Либерализатор

    1 1 Отговор
    Кратката ремисия на Диди/юрист приключи.
    Между другото, не знам защо резултатите от изследването на РЗИ Варна ти подействаха така фрустриращо. След подобно нещо трябва да се пазариш диво за поне -30% от стойността на имота. И на до 500м от брега съм 101% сигурен, че ще излезе вода :) Успех!

    Коментиран от #23

  • 22 Диди

    1 1 Отговор
    Аз съм Диди,а как ке казва ,,юристкатй,, дори не зная.Нима си толкова твърдоглав,за да разбереш,че сме 2 жени?

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Диди

    0 0 Отговор
    Моля ви,успокойте се....И НАЙ ВЕЧЕ,БЕЗ ЛИЧНИ ОБИДИ. Колега,още ли мислиш,че госпожата и аз сме едни и същи личности?

    Коментиран от #36, #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ко става бе стратокастриран

    1 2 Отговор

    До коментар #34 от "Диди":

    Стоянее, ти да не приключи с Деси, че почна Диди, щото и Ани отдавна не си я вкарвал?!
    Кой ви плаща да правите реклама на оная миризлива клоака, дето се кава Офицерски плаж и е с две отходни тръби и водна каскада от Шокаровия канал?! Ааа да, пристанището и то не е далеко, та сантинни води бол...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Леле Мале

    0 0 Отговор
    Леле , някой се из.ра в морето и кви скандали между комплексарите забърка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове