Last news in Fakti

3 Май, 2018 11:24 23 766 33

Слави Трифонов: Видин, Враца и Монтана показаха силата на общността (ВИДЕО)

  • враца-
  • монтана-
  • видин-
  • слави трифонов

Преди 2 години проведох среща с хората от Видин.

Мога да кажа, че от тогава до днес гражданите на Видин, както и тези на Враца и Монтана, започнаха да показват силата на това да са общност.

Това написа в профила си във Фейсбук Слави Трифонов.

През януари тази година те на няколко пъти блокираха главния път Е-79 в опит да привлекат внимание към трагичната пътна инфраструктура в региона.

От София до Видин с кола се стига за същото време като от София до Бургас. Протестиращите получиха поредни обещания от правителството, но дали и този път обещанията ще останат неизпълнени – не знам.

Само дано не се налага след 1-2 години Северозападът отново да иска референдум за присъединяване към Румъния. Този път на сериозно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валери

    78 10 Отговор
    За каква общност говорим при положение, че в лайната в които се живее там нормални хора отдавна да са изринали всички политици и да са обявили независимост. Не може да е похвално някакво блокиране на път след десетилетия мутренско-циганско тероризиране на нормалните хора и крадене де що има да се открадне. Мизерията в която и да е община или държава не е случайна! Тя се дължи предимно на самото население вътре на дадената територия и неговите качества, като общност! Когато ти е слаба държавата, бедна и я тероризират чужди и свои значи ти е слабо населението- глупаво, страхливо и раболепно. Толкова е просто.

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИСТИНАТА

    65 13 Отговор
    България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ. На картата на света, по която ще учат бъдещите ученици, там където би трябвало да е България ще пише ЕС. България е първата истински претопена държава, каквито трябва да станат всички останали членки на съюза.
  • 4 Татуиран чалгар

    57 17 Отговор
    Дай да ти видим платформата г-н Бареков 2
    И как ще пребориш Шиши и компания?
    С приказки...

    Коментиран от #6

  • 5 Иванов

    44 8 Отговор
    Къде ще ходят в Румъния? Нека обяват Видинско царство, а аз ще се кандидатирам за цар. За няколко години ще направя от Северозапада Рай. Обещавам!
  • 6 гражданин

    31 28 Отговор

    До коментар #4 от "Татуиран чалгар":

    Та той е "човек" на Дпс и Бсп.С Дудука успяха само в аферата "Костинброд 2013", а сега са с този селски хитрец.Глупците ще го налетят като мухи на мед както вкараха Марешки в парламента с евтиния си боклук бензин!
  • 7 hard

    19 36 Отговор
    "ИСТИНА" умря Ссср, а сега умира и Русия по-малко.България ще си я има!

    Коментиран от #12

  • 8 Иво

    53 3 Отговор

    До коментар #1 от "Валери":

    Извинявай, че ви се меся ама политиците ни да бяха почнали построяване на България от 90-та год.или от 97-а год., а те почнаха от 90-а год.да я разграбват и от 97-а да си я приватизират, нали така!?!!

    Коментиран от #24

  • 9 МНОГО РАЗБИРАЧИ

    53 9 Отговор
    МНОГО НЕЩО....?? !!
    ПРАВ Е СЛАВИ...ЕВАЛА...
    НА БЪЛГАРИНА ВСЕ НЯКОЙ МУ Е КРИВ,ВСЕ ДРУГИТЕ МУ СА ВИНОВНИ...БЪЛГАРИНА ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА И Е НАЙ ВЪВ ВСИЧКО...

    А ИСТИНАТА Е ,ЧЕ СМЕ СТРАХЛИВИ МИШКИ И ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ...
    ВМЕСТО ДА СЕ ВДИГНЕМ И ИЗМЕТЕМ ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА....
    ЩОТО НИКОЙ ДРУГ НАРОД НЕ БИ ТЪРПЯЛ ТОЛКОВА ВРЕМЕ,ДА ГО МАЧКАТ И ТЪПЧАТ...
    Е ТОВА Е..
  • 10 garbage

    22 20 Отговор
    И от какво по-точно разбира Слави?От подаряване на диплома в университета където е "'учил"' сигурно!Разбира от пеене на чалга и то неоспоримо!Явно е завършил и предмет 'политика' заедно с пеенето!Ами щом е завършил и предмета 'политика' повече от пеенето да беше станал веднага политик.Той и Бареков е завършил поне журналистика и стана поюктик ама се провали силно в тази професия!Е значи Слави е Бареков номер 2, ми хвала........
  • 11 Даваайййй

    21 13 Отговор
    Давай батце, ставш за всичко . Просто надарен комсомолдки секретар си давай ние че те праим партиен секретар . И без това нищо не умееш давай точно за там си.
  • 12 ИСТИНАТА

    26 2 Отговор

    До коментар #7 от "hard":

    България - номер едно по бедност в Европа

    По данни на Евростат нашата страна е на първо място в Евросъюза по риск от бедност и социално изключване през миналата 2017 година.
    Въпреки че докладът е озаглавен "Downward trend in the share of persons at risk of poverty or social exclusion in the EU", т.е. в него се извежда на преден план тенденцията за намаляване на процента на бедност в Европейския съюз, там се подчертава, че все още над 115 милиона граждани на Европа са под чертата на бедността и са застрашени от социално изключване.

    Точното число е 117.5 милиона души, което е почти една четвърт от населението на Евросъюза - 24 процента.

    Под чертата на бедност попадат 24.4 от жителите на Естония, в Латвия процентите са близо 28, а в Естония - над 30.

    В Гърция бедни са 35,6 процента, в Румъния почти 39, а "първенец" е България с 40,4 на сто под прага на бедността и с риск от социално изключване.

    Рискът се преценява спрямо жизненото равнище на съответната страна и включва семейство от 4 човека, с две деца под 14 години.

    10 892 евро е прагът на бедност годишно в Естония, 8019 е в Латвия и малко на 7000 евро - в Литва.

    В Гърция прагът на бедност е 9450 евро, в Румъния 13 714 евро, а в България 7765 български лева.

    На другия полюс са Чехия, която има най-малко граждани в риск: 13.3 процента, Финландия с малко на 16 на сто и Дания и Холандия съответно 16.7 и 16.8 процента.

    Коментиран от #14

  • 13 Консерватор

    26 4 Отговор
    Славчо и компания (сценаристите) вече 20 години дават абсолютно разнопосочни сигнали относно това къде са разположени в политическия спектър. Тези хора са гравитирали като възглед от дясно до ляво и от ляво до дясно..., какво да очакваме!?!
  • 14 hard

    13 8 Отговор

    До коментар #12 от "ИСТИНАТА":

    България е така защото от 90г започна разграбването от Бкп.После започнаха и масовата си приватизация и в 97г и си приватизираха цяла България.Сега България се строи на ново с най-различни сгради учиюища, детсни градини, спортни зали, улици, магистрали!Увелиха и минималната и работна заплата за втори път даже!Кога след 89г и кой направи тези неща.Кой от тогава увеличи мкнималната работна заплата?Кой?Май няма такива и такъв, а, нали!!!

    Коментиран от #23

  • 15 Гацо

    17 4 Отговор
    Ако Враца стане мамалигарска аз се местя там да живея и ставам одма мамалигар
  • 16 nqkoi

    33 7 Отговор
    Слави има много издънки през годините и не може да му се вярва, колкото и да се прави на убедителен. Давам не далечни примери, както той обича да казва:Първо подкрепата към Симеон и НДСВ. Второ подкрепата му към Меглена Кунева. Трето към онази малка душица, която нарече народа дебили. И още много такива подобни смешни "подкрепи'. Най-интересното в цялата история, че се отрича от всички след време, все едно не са делили една баница. И цялата тази пародия се излъчва всяка вечер по протурската национална телевизия.
  • 17 Макак

    26 13 Отговор
    Татуиран маймун !

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ТРОПЧО

    15 24 Отговор
    СЛАВИ ДАВАИ НАПРАВИ ПАРТИЯ НИИ СМЕ С ТЕВ ВСИЧКИ ЩЕ СА С ТЕБЕ ДА ИЗМЕТЕМ ТЕЗ БОКЛУЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА НАРОДА МУ ТРЯБВА ВОДАЧ ТИ СИ ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕШ ДА ГО СЪБУДИШ
  • 20 чалга

    17 8 Отговор
    Слафчо направи и ти секта Барекоф 2!
  • 21 Ташко Мъдев

    18 4 Отговор
    Въй, въй.....в България идиоти нямат свършване.
  • 22 селянин

    17 8 Отговор
    Давай СЛАВИ..поведи хорото на северозапада,Чипровци беше пръв с/у османлиите..още през 1688г.Първото антифашистко въстание е избухнало в северозападна Б-Я..1923г.,,Септември,,ще бъде май-Гео Милев..стига привилегии за,,другата,,..Б-Я

    Коментиран от #30

  • 23 Ташко Мъдев

    10 8 Отговор

    До коментар #14 от "hard":

    Не забравяй, че Виденовото правителство на БСП раздаде и валутния резерв и доразграби маса държавани тогава предприятия на верни другари и бяхме почти пред пълен фалит.Приватизацията след това беше единственият начин да спре това.Не беше идеална, но бе необходима.А и по успешна от доста други бивши соц. държави.

    Коментиран от #32

  • 24 Валери

    19 1 Отговор

    До коментар #8 от "Иво":

    Политиците ти не са спуснати от небето. Политиците ти се избират от тебе и мене. Щом политиците ти те крадат и са си още там значи ти и аз сме прости, нито САЩ, нито Русия са ни виновни.
  • 25 ЛСД

    5 2 Отговор
    Не разбирам "този"?!? Като нямаш акъл за 5 стотинки,какво постоянно се навираш в пространство,което не ти е мястото,а и на другите дебили....!?!
  • 26 Гост

    2 8 Отговор
    Щом Слави има милиони без да краде,граби,взима рушвет и др.подобни значи нещо разбира.
  • 27 Пешо

    1 1 Отговор
    Чалгата го е закъсал та сее продал за денги.Аз сам сам от северозапада та господа стига писахте глупости в Румъния е по зле от нас.Вървете на гурбет в Румъния .Но щеси дойдете боси и голи.
  • 28 СЛАВЧа кУЧИНДОЛСКИ

    5 2 Отговор
    Ви замазва очите. НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ. ИЗПОЛЗВА БОЛНИТЕ МЕСТА НА ХОРАТА,А РАБОТИ ЗА ПОЖИЗНЕНА ВЛАСТ НА БОРИСОВ.СЛАВИ Е ЛЪЖЕМИСИЯ........................ ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!!!!!!!! ВДИГНАХА ЦЕНАТА НА ХЛЯБА НАРОДЕН...ДА ВИ Е СЛАДКО!!!! ЩЕ ВИДИТЕ СЛЕД ДВА МЕСЕЦА КАКВО ЧУДО НИ ГОТВЯТ...
  • 29 Анонимна

    4 1 Отговор
    Как не ви е срам -депутати,министри,бивши такива и сегашни управляващи????? Народът тъне в мизерия,брои стотинки до заплати и пенсии!!!!!Кога ще си намалите вашите заплати,а да увеличите на народа???? Имате всички привилегии,права,пари,бизнеси,а народа-нищо!!! Защо не видите колко хора,реално са бедни -нямат пари спестени,плащат наеми,живеят мизерно,защото заплатите и пенсиите им са много ниски!!!! Защо държавата не предприеме нещо,за да не мизерстват работещите бедни и пенсионери?????
  • 30 Ancient evil

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "селянин":

    Ти у ред ли си бе??? Къв фашизъм тя е патил през 1923??? Или си бягал от часовете по история най- редовно, или си пълен гьон.
  • 31 Гост

    2 1 Отговор
    От стероидите и кокаина ,мозъка на Слави е станал на пикня !
  • 32 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Ташко Мъдев":

    Първо изтрезней, после пляскай глупости!
  • 33 Афаха

    3 0 Отговор
    С тия татуировки на змейове този палячо да дава морал си е доста комично
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове