11 Юни, 2018 11:42 26 676 47

Как "спира" турски ТИР на знак STOP? (ВИДЕО)

  • тир-
  • камион-
  • транспорт-
  • войната на пътя-
  • поповица

Отговор: Не спира!

Как "спира" турски ТИР на знак STOP? (ВИДЕО) - 1

Възмутителни кадри от видеорегистратор бяха споделени във Facebook групата "Снимам нарушители".

Шофьор на лек автомобил засне как турски тежкотоварен камион нагло отнема предимството му на главен път, подминавайки невъзмутимо знак STOP.

Нарушението е заснето на артерията Е-80, на влизане в село Поповица, посока Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    201 20 Отговор
    Щото на знака пише STOP вместо DUR (bak) и тъпира не го е познал!

    Коментиран от #10, #36, #40

  • 2 ванката

    211 13 Отговор
    тези полу-грамотни примати ни трепят от много години но както всичко останало в тази държава никой не прави нищо за да се промени (визирам специално турските тираджии)
  • 3 Лупи

    169 7 Отговор
    Трепят щото няма държава. Има администрация, която обслужва семействата на работещите в нея и господарите си. Иначе при няколко ефективни присъди ще се замислят, ама това не може да се случи по ред причини. Ние сме едно от най-смотаните племена на Земята и то главно защото от всички други самите ние най-много тъпчим свои.

    Коментиран от #29

  • 4 Гостенин

    97 4 Отговор
    Тези изроди карат като все едно всички трябва да се съобразяват с тях и все едно във всяка една ситуация са с предимство. Много пъти са ме засичали по подобен начин, жалко, че нямам видео регистратор за да запише колко нагли са! Изпреварват в населени места, при идваща кола в насрещното без да им пука, излизат от бензиностанции без да се оглеждат и игнорирайки движението по съответния път изнасяйки ТИР-а така, че заема и двете платна при маневрата и още много такива... Пътят Лесово - Русе е просто ужасен не само от влиянието им на асфалтовата настилка(ремонтирана преди няколко години), която на много места е пропаднала и са се образували коловози и обикновените автомобили подскачат нагоре-надолу, а и заради откаченото им шофиране. Контролът на тези джигити е никакъв.
  • 5 Лоренция

    1 43 Отговор
    Тираджии късайте ми етикетаааа. Все добри неща ми обещават а с тебе лоши ми се правят.Късай етикета да дай щом съм твоя ползвай ме докрай!
  • 6 Петър

    32 42 Отговор
    Аре престанете да плюете по управляващите и Слънцето! Нали сме обявили война на нарушенията на пътя! Този който е снимал клипа, защо не спря тира? Що не го плени или уби? Война е! Слънцето не може навсякъде да огрее. Нали грее Меркел и сие. Все пак Европредседателство е с предимство!
  • 7 Гост

    71 5 Отговор
    Не спира,защото си плаща, където трябва и няма кой да го глоби.Същият във Европа е "по католик от папата ".Контрол трябва,а не само имитиране на дейност.
  • 8 ооо

    11 86 Отговор
    хехе...всички "беди"в България са от турците аман ще ви поникнат рога,знаете като на кого...

    Коментиран от #11, #14, #15

  • 9 Стамат

    84 9 Отговор
    Турците в цяла Европа са така нагли и безскрупулни все че някой им е длъжен винаги .А особено по тези територии се държат все едно още са техни. Но ще бъдат сложени на място време си е . Австрия вече работи по въпроса .Сега е моментът и Германия да им го набие .А що се отнася до нас .Сами сме си виновни.
  • 10 Гост

    76 2 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    То ако има закон и солени глоби, ще научи какво е stop. То и в Гърция не е dur, що не се пробва там. Но законите в България са такива че важат само за българи.
  • 11 Голям прос

    32 3 Отговор

    До коментар #8 от "ооо":

    Не само в България карат така. Ако ги хващаха и глобяваха, нямаше да са толкова нагли. Даже щяха да са образец за примерно шофиране
  • 12 Адолф

    57 15 Отговор
    Аз мюсли добър и отговорен шофьор не съм виждал-нито араби,нито турци,да не говорим за нашите помаци,с купените книжки!!!

    Коментиран от #30, #31

  • 13 ДА АМА НЕ

    40 7 Отговор
    Този анадолски измекяр се учил да шофира на родната си каба.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 nнннн

    43 5 Отговор
    Циганина вчера излязъл от пещерата и седнал да шофира,откъде да знаете правилата за движение.
  • 17 даи

    46 5 Отговор
    Ако се събираха глобите на турските тираджии, можеше да си купим 100 нови самолета за армията ни.

    Коментиран от #26

  • 18 Лоренция

    3 14 Отговор
    Добри тираджии. Бъдете все така мили и добре плащащи . Ескорт до Дубай!
  • 19 Лоренция

    3 18 Отговор
    До Всички фенове на поп фолка. Мили мои гледайте моята нова песен само и единствено в канала на Hit mix music и по телевизия Нit mix channel, не забравяйте да пишете коментари и парчета нагоре. Целувки горещи, ВАША Лоренция!!! Скоро ще подготвям дует с Емануела.
  • 20 Шофьор

    58 10 Отговор
    Драги приятели, искам да ви споделя, че турците съм виждал как на границата си предават една и съща винетка и не я лепят на колата, ами я мокрят, слагат и след като преминат транзит пак я дават на някой. Тировете много често до миналата година преминаваха България като сива територия на картата без никаква винетка, а те унищожават пътната ни настилка. Същият ад е и в северна Гърция, гледат да не минават по магистралата, за да не плащат тол-такси и трошат крайбрежния път, спират, пикаят, с.рат, ядат и какво ли не. В Бг им се предлагат проститутки и наистина държава и полиция няма, а може за 1 ден да ги оправи! А какъв невероятен боклук правят край пътищата, всичко се изхвърля през десния прозорец. Спасението е само тол-такси за тирове + годишна винетка, без която да не може да преминеш границата. След като Южен поток мина през Гърция, защо и турските тирове да не пътуват през Гърция и Македония? Изобщо не ни е необходимо това замърсяване, проституция, трафик на наркотици, убийства на пътя от многото катастрофи. Ние сами ако не си пазим държавата и природата, кой ще ни я пази? Ако все пак маршрута им минава през България, например Румъния-Турция, да се въведат регулации и всичко да минава с товарни влакове по БДЖ. Така на електричество няма замърсяване, няма тирове и срутени къщи или убити хора от челни удари, а приходите ще влизат в БДЖ и тя ще се спаси. От нас си зависи да не сме транзитния к.неф на Европа!

    Коментиран от #25, #46

  • 21 ахахах

    22 3 Отговор
    99.9% не се плащат глобите от небългари
  • 22 Маличка

    7 6 Отговор
    Държите се като арабите
  • 23 Павлин

    10 4 Отговор
    Е.....как да спре на знака който не познава на него не пише "DUR"
  • 24 Павлин

    6 4 Отговор
    Е.....как да спре на знака който не познава на него не пише "DUR"
  • 25 hmhmhm

    5 4 Отговор

    До коментар #20 от "Шофьор":

    Защо смяташ че на ток няма замърсяване?
  • 26 Кат

    15 2 Отговор

    До коментар #17 от "даи":

    Глобите се събират ама на ръка.Всичко е заради нашите корумпирани катаджии .Турците знаят че срещу 20 евро подкуп всичко ще му се размине..
  • 27 bul

    14 16 Отговор
    Вайкането на българина няма край,то като няма и километър нормален път в тази държава от краденето на ганьо и както винаги турците виновни ,а аз съм виждал български шофьори как индианската шофират в съседна Турция,като елементарен пример в по-големите бъл.градове като видят автомобил с друга регистрация почват с клаксони да притесняват макар и да са по неможещи в шофирането типично по български ,това го няма никаде по света .Това говори за ниския мантилитет на българите по пътищата...
  • 28 798

    17 0 Отговор
    глобите са само за българи, на другите не могат да им ги вземат
  • 29 Лхаса е част от Тибет

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Лупи":

    Абсолютно си прав, но негодниците в парламента и правителството не правят нищо, за да направят възможно налагането на ефективни присъди на място и на момента. Защото като го отпериш с €1,000 за неспиране на знак "Стоп" в рамките на 5-6 часа и му отнемеш книжката за 6 месеца, турчинът няма да е бабаит, ами ще се пос...ре! Толкова ли е трудно видеото да се предаде на компетентните органи и те да се задействат ПРЕДИ турският негодник да е напуснал границите на страната?! Ама иска се преди всичко желание да се свърши работа и после начини и финансиране ще се намерят.

    Ако правителството каже: "Дайте да спрем войната по пътищата, нека моментално качваме видео с нарушенията, катастрофите и снимки на извършителите, но ще ни трябват 20 млн. лв. и два месеца срок от гражданите.", кой няма да им подари пари, само и само утре като го ударят да има и свидетели, и записи, и доказателства. Просто е, трябва само да се предприемат промени в законите, защото сега видеото не е доказателство според нормативната уредба...
  • 30 Макс

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Адолф":

    А защо се случва така ;защото не е възможно .или не е редно да насочвате хора с транзитни привози през някакви си селски пътища .направете така че който минава само през територията на България изобщо да не се налага да влиза в села ,градове и др . Населени подобни ..7774
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Бесен Язовец

    8 5 Отговор
    С феса всичко е ясно, направи ми добро впечатление самото село, чисто, подредено, трябва да им забранят на турците да минават през това хубаво българско село !

    Коментиран от #41

  • 33 гостенин

    29 6 Отговор
    Аз съм собственик на фирма за тежкотоварни превози.Смея да твърдя,че именно турските камиони летят безнаказано и без всякакви скрупули погазват всички правилници.Причините са няколко: ПЪРВО-огромна част от водачите на турски тежкотоварни камиони са АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТНИ,именно поради тази причина се движат на групи от по няколко камиона-води ги един полуграмотен; ВТОРО- турците са ЕДИНСТВЕНИТЕ,които НАПЪЛНО ПОГАЗВАТ регламентите за време на управление,тръгвайки от Турция не спят с дни,поне до Унгария,през това време се зобят с всякакви разрешени и неразрешени стимуланти,в резултат зад волана стои зомби; ТРЕТО- турците МАСОВО управляват под влияние на алкохол и наркотици; ЧЕТВЪРТО- с тръгването от Турция им се обяснява,че всеки проблем се решава с пари(дори в западна Европа) и едноклетъчните се юрват без грам мисъл в главите.Това,което написах е АБСОЛЮТНО ВЯРНО и БЕЗПРИСТРАСТНО.Който иска,може сам дасе убеди.
  • 34 Мишо

    7 10 Отговор
    Картинката не отговаря на истината Тира идва от стара загора значе е български Фотографа идва от капитан андреево и използва неправилна телефона си по време на движение

    Коментиран от #39

  • 35 Лоренция

    3 2 Отговор
    Ха такааа олелее
  • 36 куку руку ку

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    Това кръстовище е лошо регулирано. И аз първият път като минах от там изпаднах в ситуацията на шофьора в тира. Само че в последният момент успях да спра, като видях, че този от ляво няма намерение да намали. До последно мислех, че аз съм с предимство. Знакът СТОП там лесно се пропуска от погледа.
  • 37 Посерко

    6 3 Отговор
    На мен това ми прилича на грешка. Много пъти съм пътувал София-Хасково и това кръстовище в Поповица е много подвеждащо.

    Движещите се направо са без предимство за сметка на тези идващи от лявата/дясната има страна, в зависимост в каква посока пътуваш.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Каската

    9 2 Отговор

    До коментар #34 от "Мишо":

    Тира си е турски отвсякъде и точно там има СТОП.
  • 40 PlimP

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    само за тва ще да е, дали в Германия , примерно, пак така не спира, ще му пукнат гъза от секс, но тук родната милиция ни пази
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Али Риза

    8 1 Отговор
    Този турски тираджия знаете ли, че сигурно е на две кани кафе и три кутии цигари, и вече си комуникира със всевишния, та с тия глупави знаци ли ще се занимава......
  • 43 слав

    9 0 Отговор
    Не им пука на цървулите. Пък и от какво да им пука...Някой да е видял турски TIR спрян от ДАИ за проверка?!
    https://youtu.be/G13d8mm7joI
  • 44 Кекс

    2 0 Отговор
    Спира си, както черен джип спира на стоп, обърнат тригълник и червено. Ама и маркировката е добре направена, чудно.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Истината боли много

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Шофьор":

    Прав си, но Винету нали поддържа на Ердоганя това което му се клати отдолу в шалварите,та как да стане тази работа???При такива управници на които всяка втора хвалба е за магистралите по които ще се движат приятелите му от Анадола.....
  • 47 Мъка,мъка....

    3 1 Отговор
    Укротителя на козички от Анадола няма и голяма вина!Вината е пак при нас и нашите гъзолизци контролиращи по пътищата на България.Може и дори да има камера на това кръстовище,но парите които ще се вземат на пресованата къртуна ще влезнат в някой мазен катаджийски ,,джоб"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове