Last news in Fakti

1 Юли, 2018 11:54 7 305 31

Жена загина при катастрофа, роми тръгнаха да мъстят

  • загинала-
  • ромка-
  • катастрофа

Тежка катастрофа е станала вчера на Подбалканския път София-Бургас, предаде Булфото.

Пътнотранспортното произшествие е в района на с. Дъбово.

На място загинала жена от ромски произход, возеща се в лек автомобил Опел. Колата се ударила челно с Тойота с ямболска регистрация. Няколко души са откарани в различни болнични заведения, с опасност за живота. Заради инцидента е назряло напрежение.

Роми от близките села са пристигнали на мястото на инцидента. Възникнало е напрежение между тях и хората опитали се да помогнат след инцидента. Пристигналите полицаи на мястото са успели да овладеят ситуация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

    148 4 Отговор
    Индуски ценности. Тия са тотал щета като хора
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гъзара

    77 0 Отговор
    Пак ли манготата...
  • 8 гост

    104 2 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Докато има политици които ги харантутят за да гласуват за тях.
  • 9 Шансу Имамов

    12 21 Отговор
    Око за две,зъб за чене.

    Коментиран от #28

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Само

    97 2 Отговор
    Бой до по.иране за тия изроди. Вместо да са ни благодарни , че ги храним и смучат от нашите пари без да правят нищо, те ,зверовете, ще ми мъстят . Да се прати жандармерия и да ги смажат
  • 12 ха ха ха

    93 2 Отговор
    За съжаление все повече такива 'напрежения' ще възникват. Това ни чака. От нас зависи дали ще убием змията докато е малка или ще чакаме да ни ухапе и отрови!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 пейо

    49 2 Отговор

    До коментар #13 от "Mustafa":

    Мустафа стои си на село и си гледай тютюна. Не ни занимавай с твоята неграмотност.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Зимата

    22 3 Отговор

    До коментар #10 от "Hxjcud57844":

    Тогава ще дойде моят час. Щом сега ББ и останалите от години геноцидиират българите, ако настане което каьващ ще се наложи да се накажат и местните продажни Ганьовци и поробителите, ако има такива. По-лесно е да унищожиш един остров или континент, отколкото да отделиш донрите хора и вандалите. Добри хора има и сред циганите в интерес на истината. Но Правосъдната, Законодателната системи не накаьват ефективно лошите. И ако дойде такъв ден какъвто описваш ще се наложи да се прекрати зверолника наседнъж. Той омръзва с един кръг от хилвди години системата често толерира злодеи, прецаквайки невинни. Не зная кой е виновен за катастрофата и не мога да се произнеса. Но вашият велик ББ и законодатели както и предните не пожелаха да оправят законите, служейки на директивите отвън, тплерират редица цигански и мутренски групировки, което превръща държавата във враг на всеки невинен индивид о повечето българи, защото НПОтата на Шорош лобират за ромите, а Ганьовци политици за пари слушкат. Глупаво е да се обобщава на етноси, но е факт, че не един ром е престъпник. И ме рдна мутра също.

    Коментиран от #20

  • 17 Yavuz

    54 3 Отговор
    Представям си след катастрофа вместо да помогнат на двете страни те тръгват да довършат останалите живи, тогава братче законът трябва да обяви това като терористична атака и се стреля на месо. За мен няма никаква разлика между тези мангали и терористите от ДАЕШ.
  • 18 Хаджи Папурко

    52 3 Отговор
    Кастрация на циганите и поставяне на ушна марка като при кучетата.Друг метод няма.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Yavuz

    46 1 Отговор

    До коментар #16 от "Зимата":

    Викаш добри хора има и сред циганите добре няма спор, но защо при такива инциденти сред българи или турци няма събиране на хора и проява на агресия. ПТП се случват и в български и турски селища ,но такова нещо не съм виждал, значи циганската душа е по скъпа от това на другите.

    Коментиран от #21

  • 21 Зимата

    27 1 Отговор

    До коментар #20 от "Yavuz":

    Защо сред българи и турци няма подобни жовотински прояви ли? Животинските прояви са присъщи на немислещкте импулсивни и страстни натури. Ето такива са се оказали и тези ромляни и дошлите. Аз на това му казвам животинска работа - още не си разбрал какво е станало и започват вандализъм. Докато повечето българи и турци са с по-разумни натури и първо мислят, а после действуват. Но в дискотека съм попадал и на булгериън вандали, скачат да те бият, а нищо не си им направию. Ето затова е Законът, Правосъдната система, да наказва саморазправящите се биячи. Но законодателите са калпава продажна сбирка и не искат да оправят Законите, защото имат интерес да са паразитна пълнеща гушките си прослойка, а не да е добре живота за нас. Ето, да погледнем реално, всеки от тези хрантутници депутати, щатни и нещатни сътрудници и техни консултанти, гълта колосални пари. ОТКЪДЕ ИДВАТ ТЕ? Ако НАП ги погне за недекларирани доходи едва ли ще оцелее някой през ситпто? Всеки месец с костюми надхвърлящи многократно доходите им, гориво за коли, какво ли не. Защото системата е прогнила от хилядолетие и който му дадеш власт става кърлеж над теб и иска да лапа повече, а не ти... И в Райха, Османнската, Вавилонската, Социалистичеслата, ЕС, все е така - куче кокал не пуска и иска по-голям...
  • 22 борката

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    "Тоягата на държавата" му е вкарана на дълбоко и без възелин на обикновения българин
  • 23 Иванов

    16 1 Отговор
    Трябва да изринем тиквите и да вземем челния опит на Ердуган. Обявяваме ги за терористи от ПКК и ги почнаме с бтр- ите, докрак!

    Коментиран от #25

  • 24 Жоро

    18 3 Отговор
    Само Хитлер и бай Тошо ги оправяха. САПУН мамичката им. Ама така е като ги толерираме.
  • 25 Yavuz

    21 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иванов":

    Когато ЗАКОНИТЕ са точни и се изпълняват както трябва всичко влиза в релсите. Преди в Турция коктейл молотов се използваше много често от симпатизантите на ПКК при протести и причиняваха много щети, но приеха ЗАКОН обявяващ това като терористична атака и проблемът се реши. Циганите много често нападат с хладно оръжие и при наличие на това ако полицаите имат право да употребяват огнестрелно оръжие без да носят отговорност ситуацията много бързо ще се промени.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 сноу

    14 4 Отговор
    Трудно е за схващане що за племе е българското.Циганските орди са докарани от султан Мурат и са използвани да свършат мръсната му работа и се плячкосат земите превзети от армията му.По-късно поне в България същата циганска сган ,удавя в кръв Батак ,Априлското въстание и къде ли не ,навлечени в турски потури и ислямска вяра,се използват от турците като ударен отряд за тормоз над българското население.Същата тая цигания сега 1-2 века по-късно се използва пак за същото ,а ние българите ги дундуркаме и кътаме сякаш не руснаците ,а цигуйците са ни освободили от Турците.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 hitler

    0 0 Отговор
    samo tazi s kosata shte ni izbavi ot tazi gnusna ciganska pomia
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове