Last news in Fakti

3 Юли, 2018 22:00 1 424 20

Борисов се отчете на Таяни

  • бойко борисов-
  • антонио таяни-
  • страсбург

Министър-председателят Бойко Борисов разговаря с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни преди да представи резултатите от работата на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз в пленарната зала в Страсбург.

“Приоритетите, които заложи Българското председателство, успяха”, каза председателят на ЕП. Той благодари за доброто сътрудничество по време на председателството. “Работихме много успешно лично с теб, твоя екип и министрите”, подчерта Таяни пред премиера Борисов.

“Обещахме в началото на нашето Председателство и това направихме - търсихме консенсус между държавите и институциите, дори и когато имаше големи противоречия”, каза министър-председателят.

Той изрази увереност, че темата за развитието на страните от Западните Балкани ще остане сред приоритетните политики на ЕП. “Нашите успехи са и ваши, защото ако не работихме заедно, никога нямаше да се случат“, подчерта премиерът.

Той акцентира върху важността на проектите за инфраструктурна, транспортна и дигитална свързаност, посочвайки че това ще бъде гарант за сигурността и мира в региона, включително и по темата с миграцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истина

    38 3 Отговор
    Борисов и Цветанов са ВРЕДНИ за Майка България!
  • 2 Кибик

    34 2 Отговор
    А кога ще се отчете на българите? Нашата страна остава най бедната, най корумпираната, най болната, най неграмотна, най циганизиращата се, най бързо намаляващата държава в Европа. Междувременно Той се прави на международен лидер, големите началници Го потупват снизходително по рамото и казват: оооо, Боко, добро куче, ето хапни една две пържолки, а Той радостно върти опашки и скимти от задоволство.

    Коментиран от #4

  • 3 Хerez

    29 3 Отговор
    Анимационния герой от Банкя се отчете на Тавани, смешник.
  • 4 нагло и продажно

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "Кибик":

    Така си е СРАМНО и ПОЗОРНО поведение на Бойко Методиев Борисов !!! Този "човек" без шефове и з@дника не може да си обърше !
    Сега само гледайте и как ще ни набута и едни имигранти по заповед на германската си шефка !

    Коментиран от #7

  • 5 БРЕ

    22 1 Отговор
    Борисов се бил отчел на Таяни. А ког ще се отчете пред българският народ, нали уж българите са ми били по мили, какво направи за България и българите ББ , освен спирането на " Южен поток", " АЕЦ " Беляне", новите цени на винетките, нови цени на тока, горива, парно, справи ли се с битовата престъпност, убийствата, и пр. Живеем ли по добре, н-р от времето на Станишев или Орешарски. увеличенията на пансии и заплати пакриват ли новите увеличения? Хиляди въпроси.... малко задоволителни отговори.

    Коментиран от #10

  • 6 Инкогнито

    16 1 Отговор
    Нощо не разбирате на Бойчо му трябват пари и на другите гербаджии ( БКП партийци) на вас пари не ви трябват те искат да живеят хай в бедната държава за да блестът с охолен живот на наш гръб!
  • 7 Гого

    16 1 Отговор

    До коментар #4 от "нагло и продажно":

    Бойковата работа в ЕС е заучено поведение от времето на соца на посредствени хора, които стоят близо до висшестоящите, а именно " Браво Другарю Директор, Вашата пръдня мирише най - хубаво".
  • 8 onq s konq

    0 17 Отговор
    Що не го смъкнете тоя Борисов като толкова ви дразни,а само го оплювате?Щото сте "малокалибрени" на изборите ли?И ще ви кажа защо сте "МАЛЦИНСТВО" ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10Г.- ЗАЩОТО НЕ СТЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ НА БЪЛГ ИЗБИРАТЕЛ ДОСТОЕН ЗАМЕСТНИК НА БОРИСОВ!И пак повтарям за най-глуповатите от вас-ПРЕДЛОЖЕТЕ ЧИТАВ ЗАМЕСТНИК НА БОРИСОВ,"ДОЛУТО" ЩЕ ДОЙДЕ ОТ САМОСЕБЕСИ.Ама само да критикувате "по вашему" и да викате "долу"...е НяМА СТАНЕ ВАЩА РАБОТА-по-смърт-но!:)

    Коментиран от #11, #12, #15

  • 9 XUEHDF102

    9 0 Отговор
    Отдавна си знам.ТОЗИ........Б.Х....И..БА -фамилиите на всички и на цяла държава наречена БЪЛГАРИЯ.Отдавна се ЧУДЯ за какво повече търпим.Време е .............
  • 10 работно време

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "БРЕ":

    А накой замисля ли се този премиер, кога изобщо се прибира в България ?
    Ми той постоянно виси на килимчето при шефовете в чужбина! Като не се прибира, как да знае, какви проблеми има тук и как да ги реши, важното е някакси да му се махнат от главата !? Имам чувството, че си идва само на почивака да порита мачле да си преброи "отчетеното" и писле да си го разпредели по сметки, фондове и острови ! Е разбира се и да каже нещо за гадовете и жълтите мръсници !
  • 11 Курбан чорба

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Скрий се бе герберски робе........

    Коментиран от #13

  • 12 Коняр

    16 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Кон, не е далеч деня в който в България ще останете само ти и циганите. Тогава премиер ще бъде бат Сали или дон Цеци.
  • 13 onq s konq

    0 8 Отговор

    До коментар #11 от "Курбан чорба":

    Е що да се крия-нямам да връщам пари,МВР-то не ме търси...
  • 14 Езиковед

    9 0 Отговор
    Интересно на какъв език разговаряха.
  • 15 Гого

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    За смъкването, колко пъти требе да го смъкване, за въздигането му отново, е виновно невежеството на народа на първо място, корупцията, платения вот, и още няколко дребни подробности. А относно издигане на кандидат - образовани хора с качества има но докато не се издигне върховенството на закона над всичко дали ще е Боко, Цеко, Нако или Ждрольо няма да стане. Хората 99 проц. са еднакви и лесно могат да се корумпират било то по своя воля, било насилствено.

    Коментиран от #17, #18

  • 16 РОДОПСКА КУХА ГАЙДА !

    5 0 Отговор
    И колко е грешен ? Дяво
    а може спокойно ДОРИ ЖИВ да го пусне в казана с бандата му.
  • 17 справедливост

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гого":

    Как на какъв?! Че Бойко е полиглот! Не знаете ли?! Сигурно на санскрит, а може и на арамейски да са полафили! За наш Боко това не е проблем! Той е роден талант! Това да оставиш държавата си без армия и да допринесеш за това народа ти да е най-бедния в света, да няма никакво здравеопазване, а съдебната система да под всякакво ниво, и.... по-добре да спра, че е страшно, но за да постигнеш всичко това във вреда на собствения си народ е истински талант и непростимо предателство! И не е просто страшно, а ужасно, унищожаващо, нечовешко..... Тези самозабравили се получовеци не са и за затвора, те са за разстрел!
  • 18 onq s konq

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Гого":

    Според думите ти излиза че ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДИГНЕ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА,защото иначе който и да е начело на държавата,нещата ще са си по старому.Ами обясни го ясно на тия дето викат "долу",че ПЪРВО ИЗДИГАНЕ НА ЗАКОНА,А ПОСЛЕ "ДОЛУ ББ"!Щото така тия хора слагат каруцата пред коня,което си е дразнещо.От тук следва че всякакви протести би трябвало да са не ПОД ПРОЗОРЦИТЕ НА БОРИСОВ,а ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА защото СЪДЕБНАТА ВЛАСТ Е НЕЗАВИСИМА И БОРИСОВ НЯМА ВЛАСТ НАД НЕЯ.
  • 19 Госг

    2 0 Отговор
    Искам да попитам, не трябваше ли Б.Б. да отчете европредседателството първо пред българското НС и след това да лице европейски задница. Все пак председателството е на България, не на Б.Б.
  • 20 Морук

    1 0 Отговор
    Цяла байгалария му се отчитаме всеки месец,все требе и той да се отчете на някой,само по тивито приказва аз туй аз онуй,той на нас няма да са отчете ама в гроба всички ще сме равни,сиреч ше даваме сметка,пък неговата е доста голема
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове