Last news in Fakti

9 Юли, 2018 20:15 2 083 38

Цветанов на конференция на мозъчните тръстове

  • цветан цветанов-
  • мозъчни тръстове
Цветанов на конференция на мозъчните тръстове - 1

"Заминавам на едноседмично работно посещение във Вашингтон, където ще участвам в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове „В преосмисляне на голямата трансатлантическа сделка“", съобщи председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Форумът ще се проведе в 8 сесии, които са посветени на: състоянието на ЕС и САЩ, влиянието на Брекзит върху САЩ и Европа, възможностите и предизвикателствата, създадени от новите технологии, както и трансатлантическите перспективи за технологиите.

На конференцията ще се обсъждат още съвременните проблеми и предизвикателства за бъдещето на трансатлантическата търговия, бъдещето на НАТО и трансатлантическото споделянето на отговорности, трансатлантическото единство в свят на геополитическо съперничество и борбата с тероризма и трансатлантическата политика в Близкия Изток.

Преди участието си в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове, ще се включа и в 9-ата Среща на върха на Трансатлантическата парламентарна група, която също ще се проведе във Вашингтон.

В рамките на работното си посещение във Вашингтон ще проведа редица срещи с представители на правителствени и неправителствени организации от САЩ и Европа", допълни Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вучков- професор

    64 1 Отговор
    Е това вече е извратено ...ама направо си е перверзия!

    Коментиран от #13

  • 2 Б.МЕТОДИЕВ. Б.

    54 0 Отговор
    Когато го пращам по такива мероприятия, Цвъки взема мозък на заем .
  • 3 Санкция

    49 1 Отговор
    Изпратете някой с поне малко мозък...
  • 4 memo

    23 0 Отговор
    Д-Р 90/60/90 дали практикува естетическа мозъчна хирургия,преполагам ще има доста клиенти,някой паралии,някой руси.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Буда

    30 0 Отговор
    ...жълти зъбки и нерви лабави...
  • 8 ТОЧКАТА

    35 0 Отговор
    Чудна работа!това ли е МОЗЪЧЕН тъст...да,да тъст....иначе не ми се мисли тръста с такива капацитети какво може да сътвори.
  • 9 ТОЧКАТА

    35 0 Отговор
    О ,боже!!!!
  • 10 Кибик

    42 0 Отговор
    Ха ха ха ха ха, прихнах да се смея, задавих се и си разлях бирата при тази новина. Ще трябва да го прекръстим от Цецо Гуменката на Цецо Мозъка
  • 11 виц та дрънка

    38 1 Отговор
    "Заминавам на едноседмично работно посещение във Вашингтон, където ще участвам в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове "
    Хахаха тоя ВИЦ яко ме разсмя !!! Ама да вземе и Боко, че те хората толкова кухи кратуни не са виждали !
  • 12 672

    39 0 Отговор
    Ченгето- физкултурник, на среща на Мозъчните Тръстове! :-(
    Ще обсъждат състоянието на ЕС и САЩ, транс граничната търговия и влиянието на Брекзит и състоянието на НАТО. Все специални теми, където Цветанов е учил за това, работил го е и е абсолютният професионалист
    Е това ако не е някаква трагикомедия!
  • 13 Пешо

    29 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вучков- професор":

    Това е някаква шега!
  • 14 Хахаха

    33 0 Отговор
    Дали не са безмозъчните тръстове ?
    Иначе не се връзва.
    Хахаха
  • 15 Да вземе

    11 1 Отговор
    и дружката си по джогинг - Веско Маринов
  • 16 Оня с магарето

    19 1 Отговор
    Абе няма ли транссексуални тръстове за даржане на.пожарникарски маркучи
  • 17 Bahti

    14 0 Отговор
    Манджурски кандидат на калибровка!
  • 18 Гост

    18 0 Отговор
    Събират тъпанарите да им преливат мозък, но за благозвучие са избрали това гръмко заглавие!
  • 19 додо

    28 0 Отговор
    Снимката на олигофрена с кодово име "мозъчен тръст" направо кърти мивки!
  • 20 Weee

    24 0 Отговор
    По усмивката му ще разберете,че е над Айнщайн.И с този пронизителен умен поглед.
  • 21 Естествено

    24 0 Отговор
    Агентът на снимката е привикан в Америка за пореден инструктаж, а и за да передаде поредната информация за България. На висше държавно ниво, преди тази роля се изпълняваше от Плевнелиев, а днес - от този. Ние сме абсоюлтно зависима и управлявана от вън държава. Ако не беше така, агенти на чужди държави нямаше да бъдат в политиката и в управлението, а в затвора - за държавна измяна.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 onq s konq

    1 29 Отговор
    Ше обясня на превъзбудените русофилски мозъци ПРИНЦИПНАТА СЪЩНОСТ НА НЕЩАТА в политиката.ПОГРЕШНО СИ МИСЛИТЕ,че критиките ви относно външният вид на "ЕМИСАРА" НИ/в случая Цветанов/,филосовската и научната му подготовка по различни теми,образование И ВСИЧКО ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ ИМА НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ В СЛУЧАЯ....Цветанов е там,за да ЗАСВИДЕТЕЛСТВА ПРЕД АМЕРИКА БЪЛГАРСКАТА ЛОЯЛНОСТ И РЕШИМОСТТА НИ В БОРБАТА СРЕЩУ РУСКИТЕ АКТИВНИ ВМЕШАТЕЛСТВА И ДОМОГВАНИЯ СЪС ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА и да донесе обратно инструкции и уверения за активна амер. помощ по проблема!И всичко това колкото и елементарно да е ви го пояснявам защото ЗНАМ че Русия е възприела подход за замяна на железобетонните ви тикви с ДЪРВЕНИ...по "икономически причини",което пък рефлектира върху качеството ви на АДЕКВАТНОСТ:)

    Коментиран от #25, #27, #32

  • 24 Гост

    23 0 Отговор
    Кат са види интелигентото ти излъчване в стил пикаещ бобър,на човек му става ясно,на какво световно под ниво е,мозъчният тръст!
    Какъв тръст бе,животно с животно!Това да не ти е успоредка!
  • 25 Гумени глави

    24 0 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Докато се върне дали ще помни какво са му казали

    Коментиран от #26, #31

  • 26 onq s konq

    1 19 Отговор

    До коментар #25 от "Гумени глави":

    Уффф...Аман от тъпофилия...Ами ЗАПИСВА СИ БЕ ,ЗА-ПИС-ВА СИ!Въпросът обаче е ЩО ЗА КРИВО СЪЗНАНИЕ ТРЯБВА ДА ИМА ОПРЕДЕЛЕН ИНДИВИД ЗА ДА ЗАДАВА НЕ САМО ПОДОБНИ ВЪПРОСИ,НО И ДА ТАИ НАДЕЖДИ ЧЕ ОТНОВО ЩЕ УЧАСТВА АКТИВНО В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ?!...както 45г с руските танкове зад гърба си!:)
  • 27 673

    26 0 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Само за Борисов, Цветанов и привържениците им образованието и опитът няма значение!
    Засвидетелстването на лоялност на к`та, може да стане и по телефона, а не за наша сметка. Тоя Г`з дължи на хазната 500 000 от простотиите които свърши като вътрешен министър. Това са моите пари и парите на останалите. Когато се харчат моите пари очаквам да се харчат от разумни и отговорни хора, а не от вифаджии, със самосъзнание на проститутка.
    На времето имаше едни такива същите, които ходеха да засвидетелстват лоялност постоянно. Разликата на новите със старите никаква! И едните и другите правеха едно и също! - Свирки! Да ми представяш някакъв дудукчия, че изпълнявал важна мисия, а той в същност да духа на презокеанските му началници е смешно. Това, че си падаш по магистралната любов, не означава, че това е правилната стъпка
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 azko

    20 0 Отговор
    Тоя вместо да е в затвора , ще ми обикаля напред назад с държавни пари.Ай сиктир ве.
  • 30 главчо

    13 0 Отговор
    Замаскирана конференция на американското разузнаване, тоя отива на инструктаж!
  • 31 малкия

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Гумени глави":

    Със сигурност ще помни всяка запетая дори, защото ако не помни шефовете там дето отива ще пратят някой като господин Уорюик да им припомни на тия, къде са им сметките и колко лесно могат да ги загубят, ако ги споходи амнезия.... Цвцо наистина е идеалният представител на ГЕРБ, за консултации с началството им там - здрав физкултурник, експерт по избори и броене на бюлетини, верен доберманн на Боце, той излъчва европейсо бъдеще с Атлантически инструкции. Той е нещо като Мартин Борман, за Третия Райх - държи партийната каса и физкултурата на ГЕРБ Младвжи. А, казват, че Райха, КомунизЪма, тоталитаризЪма си отишъл? Отишъл си друг път. Даже и АБВ, Младежи са достоен продължител на Юдейския халифат и Хитлер Югенд, Димитровски Комсомол, ГЕРБ младежи и прочие. Като се върне и ще видим какво са го инструктирали, дали да дозакрият България или да ни дооберат и довършат бавно, садомазохистично ставайки патриотично милионери и милиардери? Резултата ще броим наесен.
  • 32 селфи

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Човече, ти ме кефиш! Такава убеденост, в правилната политика на герберите към нас, което аз намирам за геноцид демонстрираш, че ако беше пред мен щях да те черпя един стек бира, честно. С хора като теб и Цецо и Боце е истинска загадка как България е оцеляла и 1 ден? Ти просто лъхаш на лобизъм, надминал си и Боце по това. Хора като теб са безценни. Дай пет, пич!
  • 33 бббббб

    6 0 Отговор
    Хахаха Цвъки и мозък две несъвместими неща.
  • 34 Еничър

    3 0 Отговор
    На две магарета сламата не може да раздели.Цървула тръгнал на конференция,и то на мозъчните тръстове.Те ако знаят че няма мозък едва ли ще го поканят.Паразит
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ооооооо

    2 0 Отговор
    тоя за бройка са го взели. откъде толкоз интелект от един физкултурник!
  • 38 Чичо

    0 0 Отговор
    Там го показват като експонат на безмозъчен примат! Спомнете си, че преди два века навлизането на цирковото изкуство в Америка започва с шоуто на изродите!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове