Last news in Fakti

5 Август, 2018 09:32 4 301 48

Борисов: Доходите ще се вдигнат с 50%

  • бойко борисов-
  • доходи-
  • магистрала

Заложили сме си като програма и мисля, че ще успеем стокооборота ни с Турция да мине 10 млрд. долара на година, каза още министър-председателят

При този ръст на икономиката, до края на мандата доходите ще се вдигнат с 50%. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов по време на посещението му в участъка на ГПУ – Малко Търново, докато инспектираше състоянието на границата, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Бургас.

„Както се вижда АМ „Тракия“ точно я пуснахме и тя отесня. Сутринта като идвах, на 15 километра от Бургас вече все едно се кара по „Цариградско“ – с 60-70 км/ч, двете ленти пълни, кола след кола. Което пък от друга страна ме радва. Означава, че действително, не само на книга, както някои казват, но доходите се вдигат. Мисля, че в края на мандата ни ще бъдат поне с 50%, при тоя ръст на икономиката, бюджета и на тези колеги“, каза още премиерът.

„Българите имат рядко храбри и добре подготвени граничари“, допълни Борисов.

„Заложили сме си като програма и мисля, че ще успеем стокооборота ни с Турция да мине 10 млрд. долара на година“, каза още премиерът.

Близо 1 млн. лв. са получени за по-голямата част от кв. „Шипка“ в Малко Търново, за да бъде иновирана пътната инфраструктура с улици, булеварди и градинки, каза още премиерът.

Според него Борисов целта е Малко Търново да стане едно привлекателно градче, за да могат да се посрещат добре туристите, които имат засилен интерес към Странджа. По думите му догодина ще се мисли както за Родопите и Делиормана, така ще бъде включено и Малко Търново в проектите за по-добро финансиране и така да бъдат привлечени повече туристи и да стане по-атрактивен за младите хора.

„А такава красота като тук, никъде няма“, каза още премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диоген

    87 9 Отговор
    смешно и жалко, това ли ще е новата залъгалка за хората? Ей за много прости ни имате, еййй тикви с тикви !
  • 2 Забрави

    76 4 Отговор
    Всеки път едно и също,идват избори и обещания...ама после много бързо ги забравяте
  • 3 Така де

    62 5 Отговор
    Доходите ще се увеличат с 50% и цените на храните, ток, вода, бензин, лекарства ще се вдигнат с 50%. Относно голямото движение на коли към Бургас, то е в резултат на гастарбайтерство, над 240 работни часа месечно и продажба на имоти. А голямото движение на коли в посока Гърция е благодарение на кражбата от държавния бюджет и Евро Фондове
  • 4 Тюрлюгулаш

    74 7 Отговор
    Вероятно има предвид доходите на политиците и мутрите
  • 5 СссереМ

    28 88 Отговор
    В интерес на истината,доходите започнаха да се вдигат осезаемо откакто Борисов е във власта,вече никой не иска да работи под 1000-1500 лв.,така че уважавайте човека който ви извади от червеното блато.

    Коментиран от #6, #14, #19

  • 6 да да

    62 4 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Серсемен виждаш увеличение на доходите, а за увеличението на стоките и услугите се ослушваш или то няма такива.
  • 7 Мислещ а не тиква

    64 5 Отговор
    Те доходите се увеличават ВЪПРЕКИ БорисоФ...просто мина кризата ...ама ако бяха нормални и можещи хората във власта растежа щеше да е като в Румъния 6% а не 3 ...а някой спомня ли си как Тиквата искаше да ни откача от тях щот ни дърпали назад...десет години по късно те са два пъти по богати от нас....честито...

    Коментиран от #10

  • 8 устойчив вид

    56 4 Отговор
    Въпреки Борисов хората някакси оцеляват ! Дискавъри и Нешънъл Джеографик правят филми по въпроса, очаквайте скоро !
  • 9 stupid dog

    5 42 Отговор
    Батко ,вярвам ти! Говориш простичко и ясничко,за да те разбере народа!
  • 10 гост

    6 35 Отговор

    До коментар #7 от "Мислещ а не тиква":

    Пожелавам ти да просперираш като Румъния. Абе ти минавал ли си скоро през тая мизерия.
  • 11 Morgoth

    17 3 Отговор
    А дано, ама надали ... при икономически растеж под 4% и заплати, които вярно имат да догонват, но го правят с по 7% годишно, реалистично е за целия мандат на Борисов III да има ръст под 30%.
  • 12 МАРЧО

    22 5 Отговор
    Трай марчо за зелена трева , аз му вервам . А вие?

    Коментиран от #13

  • 13 Тома неверник

    26 1 Отговор

    До коментар #12 от "МАРЧО":

    Аз пък не вЕрвам на никъФ наш политик!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 onq s konq

    8 28 Отговор
    Задължение на Правителството е да осигури ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА БИЗНЕС В СТРАНАТА,изразяващи се най-вече в добра ИНФРАСТРУКТОРА,ПЪТНА МРЕЖА,КАКТО И СПОКОЙНА ОБСТАНОВКА И ОБЩЕСТВЕН МИР ЧРЕЗ УМЕЛА ВЪНШНА ПОЛИТИКА.Немаловажен фактор са и усилията на Правителството за изпълнение на европейските норми препоръчвани от Брюксел ,което пък е в пряка зависимост за вливане на Еврофондовете в икономиката на страната ни.ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ у нас се определят не от Правителството а от ТЪРГОВЦИТЕ,които са част от българския народ,както и самите купувачи на стоките.Казвам го това най-вече на ЯРОСТНИТЕ РУСОФИЛИ,критикуващи "всичко що мърда" в България с единствена цел НЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,А ПАДАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАМЯНАТА МУ С ПРО-РУСКО.И не че всичко това ТЕ не го знаят,а целта ми е да разберат ЧЕ И НИЕ ГО ЗНАЕМ:)

    Коментиран от #32, #37

  • 16 Депутат

    34 4 Отговор
    Прав е шефа ,нещата стават все по - добре,няма вече никаква опозиция която да вади кирливите ризи на управляващите .Нинова пече кебапчета на Бузлуджа ,Доган ,Волен всички играят заедно под мъдрото ръководство на тиквата само дето 2,5млн.напуснаха страната и нямат намерение да се върнат поне до пенсия.

    Коментиран от #38

  • 17 Патриот

    29 1 Отговор
    Нормално. Моите се вдигнаха за 10 години с 50%, тока два пъти, горивата също. когато вдигне доходите 2 пъти, цените ще скочат 4 и повече пъти.
    Целта е изселване на българите от България чрез геноцид и икономическа принуда.
    Унищожаване на страната. Нещо, с което Премиера-слънце се справя много успешно.
  • 18 no name no face no number

    6 1 Отговор
    Доходите ще се вдигнат 50%, а за цените не ме питайте просто, най добре ме потупайте по главичката хем на мен ще ми е гот, хем вие щастливи, че сте ме докоснали, като да галиш котенце ;)
  • 19 qqqqqq

    26 2 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Къде ги виждате тези 1000 - 1500 лв заплата ? София не е истинското лице на българската заплата. На софианци им тъпчат задниците с пари, за да си мълчат. В момента заплатата е малко над 600лв и то защото нашите умни работодатели изгониха повечето работоспособни хора на вън. И сега няма кой да работи за 400 лв.
  • 20 00359

    20 1 Отговор
    Сега ще дам един пример, пък вие ми кажете това влияели върху статистиката. От тази година има увеличение на минималната работна заплата. Ръста на минималната работна заплата влияе ли ърху статистиката иможе ли да се каже че доходите са увеличени? - Формално да! - Реално не! - Дори в тъпата София заплатите са започнали да спадат! Погледнете борсите за труд и ще Ви стане ясно! Брутна заплата от 800- 1200лв е нещо средно за София. Но говорим за Брутна! Сега от това бруто извадете 39% осигуровки върху дохода. Преди 10 години, когато работех за някого ( не в София) заплата ми беше 2000 нето! Сега за същата работа там където живея се предлага заплата от 800 до 1200.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Усмивката

    9 1 Отговор
    Доходите на такива като Бенчо може
  • 23 ха ха ха

    8 0 Отговор
    Да бе, знаем... когат се махнеш ;)
  • 24 Поморие

    15 1 Отговор
    Г-н Борисов, недопустимо е в разгара на туристическия сезон Поморие да остане без вода вече 36 часа. Срамно е! Вместо да говорите за увеличаване на доходите уволнявайте и наказвайте! Какъв туризъм, какъв бизнес, какви пет лева! Пълно безхаберие! Хиляди туристи без вода! Жалко за града, жалко за хубавата природа! Трябва да има наказани! Недопустимо е! Нямам думи! Решава човек да си даде парите в България и го прецакват ВИНАГИ!
  • 25 Смешни

    18 2 Отговор
    Доходите с 50% цените с 150%,по-добре нищо неправи свикнахме на глад и без пари.
  • 26 стоян георгиев

    11 3 Отговор
    доходите вярно ще се качат рязко,но тва не е заради борисов и неговото управление ,а заради тоталната липса на кадри вследствие имиграцията,а тва че ще имаме 10 млрд.оборот с турция не е за хвалене,веднъж че салдото ни ще е силно отрицателно,а именно основно ще внасяме от турция и втори път турция влиза в опасна икономическа турболентност,което я прави несигурна като партньор.
  • 27 Буко Баламата

    8 0 Отговор
    Къде това???
  • 28 Гого

    12 1 Отговор
    И този стана икономист като Ердоган само че с този икономически растеж 3% няма начин как да стане поредното разтягане на локуми като за измисленият фактор средна заплата 1500 лева. До се сега има само увеличаване на цените но не и на доходите поредната партенка както всички останали до сега нито АЕЦ Козлодуй ще видим нито ще караме по хубави пътища докато имаме диктатор който да управлява държавата.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 смях

    15 1 Отговор
    да се чете----ЩЕ СИ ВДИГНА ДОХОДИТЕ С 50%
  • 31 гнида

    15 1 Отговор
    Доходите не знам как ще се вдигнат , покупателната способност на стоки и услуги с колко ли ще се вдигне ? Данъчната тежест , лихвите по кредити с тях какво ще се случи ..... Чудесно звучи заглавието , но на първи април е времето да се публикуват такива статии !
  • 32 Янко

    17 1 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    И как точно помага на малкия бизнес...?с рекет и суджуци???много прости хора има!!
  • 33 739

    10 1 Отговор
    Бочко има рядката способност да изрича безусловно и постоянно глупости.
  • 34 гост

    6 1 Отговор
    Има ли статия с него / за него / , изобщо не я чета !
  • 35 ИЯО

    6 1 Отговор
    ------ Борисов: "Доходите Ви ще се вдигнат с 50%"

    ------Народът : "Ти гледай разходите ни да не се вдигнат с 100 %"
  • 36 Чунчо

    7 0 Отговор
    Тати ще ми купи колело, ама друг път!
  • 37 Фори Кацаров

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Ей, гринго, верно ли имаш кон? Сигирно си го кръстил Цецо или Бойце? Такава шаблонна реч му дръпна, че направо излез на изборите на ГЕРБ и я прочети! Лицето на снимката ми е смътно познато отнякъде. Ти да не си брат или син на оня Георги Марков, който като вземе да ласкае министъра и получава оргазъм, казват? Справяш се не по-зле ог Георги... Тук, в Лосс Ейнджълис помним добре какво е задължението на правителството. Защото нито едно правителство не изпълни написаного от теб, затова сме повечето млади навън. Ти да не караш Вартбург, че си толкова надъхан? За охлаждане в горините пий малко ром с лимонче. И за течност за чистачките на Вартбург стаса. Тоя да не е дето щял да гради България? Ами той избил овцете и козите казват?
  • 38 Никой

    5 6 Отговор

    До коментар #16 от "Депутат":

    Тея 2,5млн бягат от 1946г. Не са избягали през последните 5г. Спрете д тея глупави коментари. Европа е отворена и хората намират по-добри възможности, това не означава, че в България всичко е леш. Аз живея от 5г в Англия и съм стигнал до кривата круша, в България живеех по-добре.

    Коментиран от #41

  • 39 Вали

    5 1 Отговор
    Ще се вдигнат само за вашата глутница !!!
  • 40 Балкан,Балкан

    4 1 Отговор
    ДНЕС ПОЛУПРОВОДНИЦИ,ДОГОДИНА ЦЕЛИ,ХА,ХА,ХА!!!!!
  • 41 qqqqqq

    0 3 Отговор

    До коментар #38 от "Никой":

    Явно си голям търтей щом не можеш да прокопсаш там.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 E Nikolov

    3 1 Отговор
    да ще се дигнат с 50% за тези в парламента
  • 44 ЕХА

    0 1 Отговор
    пенсия 100 евро ще стане 150евро, уха муха..след 4мандата на ББ
  • 45 The TRAPPER

    1 1 Отговор
    Значи всички вместо портфейли че носим ранички на гърбовете си. За да побират пачките.
  • 46 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    златно жито зрее прост народ живее
  • 47 злобар

    0 1 Отговор
    Тоя нещо се объркал вместо доходи да беше казал такси и данъци че да му повярва човек .
  • 48 ДОКО

    0 0 Отговор
    А ТАКА БОЙКО ПУСКАЙ ЧЕПАРЕТО ТИ ЗНАЕШ НАЙ - ДОБРЕ БЪЛГАРИНОТО КЪЛВЕ ЛИ КЪЛВЕ ОПА ..МАЛКО ПРАХ И ПАК ЩЕ ИМА НОВ КАБИНЕТ БОРИСОВ 3 И 4 И 5 И 6 ДОКАТ ВЛЕЗЕМ В ГРОБИЩАТА ОПА..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове