Last news in Fakti

15 Септември, 2018 21:32 3 683 24

И Корнелия Нинова ще лети до Ню Йорк

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • ню йорк

Председателят на БСП Корнелия Нинова е поканена в качеството си на вицепрезидент на Социалистическия Интернационал да участва в срещата на Президиума на организацията с държавните и правителствени ръководители от политическото семейство на заседанието на Общото Събрание на ООН в Ню Йорк. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

За съжаление тя няма да може да вземе участие в разговорите тъй като на същата дата ще бъде домакин в София на предварително уговорена среща с всички европейски посланици.

Уважаеми господин Аяла,

Скъпи Луис,

Благодаря за поканата да участвам в срещата на Президиума на Социалистическия интернационал с държавните и правителствени ръководители от нашето политическо семейство на заседанието на Общото Събрание на ООН в Ню Йорк.

Оценявам високо важността на темите за ефективно гарантиране на мир, устойчивост и зачитане на правата на човека и основните свободи, настоящата международна обстановка и световните предизвикателства. За съжаление няма да мога да взема участие в заседанието и разговорите. На същата дата - 27.09.2018 г., съм домакин в София на отдавна организирана моя среща с всички посланици на страните членки на Европейския съюз. На нея ще дискутираме предизвикателствата пред Европа в контекста на международните отношения и ще представя пред тях нашата визия за развитието на България и бъдещето на Европейския съюз. Пожелавам на Вас и колегите ползотворни и успешни разговори и оставам в очакване на следващата ни среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    28 2 Отговор
    Всички в тоя парламент да летят на май....си.
  • 2 Корни

    24 3 Отговор
    Да се откаже, в полза на държавата, от акциите и дяловете, в държавните Дружества и Доган и всички политици, също! Време е да повръщате, да връщате!
  • 3 Бери

    29 9 Отговор
    Кукумявка с откраднатите пари на хората.
  • 4 не си намери място

    27 4 Отговор
    Тази не беше ли по едно време в СДС?

    Коментиран от #18

  • 5 Ххххх

    22 13 Отговор
    Който има мозък ще бъде утре в 12 на протеста. Всички партии от парламента са шайка разбойници

    Коментиран от #19

  • 6 Бери

    16 6 Отговор
    Беше на специализация далече със Станишев и царо.
  • 7 А БЕ

    29 4 Отговор
    КУРНИ НЯМАШ ЛИ СРАМ БЕ , ОТКАЖИ ДА ХАРЧИШ НАШИТЕ ПАРИ БЕЗЦЕЛНО И ГО ДАРИ НА ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, ИЛИ НА ХОРАТА КОИТО ИМ ИЗБИХА ЖИВОТНИТЕ ИЛИ ТИ ВЕЧЕ СИ НАПРАВИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ТЕХЕН ГРЪБ И ГИ ЗАБРАВИ ?!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 бай Ставри

    16 2 Отговор
    Мнооога е нагла, що не лети у москуоа ? Явно им изгуби доверието.
    Фурнаджийска лопата , що е тва ?
  • 11 Ефтини сензации

    17 3 Отговор
    Да се не връща ако може...
  • 12 Bahti

    12 0 Отговор
    Пълен Пакет на изпросен Слугинаж. Инструкции.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 onq s konq

    9 2 Отговор
    Уникална статия!В заглавието се обявява че НИНОВА ЩЕ ЛЕТИ ЗА НЮ ЙОРК,но по-надолу се уточнява че това е лъжа на редакцията и Нинова ще си остане в Сф ,щото си има работа.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Г.З.

    10 1 Отговор
    Има договор с Яга Еър.Без метла не допускат до летището.
  • 17 гост

    10 1 Отговор
    Добре,че няма да вземе участие в разговорите,за да не ни излага и там,но нищо пък,ще иде да нагледа синчето си с парите от нашите данъци и от "Техноимпекс"
  • 18 Анализатор

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "не си намери място":

    Само докато си получи подаръка-ТЕХНОИМПЕКС,после го продаде и сега,като няма СДС и БСП става.
  • 19 СссереМ

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ххххх":

    По колко дават на калпак?
  • 20 Окото на бурята

    4 0 Отговор
    Съгласен съм с № 1, написал: "Всички в тоя парламент да летят на май....си." Бих уточнил - Бермудският триъгълник е точно за тях!
  • 21 Дорчо

    3 0 Отговор
    А Ал Бънди ще лети ли
  • 22 Гост

    2 1 Отговор
    Сигурно Бойко я е поканил в Ню Йорк, да отиде на гости на синчето с държавни пари ама поетия ангажимент и обърква далаверата.
  • 23 Распутин

    5 0 Отговор
    Тая охранена комунистка кой пък ще я извика в Ню Йорк?
  • 24 за пореден път

    3 0 Отговор
    Наговорени куп заучени фрази, от които става ясно, че никъде няма да лети предводителката, облечена почти винаги в червено, а вместо това ще събере посланиците да им дрънка глупости против Бойко Борисов. Любимите на поне едно 30% от българското население комунисти винаги правят така. Възползват се от отсъствието на някой, който не им е удобен, и злословят по негов адрес докато го няма, организират протести. Та и Нинова затова няма да лети. Добре че всички посланици много добре познават както Борисов, така и Нинова, да не говорим за странния човек, когото комунистите избраха за президент. Наслушаха се и се нагледаха на изпълненията им. Не вярвам да има човек, който да не е наясно с въжделенията на другарите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове