Last news in Fakti

6 Октомври, 2018 20:42 1 756 24

ДПС иска да развива ускорено държавата

  • мустафа карадайъ-
  • дпс

Програма за ускорено развитие на държавата – това предлага Движението за права и свободи. Ръководството на партията, парламентарната група и представители на местната структура от Велинград се събраха на семинар, за да актуализират управленските си планове, съобщи БТВ.

Курортният град е част от избирателния район, където традиционно се кандидатира най-известният отсъстващ от парламента депутат – Делян Пеевски. Два пъти на местни избори той беше и начело на листата за общински съветници.

Председателят Мустафа Карадайъ подчерта, че управлението се отличава основно със скандали и ДПС има самочувствието да предложи алтернатива.

„Според нас управляващите концентрират и пропиляват енергията си в различни конфликти и опити за прикриване на важните проблеми в обществото чрез продуцирането на нови скандали”, заяви той.

„Алтернативата на това хаотично управление, на това управление без визия, на това управление без цели и приоритети е управление с ясна програма за ускорено развитие на страната, ДПС има самочувствието да прави такава програма”, отбеляза още председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоймев

    13 8 Отговор
    НЯМА КАК 3 МИЛИОНА РАБОТЕЩИ ДА ИЗДЪРЖАТ 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ, 1 МИЛИОН ИНВАЛИДИ И 1 МИЛИОН ДЕЦА ДО 5Г

    Коментиран от #8, #18

  • 2 Реалист

    36 1 Отговор
    Абе сърбахме ви попарата - заедно с червените партизани ни разказахте играта и се менкахте днеска аз утре ти. Партията ви е произведение на кгб и дс. А почетния ви "передсидател" да каже какъв е - хидролог, психолог, енергетик или просто крадец. Че е милионер за наша сметка - отдавна знаем. Ай сиктир в миманса!
  • 3 359

    23 1 Отговор
    Не мерси!
  • 4 54321

    16 1 Отговор
    Петилетката за 4 години на 3 смени от двама души за една заплата.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 На Свинката В Гъдзът

    26 0 Отговор
    Който гласува за Пеевски няма място в България
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ха ха ха

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоймев":

    Може! Ако не бяха обрани пенсионните фондове и цялата зържава и то за жалост няколко пъти.
  • 9 5ко

    12 3 Отговор
    Тоя не може да говори български, иска България да управлява! Даянъ кара бюзюк! Да изчезва с цялата си сган да облизва гьота на ердо. Троянски кон.
  • 10 Антисоциалист

    14 0 Отговор
    Господа, г-нът не казва нищо за "ускорението", което ще. Нито какво ще ускорява, нито целта на ускорението, нито начин да се постигне то. Г-нът счита, че тъкмо той ще управлява нас без да ни казва какво цели - що да казвава нам - нищожествата!!! за какво ще ни използва той; за какво ни е управлението му; какво ще ни струва неговото управление; та и какви ще са ползите ни да ни управлява тъкмо той, а не някой друг. Пълен кретен би се хванал на такава въдица. Явно г-нът счита всеки от НАС за пълен и изцяло КРЕТЕН, а себе си за управляващ НИ. Защо ли? Защото НИЕ не сме му казали и доказали обратното. И докато не го направим, той ще е прав. Е, сега ми пишете минуси. Докажете какви сте... Не се бойте, аз само ще Ви броя.
  • 11 Чукундур

    13 2 Отговор
    Димек по ускоррно да се краде
  • 12 Робот

    9 1 Отговор
    Цветнокожите, много искат да гепят като Бойко, но той не им пуска гювеч, сам си прибира всичко! Много, мноооого, трябва да му лижат , оная работа за да им пусне фандък! За БАШ Негодниците от ДПС това не е в сила, там той е лижещият!

    Коментиран от #22

  • 13 Бррр

    12 0 Отговор
    А бе,ние скоро на въжето ще ви опънем,вие за власт мислите,кьопеци!!!
  • 14 бай. ГАНЯ селендура

    8 0 Отговор
    Няма оттърване от съвремените партизани, най добре е ноеи избори и ГОООЛЯМО ПРОВЕТРЯВАНЕ
  • 15 Усмивката

    5 0 Отговор
    За колко дена
  • 16 Зайко Байко многознайко

    8 1 Отговор
    Боц, въх уби ма! " Криворазбраната цивилизация" . Тоя кюпек, читак, мазен турчин, като почне с неговата бифокални, мултиалтернативни речи, да избира по няколко минути, каква дума да каже, много ме напряга! От зор ми ида да счупя телевизора в желанието да му помогна да намери думата. Скачам и се нервя пред телевизора, като шебек а децата и внуците ми падат от смях. Свършват новините аз им казвам, ще ви водя на театър, те всички в един глас, не ще чакаме, вечерните, после късните новини и от театър ще спестим, само се молиме пак да дадат Карадайъ.
  • 17 Баш Майсторът

    7 1 Отговор
    Тази така наречена партия,трябва да се забрани със закон.
  • 18 Къде видя 3 милиона работещи?

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоймев":

    Къде видя 3 милиона работещи?Чиновниците за работещи ли ги имаш, та те са повече от заетите в производството и услугите даващи реален продукт.
  • 19 Циганин

    2 8 Отговор
    Винаги съм бил против хора с чуждо самосъзнание да са част от управлението на България но, благодарение на това че турците бяха допуснати до управлението на страната не се стигна до югославският сценарии в БГ. Сега много от вас биха скочили, ама как така тук такъв сценарии е невъзможен и тн. Но нека погледнем събитията броени години преди демокрацията и полседвалият управленски и икономически разпад създаващ перфектни условия за разцеплението на държавата. Някои дълновидни управленци от ранните години на прехода позволи създаването на ДПС и така запази цялостта на родината . Нека плюем по Карадайа защото има право , до сега само виждаме скандал след скандал и нищо в положителна посока . Нека дойде някой на власт който би имал смелостта да защити нашите интереси

    Коментиран от #20

  • 20 От Варна

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "Циганин":

    Мой индиански братко, има много държави които имат население с турско самосъзнание но малко държави са управлявани от такива партии! Гледаш ли с едното око на юг, разправяш ли че не си българин въпреки че в чужбина размахваш червения паспорт, със сигурност не си личност която мисли за държавата си!
  • 21 Невидим

    5 1 Отговор
    Нека се развива държавата, но ако може без ДПС.
  • 22 отговор

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "Робот":

    "Роботе", ха сега да кажеш какво е "гепил" Бойко. Злобата така ви тресе, че сте готови да кажете, каквото ви хрумне. Всяко обвинение, трябва да бъде подкрепено с доказателства. Какви са вашите? Направете разчет, дайте конкретни числа. Иначе това е един от прекалено евтините ви трикове. Защото за всеки може да се каже всичко и тълпата да го подеме. Например, ти, "роботе", си крадец и убиец! Ха сега докажи, че не си, да те видя. Защото следва организиране на митинг с плакати, а на тях ще пише "роботът" краде и убива!
  • 23 Усмивката

    2 1 Отговор
    Как какво е гепил Борисое.Доказателства ли искаш .Щом е така кажи какво е гепил Доган тогава.Но такива ,че да го обвинят с прокурор. А не само с приказка и раздумка.
  • 24 доко

    0 0 Отговор
    много скоро розовият балон наречен герб ще се спука..не се знае обаче какво ни чака след това с голема вероятност на политическата сцена ще излязат стабилни партии като дпс и много вероятно и евророма..българите разбраха ч еот избори нема смисъл достоен пример за това са генерал боко тъпоко който постоянно си мисли че асфалта храни хората и валери бургаското говне което пък си мисли че с закона за шума ще настане тишина..българия влиза в неясен политически свредел ..проблемите които трябваше да бъдат решени сега се превръщат в надгробен камък утре..а както съм ви казвал българина не вижда ясно нещо дефектно има в зрението му..българина вижда само далаверата..как да гепи парата и как да е нещо повече от еди кой си..българино запомни гъз глава затрива..на път си да затриеш родината си..не случайно два века византийско и пет века турско..дано следващото да е пет века американско..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове