Last news in Fakti

17 Октомври, 2018 14:57, обновена 17 Октомври, 2018 15:04 3 471 14

Оневиниха бизнесмените, разрушили тютюневия склад в Пловдив (ВИДЕО)

  • георги бранеков-
  • александър николич-
  • тютюнев склад-
  • склад-
  • румен русев

Георги Бранеков и Александър Николич твърдят, че няма документ, доказващ, че сградата е паметник на културата

Оневиниха бизнесмените, разрушили тютюневия склад в Пловдив (ВИДЕО) - 1

Пловдивският окръжен съд оневини двамата бизнесмени Георги Бранеков и Александър Николич, които разрушиха тютюневия склад на „Одрин 8”, паметник на културата, предаде TrafficNews. В съдебната зала те изкрещяха "YES!" и си тръгнаха, доволни от решението на съда.

От прокуратурата поискаха условни присъди за обвиняемите заради разрушения паметник на културата. Делото бе рестартирано, след като предишното бе прекратено, макар че бе на финала си. След като бяха разпитани почти всички свидетели по делото и бяха изслушани вещите лица и експертизите им, се оказа че процесът е протекъл в нарушение на процедурата, тъй като предвид обвинението делото е трябвало да се гледа само от съдия, а не от цял съдебен състав със заседатели.

Грешката е констатирана от съдия Розалия Шейтанова и за да не се стигне до отмяна на присъдата, процесът ще стартира наново. Междувременно се оказа, че е изтекла абсолютната давност от 7,5 години по обвинението, че Бранеков и Николич са използвали документ с невярно съдържание, за да получат строително разрешение за преустройството на склада в хотел и да го съборят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахаха

    27 0 Отговор
    То остана в държава ръководена от БАШ Бандити да влезе бандит в затвор
  • 2 Адвокат

    21 0 Отговор
    На тия в съдът за какво им се плаща за да изпускат срокове и да не знаят елементарни неща колко членен трябва да е съдебния състав ли? На Московски същатата работа след 10 месеца се сетили че министър трябва да бъде съден в Градски а не в Районен съд! Тая работа много намирисва! Имаме ли инспекторат към ВСС изобщо? Трябва да има уволнени!
  • 3 КРИБ

    19 0 Отговор
    Аз не виждам един истински престъпник във Българските затвори освен кокошкари за измиване очите на бедния народ,че прокуратурата работи
  • 4 Миризлив Пор

    11 0 Отговор
    Чета новините и решенията на съда и без да ги коментирам се чудя - трябват ми 60-65 000 евра за покупка на апартамент, ако ги изтегля като кредит ще ги изплащам около 20-25 години, ако ги открадна ще лежа максимум 7 освен ако не се случи нещо с документите и мина условно.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 КГБ Териер

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Миризлив Пор":

    Не става толкова лесно трябва да заделиш от крадените и за рушвет! Крадеш 1 мил. лв. от които 500хил.лв.рушветаи си на печалба 500хил.лв!

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Фарс

    3 0 Отговор
    Ама той ангелче бе...ми какво прави тогава на земята?
  • 8 Миризлив Пор

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "КГБ Териер":

    Длъжен съм да те предупредя, че съгласно законите на държавата в която живеем предлагането, даването и вземането на рушвет е наказуемо от закона. Друг е въпроса че съм предвидил че трябва да крадна повече и да ги разделя в различни чанти, това да си забравиш чантата някъде, или я прибереш в чужд багажник вече не е престъпление. Все пак трябва някой да се разсее от късмета си и да направи грешка в производството или събирането на доказателства.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пеньо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "КГБ Териер":

    Нещата са дори по-груби. Чух за един, който от законна търговия спечелил 1 милион, но за целта раздал 6 милиона за подкупи. Иначе-нула.
  • 11 ..............❤️

    2 0 Отговор
    коментарите нямат значение защото и няма ясни реакции интернет е нарушен и хората вече са мъртви без значение се обезмисля целия Земен живот от злото което унищожава всичко на тази земя ,тъй че Бог няма да извършва дълга в извършването на голямата бъркотия които не от днес е , но има вече елити които разбират на този свят и дано останалите най-накрая да или ще разберат, че няма да се забавляват със създателя за неопределено време ,ах всички те ще страдат, тъй като създадоха страданието в хората от 2000 години , на никой животът вече няма значение ,няма да има граждански войни , и сам самия нов световен ред ще загине с дявола , но те вземат под внимание това че ще надхитрят човечеството а са лъгани от самия лъжец в който вярват . Тяхното им царуване е на ръба на това в за самото завършването , от създателя на земята ,нищо няма да може да ги спаси. Днес единственото нещо е , което може да се върне все още е всеки към всеки да живее с мир , защото всичко останало от... до е одавна по дяволи .
  • 12 От Пирдоп

    1 0 Отговор
    А награда ще има ли??
  • 13 Заплата

    2 0 Отговор
    Браво, аферим и машалла на българския съд! Като него няма втори по света!!
  • 14 Усмивката

    0 0 Отговор
    Е тук го нямаше натиска от европа.Не намериха и улики и ДНК.Що ли.Ми щото нема нищо брутално.Що и требе история на България.Тъй и тъй утре няма да я има.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове